Şimdi Ara

aopen 350 W PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimdeki power daki değerler aopen 350W a ait fakat su an enermax almayı düşünüyorum, daha sessiz olduğu söyleniyor. Ancak değerlerine bakınca bazı 400 hatta 500W psu ların değer tablosuyla aynı gibi. nasıl bi iştir bu anlamadım? Bir de ben bunu satmaya kalksam ne kadar eder dersiniz? (garantili ve faturalı sadece psu)

• Aopen iyidir. Güç kaynaklarını FSP üretiyor zaten. Eğer 12 cm lik fanı da varsa ses yapıyor sayılmaz. Sisteminin ihtiyacı yoksa masraf yapma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raven70

Aopen iyidir. Güç kaynaklarını FSP üretiyor zaten. Eğer 12 cm lik fanı da varsa ses yapıyor sayılmaz. Sisteminin ihtiyacı yoksa masraf yapma.

Evet altında sanırım 12 cm lik bir fanı var ve sesi yapan da bu. bu yüzden enermax denemk istiyordum aslında masraf yapmak da istemiyorum sesislik açısından ne kadar farkedeceğini bilmeden. Güç olarak stabilite problemim yok, ek bi power ihtiyacım da su an için yok.
  • o zaman sistem ihtiyacı başgösterene kadar devam et powerin iyi gerekirse bi elektronikçiden temin edebilecegin philips yaglayıcı ses seviyesini düşürecektir
  • madem psu da 12cm lik fan var ve yeterince kaliteli, o zaman psu nu sok.. içini aç .. ve fanı temizle... bilyeli fan ise biraz yagla..
    hatta belki yeni fan bile almayı denemelisin.. 10-12$ cok kaliteli 12cm fanlar var
  • Alttaki fanın ses yaptığından emin misin? Normalde sessiz bir fandır? İşlemci fanı yanıltıyor olabilir seni.
  • işlemci fanı thermalrock aldım ses kalitesi su an üzerindeki stock fan amd ile aynı. yani seste bi azalma olmadı onun dışında kart üzerindeki kuzy körüsü fanı ve ekran kartı fanı var ama onlar çok ufak olduğu için sesi onların yapmadığı kanısındayım kualğımı yaklaştırınca bi ses duyamıyorum. belki powerın içindeki arka fan ses yapıyor olabilir diye düşünüyorum. Ses çok az ama gece sessizliğinde kulağa uğultu gibi geliyor pc kapanınca dünya varmış derecesine geliyor yani!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uisik34 -- 19 Ekim 2005, 14:07:36 >
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.