Şimdi Ara

ANTHEM [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
931
Cevap
9
Favori
43.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spader

    Oyunu ben beğendim. Pro’da oynuyorum grafik down yemiş genede hayvan gibi gözüküyor. Aksiyon ve uçma kısmı eğlencelide alışana kadar kayalara toslayıp durdum Keşke online zorunlu olmadan SP olarak oynasak ilerlesek çok daha iyi olurdu.
    göreve başlamadan önce "public" değil de "private" seçilince single oynanıyor diye biliyorum.
    çünkü Yapımcılar tüm görevlerin single bile oynanabileceğini söylemişlerdi.
    yanlışsam düzeltiniz :)
  • BoRriZ kullanıcısına yanıt
    Bilmiyordum, öyleyse iyiymiş. Yalnız oyun zor gibi geldi bana. 4 kişi diye fazla düşman vardı büyük ihtimal ama tek kişi olunca zorlayıcı olabilir. Genede benim için daha iyi. En iyisi yakın bi arkadaşla oynamak olur tabii.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoRriZ

    kasanızda olan silahları değiştiremezsiniz.
    ancak Kare tuşuna uzun basınca 2. silahı seçebiliyorsunuz.


    Alıntıları Göster
    anladım o kötü olmuş.

    bu arada demo ilk açıldığında 1 saat kadar oynayıp kapatmıştım şu an giremiyorum. sözde serverlar düzelmişti.
  • Bunun yerine dead space gelseymiş daha iyi olurdu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunun dinamikleri hoşuma gitti baya grafikler vs herşey çok güzel duruyor ama diğer arkadaşların belirttiği gibi oyun da çok fazla fps düşüyor ve belli bir süre sonra hem gözü yoruyor hem zevki baltalıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yûnus Y kullanıcısına yanıt
    İleride yama ile düzeltilir.
  • Demoyu 2 kisi oynayabiliyozmu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viscreal dan sonra Ea nin planladigi bioware i nasil bi bahane bulup da kapatsam dedigi oyunu xbox one s uzerinde 2 saat kadar oynadim.( Demoyu bitirdim.)

    Oncellikle daha once ne destiny ne de division oynadim oyunun turunu bile bilmiyourm mmo rpg mi ne adi bile aklimda kalmiyor. Ilk defa anthem sayesinde bu tarz bi oyun oynadim. Tamam vurus hissi guzel hos. Ucma kacma patlatma vs ama oynarken dedim ki “ eeeeee “ bu ne abi.

    Allah in belasi ea seni. Ya git ya. Bu oyun birak indirimi hic oynanmaz. En azindan konsol da . Bioware gibi Mass effect serisini yapmis bir firmaya once freelancer larina mass effect andromeda yi yaptiriyorsun. Oyun cikiyor rezelat. Buglar havada ucusuyor. Ne hikaye var. ne de shepherd gibi vurucu bi karakter.

    Hic ne emek hazirlanmis insan oglunu resmen 23 yasinda gence birakir gibi... ulan nesil bitti be .... cocuklari. Bu koca nesilde guzelim mass effect 3 lemesinden sonra sirf isminden shitty bir oyun yapip, bir de su rezalet oyunu yaptiriyorsun bioware e. Git sen Dice yaptir ... evladi.

    Bu oyunu belki free to play olsa oynardim. Bioware gibi rpg oyunu yapan firmaya su oyunu yaptirdilar. Demoya bakiyorsun konusma seceneklerine sadece 2 secenek var.. saka gibi.

    Gecen nesilde sirf 3 tane mass effect serisi gorduk. Bu nesil sadece bir tane. O da bi halta yaramiyor. Sen gidip cakma destiny yap dur ancak. Hic olmadi bu. Bu studyoya yazik. Neyse kapatsinlarda elemanlari rockstar yada sony ye CD project e falan gecsin de EA ...... fifadan yurusun gitsin. Uzak dursun bioware calisanlarindan.Ellesmesin onlara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ps4 Pro da fps sıkıntısı yaşamadım.1080p de baya akıcı oynanıyor. Bunun haricinde grafiklerde gayet güzel. Şehir içerisinde dolaşırken hem çok yavaş yürüyor hemde fps oldukça düşük (Sanki 30 fps nin altında bir değer sunuyor gibi). Baya rahatsız edici bir durum. Genel olarak Pve odaklı bir oyun için dinamikler güzel gibi görünüyor. Fakat 2. destiny oyunundan hoşlanmadığım halde destiny ile kıyaslamazdım bile. Tek başına Destiny e sadece pvp yapmak için bile girdiğim oluyor. Nedense Anthem kısa süre içinde sıkılmama sebep olacakmış gibi görünüyor. Belki bir sene sonra yok olup gitmezse iyice geliştirildikten sonra tercih edebilirim. İyi ki demoyu çıkarmışlar yoksa hata yapıp oyunu sipariş etmeyi düşünüyordum. Sanırım bu seneki tercihim division 2 olacak gibi görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna girebilen varmi arkadaslar devamli connection problem hatasi veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mg3

    oyuna girebilen varmi arkadaslar devamli connection problem hatasi veriyor
    Ben de dun geceden beri giremiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah beleni versin ea oyuna hala girilmiyor hata veriyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anthem Demo ile ilgili görüşlerimi paylaşmak istiyorum.

