Şimdi Ara

Anthem (2019) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
938
Cevap
11
Favori
34.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş origin basic davetiyesi attı, sanırm oldu ki origin üzerinden basic oyunları indirebiliyorum ama ne yukarıdaki linkten, ne de originden Trial Anthem' i görmedim.
  • Sürekli aynı şeyleri yapıyoruz diye vızıldayanlar hiç mi mmorpg oynamadı veya hiç mi Diablo ya da türevlerini oynamadı. Farm yapmak, loot toplamak, karakter geliştirmek hiç mi lugatınızda yok, bu kadar mı eksiksiniz, acınası!
  • Origin nick: lMr-Unknownl
    tek takılıyorum ama galiba ekiple olunca daha fazla exp veriyormuş, birlikte oynamak isteyen ekleyebilir.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Sürekli aynı şey yapılıyor şeklinde eleştiren , pubg denen çöplükte sürekli aynı haltı tekrarlayan oyun kültürü gelişmemiş zavallı bir ergendir. Online oyun diyince aklına sadece battle royale saçmalığı gelen adam ne anlasın diablodan , vanilla wow gibi mmorpglerden. Bunlara ver bir tane f2p ya da ucuz hikayesiz , özensiz bir kod yığını akşama kadar birbirini vursunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kortor -- 16 Şubat 2019; 16:45:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun hiç bir şekilde çalışmıyor.

    Premier origin hesabım var, oyunu indirdim. Play'e basıyorum tepki vermiyor.

    Var mı çözüm?
  • konudakilerin grindlamaktan beyin hücreleri ölmüş, kimse oyundan aldığınız zevke yada oyunun grind olmasına bir şey demedi ama herkes kendi kendine gelin güvey oldu yazılanı anlamak önemli ama onuda donanımhaber forumdan beklemek zor tabi, şimdi iyi okuyun güzelce durumu açıklıyorum, insanlar her türlü oyunu oynayabilir illa tek tip oyun oynanacak diye bir şey yok ben kendim BR de oynuyorum grind oyunlarını da oynuyorum stratejide oynuyorum kısaca her şeyi oynuyorum ve hiç bir tarafa kötü yorum yapmadım ne apex ve türevine nede anthem a, ben diyorum ki bu oyun grind oyunu grind oyununda akıcılık önemlidir 3 saatlik oyunun 1 saatinin loading ekranında geçmesi sıkıntıdır bunda savunulacak bir şey yok, hikaye moduna gelecek olarak orası tam bir rezalet hikaye ile ilişkili her şey rezil durumda adamlar yapamamış olmamış, oyun grind diye illa her şeyi süper harika bir oyun mu olması gerekiyor çünkü bu kafayla yazıyorsunuz grind olunca her oyun harikaymış gibi, diğer bir konu EA aldığı kararları falan eleştirdim ve o konuda da haklıyım Apex Legends gibi bir oyunun arkasından büyük ümitler beslediğin oyunu bu şekilde çıkartmazsın 2 ay ertelersin loading sorunlarını düzeltirsin demoda çözdüm dediğin crash server sorunlarını falan düzeltirsin ortalık sakinleşir oyunu çıkarırsın herkes tarafından sevilir yoksa benim gibi her tip oyunu oynayanlar tarafından oyun eleştirilir oynanmaz sizde burda 500 tl verdiğiniz için kudurursunuz


    edit : şunu da ekliyim burada vay efendim grind a laf attın başına büyük bela aldın diyenler diğerlerinin düşüncelerine saygı göstermeden BR oyunlarını eleştiriyor güzel çelişki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 16 Şubat 2019; 17:49:21 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Queen Hentai

    Bu arada pre-order veya ea p üyeliklerde verilen içeriklerden sadece bir tanesi. Denemesini yapamadım. Market tak diye açık olsa denerdim. En son markete girebiliyoruz. Oyun kademe kademe açılıyor. Açıkcası sevmediğim durumdur. Forza serilerinde de bu durum mevcut. Online moduna girebilmek için ota samanı hallet diye şart koşuyorlar. :D

    Bende niye yok bunlar ? Access premier spor.




  • pre load yapmıştım ama play butonu yok düz origin premium origin filan varmış. düz versiyonda mı çalışmıyor sadece bu acaba?
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    Oyunun türüne itiraz etmiyorum adam pubg laf sokuyor ona istinaden cevap veriyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369

    Oyunun türüne itiraz etmiyorum adam pubg laf sokuyor ona istinaden cevap veriyorum.
    hocam cok pardon. ben yanlis kisiyi alintilamisim
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    R6 Siege,Pubg ,Total War PvP, keza For Honor oyunlar kendi için fizik ve sertbetlik ve strateji içeriyor. Futboldada aynı şeyi yapıyorsun ama oynuyorsun. Her an farklı. Menejerlik, Knight oynadığım zamanlar oldu. harcadığım boş zamana acıyır click click oyunları hepsi gereksiz. Espor eskinin tavlası,batakı,101 idir. Singlede güzel oynanışla sağlam bir hikaye sunmayan oyun tırtdır ,vakit kaybıdır. Sadece iyi hikayede yetmez güzel oynanış ve fizzik sunmalı yoksa açar film dizi izlerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 16 Şubat 2019; 19:15:39 >
  • Steamboylar konuya doluşmuş boş boş mesajlar atıyorlar. Bir tarafa bakıyor Battlefield V diğer tarafa bakıyor Anthem,oynamak istiyor ve steama girip aratıyor ama o da ne "sonuç bulunamadı" yazıyor.Bunun üzerine çok sinirlenen steamboy Anthem oyuncularına saldırarak sinirini atmaya çalışıyor ama üzülme ey steamboy yakında Half-Life 3 çıkar da sende yıllar sonra yeni bir oyun oynamış olursun .

