Şimdi Ara

AÖF 2012-2013 Yılında Okutulacak Dersler Açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
57.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Barcow

    Arkadaşlar tahminim ders isimleri değişse bile içerikleri aynıdır. Yönetim Bilgi Sistemleri gözükmüyor mesela. Yani bu bütünlemede bu dersten sorumluyum. Boşu boşuna girmeyeceğimdir yani bu sınava. Muhakkak bir püf noktası vardır. Ancak Türk Vergi Sistemi konusuna ben de takıldım. 4.sınıfta bu dersin programa dahil edilmesi şaşırtıcı olmuş biraz.

    Dershane Hocamız derslerin içeriklerini değiştiğini söylemişti.En kolay ders olan İşletme 1.sınıf dersi olan Teknoloji... Pardus işletim sistemi falan eklenmiş...
  • Ya arkadaşlar bu yeni kredili sistemde sanırım daha çok ders çalışmamız gerekecek. normal myodan mezun oldum ama işe girersem aöfteki (işletme) derslerden kalırmıyım çok zor olurmu benim için? Zaten yönetmelik gereği dikeygeçişle fark ders alarak kaydolacağım için sınav sayısıda normalden fazla olacak. Ayrıca bana hangi dersleri fark olarak verecekler, kaç tane ders verecekler o da belli değil. Ne yapsam karar veremedim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 7 Eylül 2012; 12:19:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nothingalex

    quote:

    Orijinalden alıntı: @RİF_D

    İşletme 4. sınıf dersleri;

    7.Dönem

    Denetim
    İşletmelerde sosyal sorumluluk ve etik
    Sermaye piyasaları ve finans kurumları
    Stratejik yönetim 1
    Türk vergi sistemi
    İngilizce 3
    Türk dili 1

    8.Dönem

    Finansal tablolar analizi
    İnsan kaynakları yönetimi
    Küresel pazarlama
    Stratejik yönetim 2
    Türkiye ekomisi
    İngilizce 4
    Türk dili 2

    Dikey geçişle geçtim, mesela 3. sınıfta Türk Vergi Sistemini verdim tekrar mı verecem? bune saçmalık.
    Orda Türkdili,Yabancı Dil bunlar ne yahu? Muafiyet yokmu bunlara arkadaşlar?

    bu sorunun cevabını bende arıyorum

    saçmalamışlar o tvs eklenerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • şu anda ben 4. sınıfım ve 4 dersim kaldı,

    3 den türk vergi sistemi ,

    "4. sınıfta da maliye politikası vergi hukuku , iktisat tarihi " derslerim var. Bütümlemede ben bunları büyük ihtimal veremicem çalışamadım çünkü. Peki ne olacak seneye yine bunları mı alacam yoksa ders eklenecek mi. Adam gibi açıklama yok hiç sizin bir bilginiz var mı ?
  • İngilizce, Türk Dili, Türk Vergi Sistemi ben bu dersleri aldım. Tekrar görücem. Bari başka ders ekleselermiş. Saçmalıktan başka birşey değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Inverness

    Ya arkadaşlar bu yeni kredili sistemde sanırım daha çok ders çalışmamız gerekecek. normal myodan mezun oldum ama işe girersem aöfteki (işletme) derslerden kalırmıyım çok zor olurmu benim için? Zaten yönetmelik gereği dikeygeçişle fark ders alarak kaydolacağım için sınav sayısıda normalden fazla olacak. Ayrıca bana hangi dersleri fark olarak verecekler, kaç tane ders verecekler o da belli değil. Ne yapsam karar veremedim?

    Arkadaşım..ben oku derim..% sini hatırlamıyorum ama aöf öğrencilerinin büyük bir kısmı özel sektör çalışanı,bir kısmıda kamuda derecesini artırmak için okuyor.Bu sistem bence öğrenci için daha iyi "Az ünite Hemen sınav"
    gibi bir mantık söz konusu...Konulara şöyle bir baksan..Sonra çıkmış sorular'a bakarsın ve soruların mantığını çözdünmü iş tamamdır..Öyle öğrenciler tanıyorum ki; sınavlara son 2-3 gün kala sadece çıkmış sorulara bakarak
    sınıfı geçiyor...Senin onlardan neyin eksik:)Yinede karar senin..Benim ki dostane bir öneri...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Giuly

    İngilizce, Türk Dili, Türk Vergi Sistemi ben bu dersleri aldım. Tekrar görücem. Bari başka ders ekleselermiş. Saçmalıktan başka birşey değil.

    Aynen böyle saçmalık mı olur. Türk vergi sistemi ve ingilizce'yi zaten 3. sınıfta geçtik bi de 4. sınıfta tekrar mı giricez aynı sınavlara.
  • arkadaşlar bakın..

    geçen sene de okul öncesi bölümleri krediliye geçmişti. onların da ders programlarında. ingilizce 3 ve 4 getirilmişti.
    ancak birde böyle maddeleri vardı :


    2011-2012 öğretim yılında Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programı 4. sınıfa kayıtlı ya da 4. sınıfa ilk kez geçen öğrenciler 7. ve 8. yarıyıldaki Yabancı Dil III ve Yabancı Dil IV derslerini almayacaklardır.

    eğer bu madde şuan ki bölümler içinde geçmez , bizede ingilizce 3-4 verirlerse ortada büyük bir haksızlık olur ve mahkemelik durum olur.

    bu arada ingilizce 30 ünitelik. kredilide bunu 4 e bölmüşler. ing 1 ing 2 ing 3 ing 4 diye. biz zaten bu 30 üniteyi almıştık. neden alalım ki bi daha ?

    bu aöf ye direk başlayanlar için de geçerli. dgs ile geçenler içinde..

    hele türk vergi sistemi konusuna hiç gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben kaldım galiba 3.sınıfta :(

    Beyler şimdi durum dahada zorlaşacak mı? Yoksa daha mı kolay olur nedir fikriniz? Birde önceki dönem soruları sizce tamamen iptal mi olur?

