Şimdi Ara

Antropoloji okumak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.. Lise son sınıfa başlayacağım bu sene.. Antropoloji okumayı düşünüyorum ama bu mesleğin bana ne gibi yararları olacak onu merak ediyorum.. Aranızda bu bölümde okuyan varsa yardımcı olabilir mi?

• Up...
  • Up..
  • bende Arkeoloji düşünüyorum. 2 sinede boş diyolar ama okumak istiyorum ne yapayım artık
  • eline para geçmez Türkiye'de genç
  • Aynen, bende okumak istiyorum.. Arkeoloji'de olabilir ama işte ama nasıl olur falan diye bilmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

eline para geçmez Türkiye'de genç

Zaten şöyle birşey var üniversite bitirirsem Türkiye'de yaşamak istemiyorum.. Herhangi bir Avrupa ülkesi veya İskandinav ülkelerine gitmek istiyorum..
  • bu mesleğin sana üniversiteli işsiz damgası kazanmana yardımı olacak dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

bu mesleğin sana üniversiteli işsiz damgası kazanmana yardımı olacak dostum.

Gerçekten o kadar kötü bir şey mi? Üniversite de falan kalma ihtimalim yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖlümÇokYakın
    Zaten şöyle birşey var üniversite bitirirsem Türkiye'de yaşamak istemiyorum.. Herhangi bir Avrupa ülkesi veya İskandinav ülkelerine gitmek istiyorum..
    Her liselinin üniversiteye başlamadan önce istediği klasik şey. Üniversite bitmeden önce işlerin öyle kolay olmadığı anlaşılır ama çok geç olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.