Şimdi Ara

SADECE Antalyada 200 bin rus yaşıyormuş yani kent nüfusunun %10 u sadece Rus !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muhittin Böcek Antalya’da yaşayan Rus sayısını açıkladı 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kentte yaşayan Rus sayısının 200 bin olduğunu açıkladı.

Rusya Federasyonu'nun Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov ve Antalya Başkonsolosu Sergey Vetrik tarafından ziyaret edilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’nın dünyada en çok ziyaretçi ağırlayan 10’uncu şehir olduğunu belirtti. Antalya’nın sene başından bu yana 13 milyon turist ağırladığını kaydeden Böcek, yıl sonu hedeflerinin ise 15 milyon olduğunu ifade etti.

Antalya’da 200 bin Rus yaşıyor

Antalya’da Rusça konuşan yaklaşık 200 bin kişi bulunduğunu belirten Muhittin Böcek, “Konut satın alan 90 bin Rus vatandaşı var. Konyaaltı Belediye Başkanlığı dönemimde Konyaaltı’nda yabancılara özel bir meclis de oluşturmuştuk. Rusya’ya önemli tarım ihracatımız da var” diye konuştu.

Kaynak:

https://www.turizmguncel.com/haber/muhittin-bocek-antalyada-yasayan-rus-sayisini-acikladi#:~:text=Antalya%27da%20200%20bin%20Rus%20yaşıyor&text=Bu%20Haber%2029.09.2023%20-%2010,%3A45%3A42%20tarihinde%20eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 30 Aralık 2023; 17:11:41 >

• Facia bir sayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizde Rus istemiyoruz .

• Gayet güzel bir sayı kimse kusura bakmasın.MarkAntalya,konyaaltı,kaleiçi taraflarında Rus mu görmek istersiniz ortadoğulu mu? Ben kendi insanıma dahi değişirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az hala

• furandor kullanıcısına yanıt

arap istiyorsun ama...

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Yo onu da soyliyeyim arapta istemiyorum Afgan da suri de Rus da almanda hatta türk den başka kimse istemem ben .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 30 Aralık 2023; 16:12:0 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

gelen rus üst seviye değil ki?

üst seviye ruslar , Türkiye'den olanları sevmiyorlar. ben bizzat biliyorum. iki tane rus bayan arkadaşım oldu. ikisi de elit sayılacak cinsten. biri eski balet, diğeri ise opera zevki vs vardı. doktor kızı, mimar kızı... Türkleri sevmiyorlardı. çünkü onlara göre Türk = kara kuru arap melezi. ben kaç defa münakaşaya girdim. bir tanesi hatta annesine, nenesine benden bulgar diye bahsediyormuş. telefonda konuşurken yakaladım. bulgaristan'da kaldığım süreçte bulgar çevrem çoktu. Türk arkadaş çevrem pek yoktu. o yüzden bulgarcayı iyi öğrendim. bu sebepten rusçayı iyi kötü anlıyorum cümlesine göre. bu sayede zaten kızın benim hakkına annesine anlattığını yakalayabildim.

rusun eliti ok, ama ayyaşı tam dızo. sarışın mavi gözlü adanalı tipi düşün. ha işte o normal bir rus oluyor. ukraynalısı da aynı. karısı kızı gelse hadi gen güzellemesi olur diycem ama birkaç örneğine denk geldim; rus geni bile bazı genleri kurtaramıyor.

işte ... o sebepten insanlar her anlamda 90ları özlüyor.

• Geçenlerde iş için Antalya'da bir otelde kaldım. Kendim dışında tek tük birkaç Türk vardı. Geri kalanları Alman, Rus ve Ukraynalılar oluşturuyordu

• O sadeceyi büyük harflerle yazar mısın daha net anlasınlar SADECE RUSLARDAN BAHSETTİĞİNİ. Beyin almıyor çünkü 200 bin yabancı varmışla eşit tutuyor. TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL ŞEHİRLERİNİ İSTİLA EDİYORLAR. Bizimkiler de kuru ekmeğe şükür ediyor. Sen git Antalya'nın kenar mahallelerinde Suriyelilerle yaşa elin gavurları da Konyaaltı'ndan, Lara'dan çıkmasın.

• Ruslar da öyle çok kaliteli insanlar değil. Mobil uygulama geliştiriyorum. Uygulamalarımı dünyanın her yanından insanlar kullanıyor. Diğer ülke insanları adam akıllı, saygı çerçevesinde yorumlar bırakıyor uygulamalara, Rusların bıraktığı yorumların çoğu hakaret ve küfür içeriyor. Uygulamalarımı neredeyse Rusya hariç diğer ülkelerde yayınlansın şeklinde ayarlama noktasına geldim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alvete A kullanıcısına yanıt

Yaptim

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Ruslar cok hemsericiler kendi aralarinda sürekli gruplasiyorlar almanyada cok örnegini gördüm adamlar spor salonlarini bile ele gecirip Türkleri falan kovuyorlardi

Yasli tayfasi efendi saygili olsada yeni nesli cok fena

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 30 Aralık 2023; 17:16:58 >

ilk defa mantikli bir cümle yazdin

• Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

yazıyorum ya. işte sarışın mavi gözlü adanalı çoğu. Allah da öyle yaratmış, erkekleri odun, kadınları ise fidan ...

• evleri sat vatandaslik sat

e normal yani bu durum

• Bu sade acı bir durum değil, aynı anda milli güvenlik sorunu. Rusya Rus nüfusu doldurduğu illeri daha sonra Rus toprağı ilan ediyor.

Çoğunluk olmalarına izin verilmemeli.

• Demografik yapı hızla değişiyor.Dünya üzerinde bu kadar kısa sürede demografik yapısını 'barış' şartları içerisinde bozan başka bir ülke yoktur.Hani savaşta olsak,savaşı kaybetsek vs demografimiz değişti derim ama ortada böyle bir savaş yok.Buna rağmen ev satarak,arsa satarak,para alarak önüne gelene vatandaşlık veriyoruz.Bu gidişle önümüzdeki 20-30 yıl içinde bambaşka bir Türkiye ile baş başa kalacağız.

• 90'lar ne güzeldi ya arkadaşın ile İstiklal'e çıkardın kendini yabancı hissetmezdin. Şimdi kendimi işgal altında hissediyorum. Biraz hassasiyeti olan herkes hisseder...

Her yeri aldılar farkında mısınız bilmiyorum ama bu durum gerçekten iyi değil.

Önüne gelenin içeri alınması gerçekten sıkıntı. İyi niyetli bir durum olduğuna inanmıyorum büyük bir projenin taşlarından birisi. Zaten millet olarak yumurta kırılınca farkına varmıyor muyuz? Bir olayın en kötüsünü yaşayarak tecrübe ediyoruz hatta tecrübelerden ders bile çıkarmıyoruz. En basiti deprem olayı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.