Şimdi Ara

Ap Carry - Ad Carry Rune?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisi için de hiç bir fikrim yok aslında. Glyph ap per lvl 9, mark magic penetration 9 tane var. Sizce ne almalıyım?

LOL FORUMUNDAKİ KONU KİRLİLİĞİNE KARŞI SAVAŞ AÇMIŞ BULUNMAKTAYIM İSTEYEN "POST KASIYOR İSTEYEN SANA NE" DESİN UMURUMDA DEĞİL ANA KONU VARKEN KONU KİRLİLİĞİ YAPMAYIN.ALIN SİZE ANA KONUhttp://forum.donanimhaber.com/m_42234075/tm.htm
    SAYGILARIMLA...
  • ap için. magic pent - mana regen - per level ap - ap (kennen vlad gibi herolarsa mana regen yerine health olabilir)
    ad carry için - armor pent. - armor - magic resist - attack damage.
  • offtank ise armorpen magicpen düşün yok killer champ ise direkt atak aban derim ben runeleri.benim runeler tam değil sadece ap oyuna 26 ap ile başlıyorum 20lik kitap alıyorum 46 ap fiddle ile falan earlyde çok etkili oluyorum.zaten gerisi geliyor.bence carry champlara direkt 1 lvlden etki edicek runeler diz.late champlarına per lvl runelerden diz.

Orijinalden alıntı: Castion

Bence 2 sinide alma.Ben ap carry page dızdım pişmanım.Şimdiki aklım olsa Tank rune dizerdim.Hepsine gider.Jungle-Ad carry-Ap carry-Support.

Tank runelerim varda ap oynarken hic ise yaramiyor. ap 0 baslamak igrenc bir sey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Castion

Bence 2 sinide alma.Ben ap carry page dızdım pişmanım.Şimdiki aklım olsa Tank rune dizerdim.Hepsine gider.Jungle-Ad carry-Ap carry-Support.

aynen kardeş bende öyle dizdim zaten genelde tank oynarım

Tank dizdin mi diğerlerini dizmek kolaylaşır

mark ve quintleri değiştirdinmi tamam
    Fizz solo guide
    13 yıl önce açıldı
    Talon ve Corki pasifleri
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ad carry > Mark flat AD, Seal flat ARMOR, Glyphs MR per lvl, Quint Flat AD

Ap carry > Mark flat Magic Pen, Seal flat ARMOR, Glyphs flat AP, Quint flat AP (MANASI OLANLAR İÇİN MASTERİES PAGE 21-0-9)

Ap carry > Mark flat Magic Pen, Seal flat ARMOR, Glyphs flat AP, Quint flat AP (MANASI OLMAYANLAR İÇİN MASTERİES PAGE 21-9-0)

Not: Manası olan ap carry için mana regen runeye gerek yok masteriesde ufak düzenlemelerle halledilebilir. Mana sıkıntısı cekmek senin playerliğinle alakalı bir olay.
    9 ad + 13 armor + 12 mr + 10 ap (armor pen)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.