Şimdi Ara

ANTHEM [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
9
Favori
43.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 1.0.7 gungellemesiyle loot sistemi duzeldigi icin Anthem tekrar kanima girdi. Vunla ilgili bir sey soracagim Guardian Tokenlwrle nasil craft yapiliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar 1.0.7 gungellemesiyle loot sistemi duzeldigi icin Anthem tekrar kanima girdi. Vunla ilgili bir sey soracagim Guardian Tokenlerla nasil craft yapiliyor?

• mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Anthem 2.0 duyurulduğundan beri pek araştırmamıştım, şimdi bir bakındım. Legionnaire's Tomb'lara giderek değiş tokuş yapılıyormuş.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Anthem 2.0 şu andaki oyun sahiplerine ücretsiz yükseltme mi yapılacak ? Ve çıkış tarihi için bir bildirim yaptılar mı ?

• AIchera kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey belli değil ama yükseltme ücretsiz olacaktır diye tahmin ediyorum. Bir de oyun çok sorunlu çıktı, tepkiler aldılar, para iadeleri istendi bu şartlarda yeniden tasarlanan oyun için ekstra para istemek yüzsüzlük olur, böyle bir şeye yelteneceklerini sanmıyorum.
  • Anthem'de Haftalik gunluk ve aylik gorevlerden kazandigimiz tokenlarla asagidaki mezarlardan Legendary İtem alabiliyoruz. Craft demisler adi i ama tamamen tesadüf. Benim denedigim imi parca da ustumdeki ile ayni denk geldigi icin bosa gitti. Daha az gelismis karakterle bu mezarlara gitmekte fayda var. Asagida hangi mezarda ne veriliyor yaziyor. Free roam ile exoedition'a cikip Bu dort mezara da sirekt fast travel ile hizli bir bicimde ulasabiliyorsunuz. Unutmadan sadece Legendary token degil yeterli miktarda emberlariniz da olmali.

Tomb of Artinia Weapons
    Tomb of Cariff Legendary Gear
    Tomb of Gawnes Legendary Melee Weapons and Javelin-Specific Components
    Tomb of Yvenia Legendary Support Gear and Universal Components

• Ben Anthem'in acimasiz gomuldugunu dusunuyorum. Gozumde bes kurusluk degeri olmayan EA isin icinde olmasina ragmen Bioware cok guzel bir konsept ve dunya yaratti. Cok guzel efektler, itemler, senaryo ve oynanis ile de harika is cikardilar. Herkes Destiny ile karsilastirdigi icin oluyor hep bunlar. Destiny 2014'ten beri surekli pisen bir seri. Ilk ciktiginda bombostu. Anthem'i Destiny ile karsilastirmak yazik olur.

Su anda oyun 84 lira. Boyle grafikler ve oynanis mekanikleri dusunulurse harika bir fiyat bence. Isin icinde Bioware oldugu icin yeni gucellemenin cok etkili olacagini dusunuyorum. No mans sky neler yapti gorduk. Bioware hayli haylisini yapar net olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Nisan 2020; 3:27:11 >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı şurada Bioware bu oyun dışında zaten iki oyun daha yapıyor. Birincisi Dragon Age 4, ikincisi de büyük ihtimalle 1 yıldır geliştirmekte olan Mass Effect 5. Fakat iyi yani, Anthem'in kodları diğer oyunlarla aynı havuzu kullanacak. Yani Anthem'de çözülmüş sorunlar diğerlerinde de çözülmüş olacak. Eskiden her oyunu sıfırdan yapıyordu BioWare.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nano6824

Sıkıntı şurada Bioware bu oyun dışında zaten iki oyun daha yapıyor. Birincisi Dragon Age 4, ikincisi de büyük ihtimalle 1 yıldır geliştirmekte olan Mass Effect 5. Fakat iyi yani, Anthem'in kodları diğer oyunlarla aynı havuzu kullanacak. Yani Anthem'de çözülmüş sorunlar diğerlerinde de çözülmüş olacak. Eskiden her oyunu sıfırdan yapıyordu BioWare.
    Anthemde level 30'a ulastim ama su ana kadar bir teknik sorun gormedim. Yeni basladigim icin oyunun ilk zamanlarini bilmiyorum ama su an bir bug vs. Gibi bir sorun kalmamis.

Ama Anthem'in icerik eksikligi var. Asil buna odaklanmali Bioware. Mesela Destiny 2 de oynayan biri olarak bu cok dikkat cekiyor.

Tabii ki Destiny 2 ile karsilastirmiyorum. Destiny yillaaardir pismis olgunlasmis bir oyun. 2014 ilk Destiny ile Anthem'i karsilastirmak lazim ki bunu yaparsak Anthem cok onde olur.

Ama iste epey eksik var Anthem'de. Ornegin dusman cesidi az. Silahlar az. Yetenek cesitleri skiller az. Stronghold haricinde endgamede yapacak cok bir sey yok. Pvp yok vs. Vs. Gidiyor. Ama hatadir bugdir filandir bunlari halletmis Bioware. Akiyor oyun en azindan Ps4 Proda.

