Şimdi Ara

AÖF FAKÜLTE FARKI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler. Aöf 2. üniversiteye başvuracağım da 2 bölüm arasında kaldım.İktisat ve yönetim bilişim sistemleri. Aslında yönetim b.s bana daha yakın ama şöyle bi şey kafama takıldı lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olsun. İktisat direk iktisat fakültesi altında fakat yönetim b.s. açıköğretim fakültesinde görünüyor. Bu ileride ne gibi sıkıntılar çıkartır bana? Şimdiden teşekkürler.

• ANADOLU AÖF ATATÜRK AÖF İSTANBUL AUZEF İN ÖRGÜNDEN BİR FARKI YOK.
  • bir sorun çıkartmaz. diploma için okuyorsan mezun olduğunda diploman olacaktır ama bilgi becerin çok iyi bir seviyede olmayacaktır. kendini geliştirmek için okuyorsan örgün, uzaktan eğitim yada açıköğretimin sağladığı imkanlar aynı. sonuçta 4 yıllık lisans mezunu oluyorsun. bende 2. üniversite için yönetim bilişim sistemlerine kayıt oldum. Bilgi çağına ayak uydurmak için bu bölümü elimden geldiğince hakkını vererek okumayı düşünüyorum.
  • zaman kaybi. ybs kaydolmustum bir sey ogrenildigi yok. parayla diploma almanin diger adi acikogretim. gittim kaydimi sildirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fbyram kullanıcısına yanıt
    açıköğretim- uzaktan eğitim- örgün eğitim sağladığı imkanlar aynıymış arkadş bütün üniversiteler kapatılsın hata etmişiz örgün okumakla .hiç aklımıza gelmemişti aöf okumak vay halimize aboo

aöf eşittir aöf tür.. fakülte adı işletme olmuş iktisat olmuş auzef olmuş fark etmiyor. hepsi açıköğretim. hele hele YBS bölümünü açık okuyarak bi işe yarayacağını düşünenlere iyi uykular tatlı rüyalar diliyorum

• Hünkar1453 H kullanıcısına yanıt
    Bütünüyle okumayıp bir yerinden tutup değerlendirirsen insanları yanlış yönlendirirsin. Okuduğunu tam olarak anladığını düşünmüyorum.
    Diploma için okursan mezun olduğunda elinde diploma olur diye yazdım oraya bundan ne anlıyorsun mesela?
    Kendisini geliştirmek için okuyorsa mesela açıktan işletme bitirdiğinde askerliğini eski sisteme göre uzun dönem mi yapıyordu? Kpss ye girdiğinde örgün eğitim ile farklı bir yerde mi değerlendiriliyordu? Veya herhangi bir lisans örgün ile açık lisansın farkı ne işe girme ve tercih yapma açısından? Bu açıdan bir sorun çıkartmaz yazdım bunun neresi yanlış.
    Kafanızdaki fikirlerin gerçek hayatta uygulanabilirliğinden haberiniz bile yok.
    Ben mali müşavirim gelişen teknolojilere ve elektronik bildirimlere uyum sağlayabilmem için yönetim bilişim sistemlerini okumayı düşünüyorum.
    Açıktan okuyacağım eksik gördüğüm konularda dersleri varsa eskişehir de katılacağım.
    YBS açıktan okuyup bilgisayar mühendisi olmayı düşünen yok zaten. Örgünde okuyup bilgisayar mühendisi olunabiliyor mu?
    İşletmeyi boğaziçinde okumadıktan sonra Yada YBSyi boğaziçinde okumadıktan sonra örgünde okusan kaç yazar

• fbyram kullanıcısına yanıt
    yav he he iyi uykular tatlı rüyalar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.