Şimdi Ara

Antre fayans modelleri ve fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Antre fayans modelleri genel olarak evin diğer kısımlarında kullanılan yer döşemelerine bir geçiş rengi olarak seçilmektedir. Bu doğrultuda evin diğer kısımlarında kullanılan parkelerin rengine yakın renklerde modeller tercih edilebilir. Son dönemde ahşap desenli fayanslar da oldukça fazla kullanılmaktadır.

    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2021335/7e54b506-82dd-454f-8941-2d179d5e5f6f.jpg [/simage]

    Antrelerde son dönemde daha çok yer kaplaması olarak fayanslar tercih ediliyor. Bu alana ayakkabıları ile birlikte giren ev sahipleri ve misafirler sonrasında ayakkabılarını çıkararak iç kısımlara ilerliyorlar. Özellikle banyo fayans modellerinde daha çok aradığınız bu özellik her anlamda önemli. Bu sebeple de temizlenmesinin kolay olması ve çizilme gibi problemlerin olmamasından dolayı bu alanlarda fayanslar kullanılabilir.


    Ancak hangi tarzda fayansların kullanılacağı konusunda gelinirse bu aşamada çok geniş bir seçenek havuzu insanları karşılamaktadır. Herkes kendi evlerine en uygun olan antre fayans modelleri arasından karar vermelidir. Farklı bir resimde gördükleri ya a başka bir evde gördükleri çok güzel fayans modelleri kendi evlerinde istedikleri gibi bir sonuç vermeyebilir. Bu sebeple de ilk olarak renklerine sonrasında da desenlerine özen gösterilmelidir.

     [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2021335/f8c97445-f5eb-4d88-80cd-f36fa724ae40.jpg [/simage]

    Hangi Renkte Fayanslar Tercih Edilebilir?

    Fayans seçimlerinde ilk olarak antrelerin ebatlarının incelenmesi gerekmektedir. Bu aşamada kişiler eğer küçük bir antreye sahiplerse bu durumda açık renk fayansların kullanılması önerilir. Ancak bu aşamada daha geniş gözükmesi için beyaz fayans kullanmak doğru bir tercih olmayabilir. 3 boyutlu fayans modelleri ne baktığınızda pek çok farklı model size cazip gelebilir. Bazı durumlarda beyaz fayanslar son derece soğuk ve samimiyetsiz bir havanın oluşmasına sebep olabilir. Bu durumda kişilerin açık renk olan ancak daha yumuşak renklerde ki fayansları kullanması önerilmektedir.

    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2021335/ae39c2b3-4781-4dba-885a-aace26df7aa0.jpg [/simage]

    Ev dekorasyon



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanyldrm -- 8 Mart 2017; 1:34:53 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.