Şimdi Ara

Antinatalizm üzerine film var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ?




  • Ben bu filmleri izledim müthişti.




  • children of men tam olarak olmasa da antinatalizm ile alakalı çok güzel bir film.

    the woman in the dunes ve Bronson a da bakmanı öneririm. Aslında düşününce direkt olarak antinatalizm ile alakalı bir film bulmak zor genel olarak dünyanın boktanlığıyla alakalı filmler geliyor aklıma. bu tarz filmler de en iyi hindistan,ortadoğu gibi yaşamın iğrenç olduğu yerlerde çekilir herhalde. açıkçası çok radikal bir düşünce olduğu ve pek savunulabilecek bir düşünce olmadığı için belki de tam olarak böyle filmler çekmiyorlardır. genel olarak maddi olanağı olmayan kişilerin çocuk doğurmasına karşı çıkan filmler var. bu filmler de hemen hemen her fakir içeren dram kategorisindeki filmler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apostrophe -- 20 Nisan 2021; 17:29:47 >
  • Kefernahum'u sırf bu yüzden izlemiştim de çok da aradığımı bulmamıştım. O daha çok fakirsen, sefilsen çocuk yapma diyordu. Ama anti-natalizm daha derin bir düşünce sistemidir. Çünkü yaşam en iyi haliyle bile acı vericidir.

    Anti-natalizm ile alakası olmasa da Sweeney Todd: Fleet Sokağı'nın Şeytan Berberi filminde müzikal sahnelerinde berberimizin yaşama, içinde bulunduğu dönem ve koşullarına sövercesine giydirdiği yerler bende de bir anti-natalizm fikirlerini uyandırmıştır. İnsan ister istemez sorguluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.