Şimdi Ara

Antrenman yapılan gün bira, cips vs. gömmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne olur? Kardiyo olarak 10 dk eliptik bisiklet sürüyorum sonra ağırlık kaldırıyorum. 180/72 kendimi bildim bileli hep zayıftım.

Günün büyük kısmında dizi film izliyorum. Tıkınmadan da izlenmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• canın ne istiyorsa göm burdakilere bakma.
    Hiç sporsuz bunları yapan adamlara birşey olmuyor sanamı olacak.

Keyfine bak, bu forumdaki sporcular karbonhidrata bile eroinmiş gibi muamele yapıyor. Altı üstü küçük bir keyif aracı ye iç mutlu ol.

Spor, kişiye kısıtlama değil özgürlük katmalıdır. Spor yaptığı için ot gibi beslenen kişiler en fazla 4-5 aya bırakır. Ama spor yaptığı için daha toleransı kaldıracağını düşünüp mutlu olan kişiler yıllarca spora devam eder.

Bunun spor verimi ile alakası yok neyin ne kadar bokunu çıkardığın ile ilgisi var.
  • Cips neyse de bira içme. Çünkü protein sentezini yavaşlatıyor ve enerjini azaltıyor.
  • Kuruyemişle tıkın
  • The Loner kullanıcısına yanıt
    Bira beni hayata bağlayan tek şey.
  • Kilo sorunun yoksa iç bir şey olmaz kasma o kadar. Hiç spor yapmasan da içeceksin zaten. Sadece cips yerine kuruyemiş olsa daha iyi olur.

• Benim sporum beslenmem her şeyim çok düzenli. Tek sıkıntı alkol. Genelde karbonhidratlardan kısmaya çalışıyorum ama bir yere kadar illa alman gerekenden fazla kalori alıyorsun.
  • Cipsi falan neyse de alkolü bırakın östrojeni de yükseltiyor. Sirozlular gibi göbeğiniz büyür bacaklar incecik kalır memeler de jimnekosti olur. Zaten doğal insanın yapacağı vücut kısıtlı kapasitesi az alkolle büsbütün bitirmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 23 Şubat 2018; 12:45:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bira değil şarap veya votka iç. cipsi de yeme.
  • Antrenman yaptığın gun içme.

İçeceğin gun de antrenman yapma.

Yapiyorsan o gun icme.

İciyorsan o gun yapma.

Yapma, eyleme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben cips yerine patlamış mısırla idare ediyorum. Birayla gitmiyorsa bilemem

• şimdi aklıma geldi, ben zamanında baya araştırmıştım. bira içerdiği şerbetçiotundan ( bu naneyi kadınlar kulübünde meme büyütmek için kullanan var. ) dolayı vücuda ekstradan östrojen salgılatıyor. alkolün enflamatuvar etkisinin yanında bu tarz östrojen içermesi hayatımdan çıkarmama neden olmuştu.

şarapsa antioksidan yönünden zengin. haftada 1şişe içiyorum.
  • canın ne istiyorsa göm burdakilere bakma.
    Hiç sporsuz bunları yapan adamlara birşey olmuyor sanamı olacak.

Keyfine bak, bu forumdaki sporcular karbonhidrata bile eroinmiş gibi muamele yapıyor. Altı üstü küçük bir keyif aracı ye iç mutlu ol.

Spor, kişiye kısıtlama değil özgürlük katmalıdır. Spor yaptığı için ot gibi beslenen kişiler en fazla 4-5 aya bırakır. Ama spor yaptığı için daha toleransı kaldıracağını düşünüp mutlu olan kişiler yıllarca spora devam eder.

Bunun spor verimi ile alakası yok neyin ne kadar bokunu çıkardığın ile ilgisi var.
  • Hatta antrenmanda da iç dostum bcaa niyetine iyi gider

• sporu ne nerecede önemsediğine bağlı. vücut, kas, kuvvet diye yana döne spor yapıyorsan kusura bakma yaptığın aptallıktır. ha çokda şey değil diyosan yine zararlı, ama zaten umrunda değil spor o kadar fayda görmesende olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.