Şimdi Ara

ap taric rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ap taric item ve skill build arıyorum . herkese teşekkürler. ( mobafire baktım ama pek mantıklı gelmedi nashorrs tooth kasınca )



  • Neden Ap kasasın ki?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batkay -- 18 Temmuz 2011; 20:54:08 >
  • damage vurmak için ve daha zevkli bence
  • ranked türü maçlarda amaç vurmak değil,taric'ın görevi olan supportlama olayını yapmaktır Ap ile bi yere kadar iş yaparsın benden söylemesi(ve evet support'un kill almaması gerekir ama Ap alır)
    Not:Ap Taric tarafından carrylenen varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batkay -- 18 Temmuz 2011; 21:01:40 >
  • Damage vurmak için yanlış champı seçmişsin bence. Sen gidip herhangi bir ap carry veya ad carry alarak istediğin kadar damage vurabilirsin.Taricin asıl görevi yüksek damage vurmak değildir yani, support kasılır. Tabi eğlencesine ap de kasabilirsin ama ranked gamede eğlencesine oynayacağını sanmıyorum.
    Not:Hiç ap kasmada demiyorum,skilleri sonuçta ap bakıyor,heali vs. ama amacın bir annie,bir malzahar kadar çok damage atıp,ap carrylik yapmak falan değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Phantaso*

    Damage vurmak için yanlış champı seçmişsin bence. Sen gidip herhangi bir ap carry veya ad carry alarak istediğin kadar damage vurabilirsin.Taricin asıl görevi yüksek damage vurmak değildir yani, support kasılır. Tabi eğlencesine ap de kasabilirsin ama ranked gamede eğlencesine oynayacağını sanmıyorum.
    Not:Hiç ap kasmada demiyorum,skilleri sonuçta ap bakıyor,heali vs. ama amacın bir annie,bir malzahar kadar çok damage atıp,ap carrylik yapmak falan değil.


    peki iyi bi support build biliyo musun?
  • http://www.mobafire.com/league-of-legends/champions buradan her champ için build bulabilirsin, illa her yazılanı uygulamana gerek yok sadece fikir olsun yani. Supportlar için ben genelde 9-0-21 mastery,clairvoyance-flash spellerini alırım.Daha sonra karşıya ve takımıma göre itemler alırım, biraz ap kasarım, aegis alırım, philospoher's stone alırım(support olduğun için minion kesme işini carry ye bırakırsın bu yüzden gold gerekir bu tarz itemler supportlara iyi gider ayrıca verdiği regenlerde sağlam) Yani 1-2 build bakarsan çözersin mantığı.
  • Bireysel olarak hiçbir şey yapmayan, her şeyi takımı için yapan Taric takımını sırtlar arkadaş. Bir tank kadar hem de. Sadece 13 creep ile oyunu bitirip level olarak da bizden çok düşük olan ama harita kontrolünü, stun ve heal ile gank durumlarını domine eden bir Taric ile oynadım demin, takımımdaki kimse bir şey demedi adama ama o oyunun mimarı kendisiydi.

    Bu kadar sevdikten sonra sonraki oyunda Alistar-Taric-Sona-Soraka-Karma gibi çok popo olan bir takıma karşı oynadık, resmen ezdiler. Nefret ettim hepsinden. Kahrolsunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.