Şimdi Ara

Antivirüs tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir sistem tolattım birkaç güne elimde olacak inş. bu sistemi komple virüs giremez hale getirmek istiyorum yani pc de virüsün v si olmasın pc internette devamlı korunuyor konumda olsun virüs sisteme sızamasın.bana şimdi bir lisanlı virüs proğramı lazım sanırım.sizden tavsiyelerinizi bekliyorum

BURAYA DİKKAT ET !
    1-! Kendinden Başka Kimseye Güvenme Arkadaş !
    2-! Kimseye Kredi Çekip Para Verme Arkadaş !
    3-! Namusunu Kimseye Emanet Etme Arkadaş !
    4-! Önce Ailen ! Sonra Başkaları... !
    ARKADAŞ ARKADAŞ ARKADAŞ... ARKADAŞ KURBANI OLMA ARKADAŞ... KENDİNE İYİ BAK :)
  • hocam media martkette avira bulamadım kaspersky 2012 var 25 tl gibi fiyatı var alsam sorunu kökten çözermi

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

hocam media martkette avira bulamadım kaspersky 2012 var 25 tl gibi fiyatı var alsam sorunu kökten çözermi

Tabi Kaspersky Bu işler için Mükemmel
    nereye gittiğini bilmiyorsan hangi yoldan gideceğinin önemi yok
  • quote:

kaspersky almaya karar verdim hocam sistemide yavaşlatcanı sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAN LUE -- 29 Ağustos 2012; 23:56:23 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAN LUE

Hocam bence norton satın al ben norton 360 kullanıyorum gayette güzel açıkcası...tabi bu benım düşüncem

kaspersky de nortonda bütün virüsleri sil deyince siliyormu acaba da ha önce 2011 kaspersky kullandım yazılım bozuldu silip yükleyince tekrardan lisans şifresinide kabul etmedi kararsız kaldım açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAN LUE -- 30 Ağustos 2012; 2:07:23 >
  • kaspersky eski kaspersky değil. norton da eski norton değil. yani kaspersky out norton in. virüs olayı kanserin vücuda girdikten sonra ne kadar iyileşse bile eninde sonunda o insanın geç de olsa kanserden ölümüne neden olması gibi bilgisayara da virüs girdi mi sistemin stabil hale gelmesi tamamen virüslü dosyalar silinse bile zor olmaktadır. bu nedenle sıfırdan kurduğunuz sisteme hemen sağlam bir virüsten koruma yazılımı (önerim norton internet security olacaktır) kurun ve sağlıklı sisteme virüs bulaşmasını baştan önleyin. böylece sistem sürekli sağlıklı kalacaktır.
  • avast internet security..ben 3 yildir avast free antivirus kullandim.ve hemen hemen hic bir problemle karsilasmadim..pc yide huncarca kullandigim halde..gecen ay internet security deneme surumunu kurdum 1 aylik.okadar kullanisli ve iyi bir antivirus programi ki, antivirus programina para vermem tabumu yikti.deneme surumu yakinda biticek ve alicam.30$ fiyati var..kesinlikle tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zulu123

kaspersky eski kaspersky değil. norton da eski norton değil. yani kaspersky out norton in. virüs olayı kanserin vücuda girdikten sonra ne kadar iyileşse bile eninde sonunda o insanın geç de olsa kanserden ölümüne neden olması gibi bilgisayara da virüs girdi mi sistemin stabil hale gelmesi tamamen virüslü dosyalar silinse bile zor olmaktadır. bu nedenle sıfırdan kurduğunuz sisteme hemen sağlam bir virüsten koruma yazılımı (önerim norton internet security olacaktır) kurun ve sağlıklı sisteme virüs bulaşmasını baştan önleyin. böylece sistem sürekli sağlıklı kalacaktır.

hocam nortonun kaspersky den fazlası nedir söylersen ona göre alacağım bir kaç gün içerisinde ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_63943855/mpage_1/key_/tm.htm

Dostum bu konuya bak istersen 1 yıllık 3 kullanıcılı 12 Tl

Orijinalden alıntı: ycan_yontem

http://forum.donanimhaber.com/m_63943855/mpage_1/key_/tm.htm

Dostum bu konuya bak istersen 1 yıllık 3 kullanıcılı 12 Tl

eywallah hocam sistem elime geçer geçmez bunu alacağım

Bunun için ZoneAlarm Extreme Security 2012'yi tavsiye ederim. Oldukça detaylı ayarlanabilecek bir firewall'u var. Ağdaki ve bilgisayardaki programlardaki en ufak hareketlenmeyi bile yakalayıp bildiriyor.
    amd phenom 2 965
    anakart gigabayte 990xa
    ekran kartı gtx560
  • Dün microsoft security essentials vardı ve yanında comodo firewall kurmuştum. İkisi çok rahat çalışıyordu,kasma vesaire yoktu. MS'i sildim comodo firewall ıda sildim comodo Anti-Virüs kurdum ve kurar kurmaz yaklaşık 6 saat içersinde tam 2235 virüs buldu. Tüm dosyalarım gitti, yüklediğim programların(bs player,winamp,winrar, birçok oyunun exeleri).exe lerini sildi. Şuan halen tarama devam ediyor, 12 saat civarı oldu yükleyeli. Taramadan sonra format atıp tekrar taratıp programlarımın temizlerini indirmek istiyorum.

