Şimdi Ara

AOF YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şimdi 3. sınıftayım ve bütün derslerden geçtim. yanlız 2. sınıftan bi dersim var kaldığım onu vermeden 4. sınıfa geçebilirmiyim.eğer geçemessem harıl harıl çalışmaya başlıcam yok geçebiliyosam 4. sınıfa bırakıcam.aof yi arıyorum açan yok.cumertesi bugün ondandır heralde.

• vermen lazım 2. sınıftan ders kalırsa sınıf tekrarı yaparsın yalnızca o dersi alırsın.%100 doğru bilgidir.bende de aynı durum var.1 tane 2. sınıftan, 2 tane 3. sınıftan ders aldım bu sene.3. sınıftakileri versem bile.2 .sınıftakini vermeden 4 e geçemezsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

vermen lazım 2. sınıftan ders kalırsa sınıf tekrarı yaparsın yalnızca o dersi alırsın.%100 doğru bilgidir.bende de aynı durum var.1 tane 2. sınıftan, 2 tane 3. sınıftan ders aldım bu sene.3. sınıftakileri versem bile.2 .sınıftakini vermeden 4 e geçemezsin

kardeş çok teşekkür ederim çalışmaya başlıyım ben o zaman sen kimden öğrendin bide yazarsan sevinirim.
  • 1 seneni 2. sınıf istatistikten geçemediğin için tekrar edince öğreniyosun
    murat açıköğretim vs gibi kurslara sorsan da söylerler.oralara da sorabilirsin.hatta netten telefonlarına bak ara yardımcı olur kurslar bile.
  • kardeş senin olayın aynısı benim başıma geldi geçen sene
    1. sınıftan bir dersim var diye 3. sınıfa geçememiştim 1 yıl boyunca sadece muhasebeye giriş dersine çalıştım
    Allah'a şükürki kurtulduk şimdi 3. sınıftayım
  • ZEUS__ ve ffarukk teşekkürler arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.