    Diğer komik olan mesele ise PUBG oynayan adam gelmiş "çok sıkıcı hep aynı şeyleri yapıyorsun tekrar ediyor. Ayrıca optimizasyonu kötü ve buglu" diyor . Senin oynadığın oyundaki farklı olan şey nedir acaba spawn ol,eşya topla,birilerini öldür ve öl.Ayrıca bu oyun daha dün çıkmışken piyasaya senin PUBG denen oyunun 2 senedir piyasada ve hala buglarla dolu optimizasyon özürlü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 16 Şubat 2019; 21:4:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celonfix

    Bende niye yok bunlar ? Access premier spor.

    Alıntıları Göster
    Ea p var otomatik açılıyor. Access spor falan bilmem fakat Beşiktaş diyince akan sular durur.
  • 2K Ultra ayarlarda şahane oyun.
  • Anthem'in tam sürümünü Origin Access sayesinde 5 saat kadar oynadım.Bu süre bazında değerlendirecek olursam uçuş ve özellikle sualtı kontrolleri çok daha iyi durumda olduğunu söyleyebilirim.Demoda yaşanılan bağlantı hataları,serverdan atma,oyun içi lag gibi sorunları yaşamadım.Genel oyun performansı demo sürümüne göre %10 civarı artış göstermiş.Yükleme süreleri ise Demoya göre bir miktar daha iyi fakat halen uzun olduğunu söyleyebilirim.Oyundaki ana merkezimiz olan Fort Tarsis'de Demoda sadece yürüyerek hareket edebiliyorduk tam sürümde ise koşarak ilerleme eklemişler.Demoda solo olarak oynadığımda Normal zorlukta dahi Npcler zorlu olabiliyordu fakat tam sürümde solo denediğim görevlerde daha rahat bitirdiğimi gözlemledim.Oyun ilerleyişi ana merkezdeki npclerden görevler alıp onları tamamlayarak ilerliyor.Bunların dışında günlük-haftalık ve aylık challengelar bulunuyor.Oyunda diğer oyuncularla birarada bulunduğumuz LaunchBay adı altında bir yer bulunuyor.Bu bölge bir süre sonra ilerleyince açılıyor ve diğer oyunculara davet atabiliyor yada Javelinlerinizi özelleştirebiliyorsunuz.Javelin geliştirme ve kozmetik özelleştirmeler demodaki sistemle benzer şekilde ilerliyor.Tam sürümde daha fazla değişiklik yapıldığı belirtiliyor muhtemelen oyunun çıkışı tarihinde güncelleme notlarını yayınlayacaklardır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Anthem'in tam sürümünü Origin Access sayesinde 5 saat kadar oynadım.Bu süre bazında değerlendirecek olursam uçuş ve özellikle sualtı kontrolleri çok daha iyi durumda olduğunu söyleyebilirim.Demoda yaşanılan bağlantı hataları,serverdan atma,oyun içi lag gibi sorunları yaşamadım.Genel oyun performansı demo sürümüne göre %10 civarı artış göstermiş.Yükleme süreleri ise Demoya göre bir miktar daha iyi fakat halen uzun olduğunu söyleyebilirim.Oyundaki ana merkezimiz olan Fort Tarsis'de Demoda sadece yürüyerek hareket edebiliyorduk tam sürümde ise koşarak ilerleme eklemişler.Demoda solo olarak oynadığımda Normal zorlukta dahi Npcler zorlu olabiliyordu fakat tam sürümde solo denediğim görevlerde daha rahat bitirdiğimi gözlemledim.Oyun ilerleyişi ana merkezdeki npclerden görevler alıp onları tamamlayarak ilerliyor.Bunların dışında günlük-haftalık ve aylık challengelar bulunuyor.Oyunda diğer oyuncularla birarada bulunduğumuz LaunchBay adı altında bir yer bulunuyor.Bu bölge bir süre sonra ilerleyince açılıyor ve diğer oyunculara davet atabiliyor yada Javelinlerinizi özelleştirebiliyorsunuz.Javelin geliştirme ve kozmetik özelleştirmeler demodaki sistemle benzer şekilde ilerliyor.Tam sürümde daha fazla değişiklik yapıldığı belirtiliyor muhtemelen oyunun çıkışı tarihinde güncelleme notlarını yayınlayacaklardır.
    merhabalar hocam.
    Acaba bütün oyunu solo olarak bitirebiliyormuyuz.




  • Zorluk u "easy" ye alırsanız muhtemelen tüm hikâyeyi solo bitirirsiniz.

    Normal zorlukta çok zor olur, pek sanmam. Hard vs ve ötesi imkansız.

    Oyunda anında matchmaking ile takıma girip yapıyorsunuz. Neden ısrarla solo?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qvx

    Zorluk u "easy" ye alırsanız muhtemelen tüm hikâyeyi solo bitirirsiniz.

    Normal zorlukta çok zor olur, pek sanmam. Hard vs ve ötesi imkansız.

    Oyunda anında matchmaking ile takıma girip yapıyorsunuz. Neden ısrarla solo?
    Cevabınız için teşekkürler.
    takım oyunlarını pek sevmem.solo takılırken daha keyif alıyorum ben.
  • Solo modunda tüm xpler solocuya kalıyor fakat takım oyununda daha çok xp geliyorsa işin orasını bilemem. (:
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Queen Hentai

    Solo modunda tüm xpler solocuya kalıyor fakat takım oyununda daha çok xp geliyorsa işin orasını bilemem. (:
    Oyunda Allience sistemi var, görevlere grup olarak girildiğinde bu müttefik olma sistemi sayesinde herkes ekstra xp kazanıyor. Tek oynamanın hiçbir avantajı yok.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.