Kısacası bence format attıktan ve programlarını yüklemeden önce comodo ile tarat, ondan sonra MS Security ve Comodo Firewall kur. İkiside şahane oluyor. Ara ara combofix gibi programlar kullanıp PC'yi taratırsın..

Bu arada orta halli bir bilgisayar toplamışsın, gerçekten güzel ve toplamak istediğim donanımlara sahip gtx560 yerine 7970 ya da gtx670 planlıyorum.(konu dışı oldu cevaplama zorunluluğunuz elbetteki yok).

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebuu

Dün microsoft security essentials vardı ve yanında comodo firewall kurmuştum. İkisi çok rahat çalışıyordu,kasma vesaire yoktu. MS'i sildim comodo firewall ıda sildim comodo Anti-Virüs kurdum ve kurar kurmaz yaklaşık 6 saat içersinde tam 2235 virüs buldu. Tüm dosyalarım gitti, yüklediğim programların(bs player,winamp,winrar, birçok oyunun exeleri).exe lerini sildi. Şuan halen tarama devam ediyor, 12 saat civarı oldu yükleyeli. Taramadan sonra format atıp tekrar taratıp programlarımın temizlerini indirmek istiyorum.

Kısacası bence format attıktan ve programlarını yüklemeden önce comodo ile tarat, ondan sonra MS Security ve Comodo Firewall kur. İkiside şahane oluyor. Ara ara combofix gibi programlar kullanıp PC'yi taratırsın..

Bu arada orta halli bir bilgisayar toplamışsın, gerçekten güzel ve toplamak istediğim donanımlara sahip gtx560 yerine 7970 ya da gtx670 planlıyorum.(konu dışı oldu cevaplama zorunluluğunuz elbetteki yok).

hocam bu dediğin proğramı media marketten bulabilirmiyim acaba buralarda bilgisayarcı yok pek.

hocam ben anakartı ileriye dönük topladım.ilerde bi milyarım olsa gözüm kapalı ekran kartına verrim.tabiri caizze oyun manyağıyım şimdilik gtx 560 işimi görürü bi ara kararsız kaldım 6870 ile arasında ama en sonunda gtx e karar verdim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ebuu

Dün microsoft security essentials vardı ve yanında comodo firewall kurmuştum. İkisi çok rahat çalışıyordu,kasma vesaire yoktu. MS'i sildim comodo firewall ıda sildim comodo Anti-Virüs kurdum ve kurar kurmaz yaklaşık 6 saat içersinde tam 2235 virüs buldu. Tüm dosyalarım gitti, yüklediğim programların(bs player,winamp,winrar, birçok oyunun exeleri).exe lerini sildi. Şuan halen tarama devam ediyor, 12 saat civarı oldu yükleyeli. Taramadan sonra format atıp tekrar taratıp programlarımın temizlerini indirmek istiyorum.

hocam bu dediğin proğramı media marketten bulabilirmiyim acaba buralarda bilgisayarcı yok pek.

hocam ben anakartı ileriye dönük topladım.ilerde bi milyarım olsa gözüm kapalı ekran kartına verrim.tabiri caizze oyun manyağıyım şimdilik gtx 560 işimi görürü bi ara kararsız kaldım 6870 ile arasında ama en sonunda gtx e karar verdim.

Üstad Comodo'nun ücretli olan 'Pro' yazılımı sanırım Media Markt gibi yerlerde hatta bildiğime göre Türkiye de pek yok.. Eğer paypal var ise sitesinden almayı dene derim. Fakat ücretsiz yazılımını da kurabilirsin. Dene derim(eğer yüklediğin oyun,program yok ise var ise exeleri %99.9 ihtimal silinecektir. Eğer 0 formattan sonra yüklersen programı oyunları kurarken 'İzin ver' ya da 'Sil' seçeneğini soracaktır o vakit izin ver dersiniz problem çıkmaz.Başıma geldi o yüzden, bugün attığım 3. format.) şuan stabil çalışmakta. Keyf-i keder tabi denemek size kalmış, ben öneriyorum :))

Anakart olayına gelirsek, ilerde milyarınız olursa Asus V Formula alın derim, ekran kartına daha sonra verirsiniz. Asus'un bu amd anakartı adeta canavar canavar! :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.