Şimdi Ara

AÖF Kayıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben liseyi bu sene bitirdim üniversite tercihim çıktı ama ben gitmedim.4 yıllık açıköğretim programları varmış galiba bunlara kayıt ne zaman acaba?

Orijinalden alıntı: kubilay61

Arkadaşlar ben liseyi bu sene bitirdim üniversite tercihim çıktı ama ben gitmedim.4 yıllık açıköğretim programları varmış galiba bunlara kayıt ne zaman acaba?

YGS'den gelenler için 10 eylülde ancak tercih yapmadıysan kayıt olamazsın. MYO diploman varsa 1 ekimde dikey geçiş kayıtları başlıyor, o zaman kayıt yaptırıp. 3. sınıftan başlayabilirsin.

Orijinalden alıntı: felipemassa

quote:

Arkadaşlar ben liseyi bu sene bitirdim üniversite tercihim çıktı ama ben gitmedim.4 yıllık açıköğretim programları varmış galiba bunlara kayıt ne zaman acaba?

YGS'den gelenler için 10 eylülde ancak tercih yapmadıysan kayıt olamazsın. MYO diploman varsa 1 ekimde dikey geçiş kayıtları başlıyor, o zaman kayıt yaptırıp. 3. sınıftan başlayabilirsin.

aöf son kayıt 10 eylülmü? ben 24 eylül falan sanıyodum.

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: felipemassa

quote:

aöf son kayıt 10 eylülmü? ben 24 eylül falan sanıyodum.

YGS'den gelenler için 10 eylülde başlıyor 28 eylülde bitiyor. Dikey geçiş ile gelenler içinde 1 ekimde başlıyor 19 ekimde bitiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversiteye kayıt
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.