< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CJ11 -- 19 Ağustos 2021; 15:35:50 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AORUS 15G WB-8FR6150MH 10875H 2070 (11778TL Amazon)

-
-
Ürün klavyesi AZERTY fransız düzeni, alacakların bilgisine...
-
Bir an heyecan yaptım. Sonra alamadım çok şükür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BeyazMabelÜrün klavyesi AZERTY fransız düzeni, alacakların bilgisine...
Bunu nerden gördünüz acaba?
-
neden hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mux switch olmasa değmezdi ama var.Güzel fiyat
-
İlk olarak fiyat hocam. İkincisi de yabancı amazondan hiç alışverisim olmadı. O yüzden işte. Yoksa güzel olabilirmiş. Trde omen var bir tane. Onu kovaliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen farklı bir versiyonunu satın aldım çünkü
-
omenin 16gb versiyonu gaming gen de 13k ama mux yok bunda var alınır bence(omen 100w 80+20)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joseph242 -- 18 Ağustos 2021; 12:54:38 > -
Güzel de çok hocam ya. 11 bile çok benim için. Geçen düşündüm ama anında zam geldi. HP indirimi var bir de. O açıdan da iyi olacak benim için.
Çok detaya bakmadım ama kasa ve soğutma iyi diyorlar. Nasıl sizce?https://www.hepsiburada.com/hp-omen-434m7ea-amd-ryzen-7-5800h-8gb-512gb-ssd-rtx3060-15-6-freedos-tasinabilir-bilgisayar-15-en1015nt-p-HBCV00000FJOOA?magaza=DEY%20ELEKTRON%C4%B0K&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBCV00000FJOOA&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 18 Ağustos 2021; 12:58:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Amazon yurtdışından alınan üründe süreç tam olarak nasıl işliyor bilgisi olan var mı
-
bende var bu kasa omen güzel başkan al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen alsam mı almasam mi pahalı derken zam geldi. Bekliyorum ki az düşsün hocam. Ama bakıyorum bu paraya güzel makine.
2070 max q
teslimat tarihi belli değil.
ingiltere den alınan laptoplar azerty olmaz, aksi yazmadıkça.
-
fiyat daha da düştü 11500 civarına
Linkteki pcye bakıyorum hocam ben. Düşerse onu alacagim🤔
baya özellik farkları var aralarında siz bilirsiniz hocam
gg de aynı konfig 12200 hocam. Alırsanız ilk yapmanız gereken şey ryzen controller indirip turbo boostu kapatmak(oyun dışı kullanımlar için) yoksa işlemci neden boşta 70 derece diye konu açarsınız. Bu fiyatlara tr de alınabilecek en iyi 3060 lı sistem
-
mux ve ekran hz i hariç çok bi fark yok hocam o da e spor oyunlarında çok fark ediyor yoksa AAA oyunlarda aşırı fark eden bir şey yok
-
İşte onu 11700 muydu neydi. Ona alayım mı derken zamlandi hocam. Teşekkürler bilgi için. Merak ettiğim bir mezzuydu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- dragos edgeless gp-c28uhd
- logitech g29 yurtdışı fiyatı
- dell 23.8¨ g2422hs
- adguard dns
- wd black sn850x
- amazon hub counter
- şok bilgisayar kasası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X