Ben kisisel olarak Anthem'i cok daha begendim Destiny'den. Destiny'nin cizimleri tasarimlari gezegenleri tabii ki cok iyi. Ama Anthem bence cok daha "karizmatik" bir oyun. Ucmak bir kere harika yedirilmis ve combati Destiny'den cok daha oteye tasimis. Anthem'in gelistirilmesini en kisa zamanda goruruz umarim. Mesela Destiny'deki gibi "bu iteme sahip olmaliyim sunun icin ugrasmaliyim" istegini vermeli Anthem. Bu eksik tam olarak. Yine de ben su an keyifle oynamaya devam ediyorum endgamede ama ne kadar daha gider bakalim. Umarim en kisa surede icerikler eklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 20 Nisan 2020; 10:26:44 >

• Dante kullanıcısına yanıt
    Şu an SWTOR'u yapan ekibe bırakıldı oyun. Onlar yapıyor overhaul'u. En azından onlar tecrübeli. Bug ilk zamanlarda vardı ama ben de çok karşılaşmamıştım Demo'da bile. Çoğunun sebebi ise Frostbite, lineer fps için tasarlanmış bir motor kendisi. Bir FFXIV olur mu bilmiyorum ama, bakalım.
    Garip olan şu, korona Anthem'in işine yaradı. Bazı kullanıcılar server'e girerken sıra beklediklerini söylüyor, doluluk olduğu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nano6824 -- 7 Mayıs 2020; 14:30:20 >
  • https://blog.bioware.com/2020/05/15/may-anthem-update/

Oyunun az çok neleri değiştireceklerine karar kılmışlar, denemelere başlıyorlarmış. Cemiyet ile daha bağlantılı olmak istiyoruz fakat bunu yapmamız için şunlar falan gerekiyor denmiş. Eleştirin ama bok atmayın diyor kısaca cemiyete.
  • Ne lanet oyunmuş. Sürekli oyundan atıyor. Sistem dili İngilizce. Google DNS kullanıyorum. Değişen bir şey yok.
  • Anthem 2.0'ye dair bir konsept görsel yayınlandı. Blood Wind korsanları olarak geçen yeni grubun yaşadığı yeri gösteriyor. Eski oyunda faction tamamen işlevsiz bir haldeydi, oyun yeni faction'larla Fallout gibi bir yapıya dönüşüyor olabilir. Tabii bu durum hikayenin de kökten değişmesine sebep olacak.

• Aslında kurgu, olaylar ve düşünce çok iyiydi ama uygulamada batırdılar. İlk trailer falan görünce mükemmel dedim ama alınca öyle olmadığını ilk 3-4 saate anca anladım. İnşallah bu düzeltmeyi yeni expansion diye satmaya kalkmazlar. Division 2 gibi. Onlarda kötü giden durumu toparladılar az çok beğendim hala da arada oynarım. Ama expansion için oyundan fazla para istediler
  • Çok lag var. Kaç tane yama almış. İnanılmaz.

• BioWare'in Anthem'i kurtarma planı bugün madde madde gelecek değişikliklerle açıklandı. Bu değişiklikleri ele aldığımızda Anthem'in aslında çok daha fazla ganimete ve daha gelişmiş ganimet sistemine sahip olacağını görüyoruz.

Buyrun efenim madde madde

Ganimet düşme sıklığı artırılacak

Tüm eşyalar daha iyi ve daha rekabetçi olacak ancak olağanüstü bir şey elde etme şansı hâlâ bulunacak

Tüm ender ganimetler ilerleme boyunca stratejik değere sahip olacak

Belirli bir ganimetin peşinde yalnızca rastgeleliğe dayanmadan gidebileceksiniz; Görevler, Uzman Satıcılar, Eşsiz Ganimet Masaları

Yazıtların yeniden kaydedilmesi ve öğelerin seviyelendirilmesi dahil ganimet modifikasyonu

Ganimet düşmesi artık daha heyecan verici ve belirgin olacak

Aynı anda birçok ganimetin düşmesini sağlayan nadir düşmanlar

Ganimeti hemen ortaya çıkarma ve donatma

Ekipman sayfasının ayrıntılı bir istatistik sayfası dahil tamamen yenilenmesi

Ekipman sayfasına her yerden erişilebilecek, her yuvada neler donandığınızı kolayca görmenizi sağlayacak

Her öğenin 'Gücüne' ve 'Nadirliğine' dayalı bir yazıt 'bütçesi' var olacak

Olması gereken yazıtlardan yoksun gereksiz eşyalar artık olmayacak

İstisnai öğeler her bonusdaki değerleri maksimuma çıkarmak yerine tam olarak istediğiniz bonusları almakla ilgili olacak

Güç başlığınız kolayca artırılabilecek ve ganimet sistemi buna göre ölçeklenecek

Gelişmiş telemetri verileri trendleri belirlemenize ve anlamlı denge değişiklikleri yapmanıza olanak sağlayacak

• Arayüz Destiny ile aynı olmuş sanki, ama eskisi katman katman, çok karışık bir yapıdaydı sadelik iyidir. Loot görevleri eklemiş olmalarını da sevdim, bence güzel olacak. Umarım stronghold sayısını artırıp, raid de eklerler bence çok yakışır. Yakın zamanda haritayı da paylaşırlar umarım, eskisine göre ne tür değişiklikler olacak merak ediyorum, ki ben eski haritayı da gayet sevmiştim, çok farklı bir yapıya sahipti.

• Tavsiye eden varmı ? Bu haliyle alınır mı ? Tek
    başıma oynayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 3 Ağustos 2020; 20:33:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır uzak dur, yeniden elden geçirilen Anthem 2.0 'yi bekle.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.