    Öncelikle oyunda sadece 10-15 level arası gördüğümüz için oyunun tamamıyla ilgili fikir belirtmek yanlış olacağını düşünüyorum.
    Main karakter olarak Colossus ile oynadım. 132 gear score karakter yaptım. (136 gs olabilir unuttum.)
    bir tank sınıfına göre fazla hasar aldığını söyleyebilirim. ayrıca diğer karakterlerin shieldi sabit olmasına rağmen. Colossus O yuvarlak ile kalkan açmak zorunda kalıyor. O durumda da sadece melee vuruş yapabiliyor. Tam olarak iyi bir tank gibi gelmedi bana ama tabii bu gear ile bu kadar da olabilir sonuçta :)

    4 Javelin ile de en az 3-4 kez quick play oynadım. Demo'dak yer alana Stronghold yani dungeonu easy olarak 2 kez bitirdim. hepsine mümkün oldukça gear dizdim 120 gear civari oldular sanırım.
    bana en zevkli gelen sınıf Interceptor oldu. sadece Melee ile adam kesmek daha kolay geldi sanki :)

    Oyunda uçmak oldukça keyifli ancak kontrolü basit değil. alışmak zaman alabilir. hele havada asılı kalıp combat yapmak bana zor geldi. O sebeple Storm Javelini fazla sevemedim.

    Anthem ile ilgili olarak hikaye/lore tarzı videoları da oldukça izlemeye çalışıyorum. ancak maalesef çok fazla bir hikaye kalitesi yok gibi geldi bana. Yüzeysel birşey sanki. "echo, anthem, creation of anthem" vs gibi yüzeysel soyut şeyler üzerinde duruyorlar daha çok. zaten demoda çok bi hikaye görmek mümkün değildir ama genel olarak da sağlam bir hikaye beklemeyin Destiny serisi gibi değil.

    Benim konsol 4 yıllık PS4 ve oyun gerçekten çok fazla kasıyor. sanki kötü bir PC'niz var ve siz de yeni bir oyun oynamaya çalışıyorsunuz gibi. FPS ve diğer tüm görsellik değerleri felaket. Televizyonum ise Vestel marka. modelini unuttum ancak 1 yıllık ortalama bir TV sahibiyim.

    Baktığım kadarıyla oyun ps4 pro için daha çok üretilmiş gibi geldi bana. yani düz ps4 modelinde aşırı kasma mevcut. bu durum oynanışı ve gözleri oldukça kötü etkiliyor. Anthem tam sürümde bu durum düzelir mi bilemiyorum.

    Genel olarak; Anthem bir looter, shooter, TPS, RPG, Co-op tarzlarını birleştiren bir oyun. Yani 30 level olup end-game geldiğinizde sürekli farm yaparak en iyi gear ve gear'ın sahip olduğu en iyi statlari olan loot peşinde koşacaksınız.

    Eğer sürekli grind/farm yapmayı sevmiyorsanız, sürekli aynı görevleri yapmayı sevmiyorsanız bu oyun size göre değil.

    **



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoRriZ -- 2 Şubat 2019; 14:46:31 >




  • Açık demo da oyuna girememe sorunu olmayacakti sözde.
  • İte kaka demoya girdim Ranger ve storm kullandım. Standart PS4 için facia FPS düşmeleri seslerin kesilmeleri vs inanılmaz kötü, potansiyeli büyük bir oyun fakat içerik olarak farklı ve yeni bir şey katmayacagina eminim. Uçma olayı güzel fakat oyunda tuhaf bir hantallik var çıkış gününe sorunları çözmeyecekleri kesin ve her EA oyunu gibi bitmemiş bir oyun bizleri bekliyor diyebilirim. Meraklısı on sipariş verip çıktığı gün satın alacak elbet ama bütçesi kısıtlı olan arkadaşlar en fazla 1 ay geçmeden indirime gireceğine eminim bekleyin derim. Önce bf5 şimdi anthem EA bitmiş resmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası bence de uçma çok güzel olmuş... Çok keyif aldım... Ancak onun ötesinde yarım saatte beni baydı... Ama Destiny de bende aynı etkiyi yapmıştı... Bu tarzı sevenlere hitab edebilir tabiki...
  • Düşman aşırı zor ölüyor oyunu almaya niyetim vardı ama bu demodaki bağlantı sorunları filan beni delirtti bir defa girebildim sonra giremedim 1 saat denedim sonra sildim. Yani şu demoyu sırf oyunu almayın değmez diye çıkarmış kepazeler EA nin elini attığı şey çürüyüp yok oluyor arkadaş oyun dünyasının virüs gibiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metro alıp geçin bu ay,bu oyuna değmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynanabilirlik ve mekanikler inanılmaz keyifli, 2 betada'da bulundum. Bağlantı sorunları çözüldüğü için en çok bu haftaki demodan keyif aldım. 1-2 kişi de public oyunlardan yabancı arkadaş edindim. 2-3 kişide redditten arkadaş olduk, mantığa mevzuya hakim kişiler hepsi. Feci keyifli oyunlar oldu, hard mode da madene giriyoruz herkes görev adamı işini yapıyor.

    bu şekilde oynayabilirsen güzel, publicten dandun adam da çok denk geldi o zaman bayıyor.
    Ben çok beğendim, bi aksilik olmazsa alır "overheat" olana kadar oynarım :)

    Koca demo'da eksik gedik var evet ama, biraz emeğe saygınında mahsuru olmaz. Milletimiz neyin ne olduğunu araştırmadan hemen boklamaya bayılıyor, çok takılmayın derim.

    Sevgiler.
  • Baglanti sorunu yasayan varsa sistem dilini ingilizce yapip denesin ben bu sekilde girebildim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 2 Şubat 2019; 22:34:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.