Şimdi Ara

AÖF'ÜN KREDİLİ SİSTEME GEÇMEDEN ÖNCEKİ SON BÜTÜNLEMELER NASIL GEÇTİ?SORULAR ZORMUY DU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar..Önce herkese geçmiş olsun...AÖF Tarihinin son bütünlemesi hakkında yorumlar....

• genel muhasebe den girdim. bana zor geldi. yarında iktisada giriş var umarım kolay olur .
  • son bütünleme diye bir şey yok bakanlık zorunlu kıldı bütünlemeyi herkes yapmak zorunda ki normalde bu sene bütünleme kalkacaktı yasa ile beraber tekrar geldi onun için önümüzdeki dönemlerde bütünleme olacak

Orijinalden alıntı: zekeriyahoca

son bütünleme diye bir şey yok bakanlık zorunlu kıldı bütünlemeyi herkes yapmak zorunda ki normalde bu sene bütünleme kalkacaktı yasa ile beraber tekrar geldi onun için önümüzdeki dönemlerde bütünleme olacak

Zekeriya hocam "SON BÜTÜNLEME" derken;ESKİ SİSTEMİN son bütünlemesi demek istedim.Tüm bölümler Kredili sisteme geçtiği için.Sizin dediklerinizde doğru..Konuyu netleştirelim bari..
    Saygılar...
  • Muhasebe zordu , hukuk muhasebeye göre çok daha kolaydı.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Bugün bende 2 dersten girdim Genel Muhasebe ve İş ve Sosyal Güvenlik Hukukundan .
    İlk olarak İş hukundan başlıyayım, abi ben ilk defa bu kadar bol sendika sorusu olan bi sınav görüyorum artık sendika kelimesini okumaktan sıkıntı geldi. soruları çözmeye başladım sendikayla, bitti yine sendika yuhh dedim ya .....Ama geçmiş yılların sorularından da vardı hatırladığım kadarıyla.

Gelelim belalım muhasebeye; muhasebe yine klasik tarzındaydı çok fazla abuk subuk soru yoktu ve orta zorluktaydı eski sorulardan da yine geldi diye hatırlıyorum .
    Yarında İktisata Girişle - Türk Vergi Sistemine giricem bakalım inşallah geçerizde şu askerlikten 1 sene daha yırtarız . Hekese yarınkı sınavda bol başarılar ..
    | INTEL Core 2 QUAD Q9300 | | Asus Maximus Formula X38 | |Kingston 2GB DDR2 HYPERX 1200MHZ | |Zotac 8800GT (256Bit) 512MB GDDR3 | | Seagate 500 GB 7200 NCQ SATA2 32MB | | Thermaltake ToughPower QFAN 500W Modüler | | Coolermaster Stacker STC-T01 |

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.