    Son olarak ben bu sene 2. taksiti ödemedim, şimdi bunu ödediğimde bir daha harç yatırmayacak mıyım?
  • Dikkat edersiniz tabloya 3. sınıf dersi olan TVS'yi 4. sınıfa kaydırmışlar. 3. sınıfta bu dersi veren birinin tekrar 4'te alacağını sanmıyorum. Ama Türk dili ve ingilizce için birşey diyemeyeceğim. Dikey geçişle geçenlerin muafiyet durumları nasıl olacak zaman gösterecek bunları..
  • Ülen tarım dersine nasıl matematik koyarsınız ben tarımı matematik yok diye ilk tercih yaptım allah belanızı versin
  • Arkadaslar ben isletme okuyorum 4. Siniftayim fakat okul bitmedi 3. Siniftan finansal yonetim ve 4. Siniftan muhasebe denetimi mali analiz ve uluslarasi isletmecilik kaldi nasil biticek bu okul yeni dersleridemi alicam birde harc paralari bizlerede kalktimi yoksa yine harc parasi yatiracakmiyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aöf'de harç parası kalkmadı kalkmayacak sadece Yıllık 90 Tl (Devletin Aldığı Katkı Payı Kaldırıldı) Geriye kalan 205 Toplamda 410 Tl Civarı olacak ücreti aöf okuyanlar ödeyecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

    Aöf'de harç parası kalkmadı kalkmayacak sadece Yıllık 90 Tl (Devletin Aldığı Katkı Payı Kaldırıldı) Geriye kalan 205 Toplamda 410 Tl Civarı olacak ücreti aöf okuyanlar ödeyecek.

    Bir de harçları kaldırdık diye göz boyuyor şeref yoksunları. Hocam kaynak varsa alabilir miyiz?
  • ''KartalGöz '' forumdaki diğer yazılarada göz atabilirsin,aöf'den sadece katkı payı (Aöf Öğretim Gideri ve Katkı Payı Diye iki kısımda ücret alıyordu) sadece katkı payı kısmı kaldırıldı oda Yıllık 90 Tl Civarıydı(Şu anda ne kadar bilgim yok) Geriye kalan kitap sınav vb. şeylerin ücretleri olan 205 Tl (Zam Gelmediyse) hala ödeniyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    quote:

    Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

    Aöf'de harç parası kalkmadı kalkmayacak sadece Yıllık 90 Tl (Devletin Aldığı Katkı Payı Kaldırıldı) Geriye kalan 205 Toplamda 410 Tl Civarı olacak ücreti aöf okuyanlar ödeyecek.

    Bir de harçları kaldırdık diye göz boyuyor şeref yoksunları. Hocam kaynak varsa alabilir miyiz?

    yeni yayınlanan kayıt klavuzlarında yazıyor zaten. Ücret 205TL. Her iki dönem.
  • Yav arkadaşlar bir bilgisi olan yardımcı olsun lütfen.. Açıköğretim bürolarının telefonlarına ulaşamıyorum bir türlü açmıyorlar hep meşgul

    Geçen sene 4 yıllık aöf işletmeye yazılmıştım fakat sınavlarına falan hiç girmedim dolayısıyla kalmış oluyorum.. Sadece harçlarını yatırdım.

    Şimdi bu sene aöf kursuna giderek devam etmeyi planlıyorum..

    1. sorum kayıt yenileme ne zaman ? Ve harçları hangi tarihde yatırıyoruz ?

    2. sorum ankarada önerebileceğiniz açıköğretim kursu varmı ?
  • arkadaşlar benım anladıgım şu

    Örneğin Ben İşletme 4.sınıfım Muhasebe Denetimi- Sermaye Piyasası – Stratejik Yönetim ve Girişimcilik derslerınden kaldım

    2012-2013 sistemıne göre kaldıgım dersler harici üstüne birde yeni derslermi eklenicek

    Benım anladıgım alttakı tabloda 7 yazan yerler Güz dönemi olucak 8 yazanlar Bahar dönemi olucak yanı yenı dersler eklemişler doğrumuyum yanı ben alttakı tablodakı derslerımi görücem total olarak





  • 30 ünitelik ingilizce dersini 4 e bölmüşler iyide biz zaten bu dersi verdik neden 4. sınıfta tekrar alıyoruzki ? birde bu yetmezmiş gibi diğer forumlarda okuduğum kadarıyla 1. sınıfa yeni eklenen derslerdende sorumlu olacakmışız bu yaptıkları resmen haksızlık.
  • İngilizcenin gelmesi süper oldu ya. Önceki senelerde ingilizce dersi olmamasına rağmen zevkine 2 dakkada çözüyordum. Şimdi bir işe yaricak bari :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.