< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Antidepresan kullanmadan daha fazla dayanamicam sanırım
-
-
Yahu neden kendine eziyet edip bu kötü ruh halini çekiyorsun ki. 6 yıldır panik bozukluk ile uğrasıyorum bunun 2 yılını ilaçsız atlatmaya çalıştım her gün ayrı bir eziyetti. Doktorunun kontrolü altında antidepresan alabilirsin tabi ama gidip kafana göre bırakıp tekrar başlama.
_____________________________ -
Yalnızlık hissi çöküntü sürekli pilim bitmiş gibiyim atlatabilirim dedim kendime ama ne bilim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Antidepresan kullanma. Kendini bu ruh halinden çıkarmaya bak. Doktorların umrunda değilsin sana asla yardımcı olmayacaklar. Verdikleri o ilaçlar da hiçbir işe yaramayacak söyleyeym hatta kendini daha kötü hale getireceksin.
Kendini güçlendirmeye çalış. İlaçlar sihir değil.
Doktorun biriyle konuştum şimdilik ilaçsız devam et bence dedi ama basaramiyirum ne arkadaş edinebiliyirum edinsemde keyif alamıyorum nede sevgilim oluyor herkes nefret ediyor gibi hangi kıza yazsam.
Kız ne alaka
Yalnızlık hissinden kurtulmak için ne arkadaş edinebiliyorum ne sevgili yapabiliyorum demek istedim. Önceden rahattım
Aktarsam üzerlik tohumu al her gün uyumadan önce yarım çay kaşığı yut , istersem üzerlik tohumu araştırabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Her şeye canını sıkma ey gönül,
Ne bu dertler kalıcı ne ömür. -
Kısaca nedir ki bu ya
Hocam ben bunun kafasını merak ettiğim için alacaktım ama aktardan istesem bana tip tip bakarlar mı sence?
yaş kaç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
25
Netten baktım biraz tuhaf bişey dikkat edilmesi lazım deniliyor
Meslek ne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tekniker
Ben 17 yaşındayım benim de ailem kullanmamı istemedi. En sonunda dayanamadım iki hafta falan çok fazla yan etki gördüm. Dayanamayıp bırakacaktım. Ama şimdi hiçbir yan etki yok ve mutluyum. Doktor gözetiminde kesinlikle kullanabilirsin. Ama bunun geçici bi çözüm olduğunu unutmamak gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: AltioremHocam ben bunun kafasını merak ettiğim için alacaktım ama aktardan istesem bana tip tip bakarlar mı sence?
Bakmaz niye baksın ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Her şeye canını sıkma ey gönül,
Ne bu dertler kalıcı ne ömür. -
Bunu nasıl kullanırız detaylı bir bilgi nasıl ediniriz acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7143B012D
Bunu nasıl kullanırız detaylı bir bilgi nasıl ediniriz acabaUyumadan önce yarım çay kaşığı yutuyorsun bu kadar basit
Ne bu dertler kalıcı ne ömür.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler