Şimdi Ara

Antalya OTEL Tavsiyesi BAYRAMDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
11.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bayramda kısmetse, Alanya veya Kemer yapacağım.

Bana gittiğiniz bir otel tavsiye eder misiniz?

5 yıldızlı herşey dahil bir tatil kötü.

Arkadaşım vikingen quality resort diyebir yerde kalmış geceliği 90 tl, güzel diyor, ben jolly turdan baktım 180 tl diyor.

Öneri ve fiyat verebilirseniz memnun olurum.

ALANYA GOLDCITY HOTEL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyanın en iyi 100 oteli arasında yer alan bir otel. Club Ali Bey Park Manavgat. Şu anda ailemle burada kalıyorum her yaz gelirim 4. gelişim. 8 günüm var ve herşey mükemmel. Bu oteli güzel yapan bulunduğu ortamıyla sizi adada gibi hissettirmesi. Garsonuyla temizlikçisiyle aquapark görevlisiyle herkes size çok iyi davranıyor sohbet ediyorlar sürekli ilgileniyorlar. Ayrıca Türkiye'deki en iyi 2. aquaparka sahip otel.

%100 memnuniyet

http://www.clubphaselis.com/

Buyur incele

edit: İstediğin kadar ye, iç, eğlen aynı parayı öde. İtalyan geceleri, Türk geceleri vs. vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinkhal -- 16 Temmuz 2011; 0:27:59 >
  • Ali Bey Club araştıracağım otelelrden biri.

Ama hangi turdan aldınız ki buun? Fiyat ne kadar acaba?
    2 yıl önce açıldı
    Konya için otel tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de yine arkadaşların tavsiye ettiği otelin hemen yanındaki Starlight'ı kesinlikle öneririm. Sitesinden inceleyebilirsiniz, 2008 yılında tamamlanmış olup oldukça yeni bir binadır. 2 tane 5 yıldızlı otel tek bir bahçede bulunur ve çok büyük bir alan içine oturmuştur bu oteller. Detay için PM atabilirsiniz.

Gecelik 1 kişi standart oda fiyatı:480TL
    Gecelik 2 kişi standart oda fiyatı:640TL

http://www.starlight.com.tr/starlight/index.html

Kendi yıldızını takip et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Ben de yine arkadaşların tavsiye ettiği otelin hemen yanındaki Starlight'ı kesinlikle öneririm. Sitesinden inceleyebilirsiniz, 2008 yılında tamamlanmış olup oldukça yeni bir binadır. 2 tane 5 yıldızlı otel tek bir bahçede bulunur ve çok büyük bir alan içine oturmuştur bu oteller. Detay için PM atabilirsiniz.

Gecelik 1 kişi standart oda fiyatı:480TL
    Gecelik 2 kişi standart oda fiyatı:640TL

http://www.starlight.com.tr/starlight/index.html

naptın hocam orta halli otellere bakıyoruz

• 480tl ne abi, dubaide palm da kalırım :)

çok çok pahalı

ruslar 100 dolara kalıodur o telde :=)

Ben zaten anlamıyorum, yurtdışında oteller daha uygun fiyatlı
    Nikon D5100 18-55mm VR Kit , 50mm F1.8G , 55-300mm VR // iPhone X 64GB // Sennheiser CX-300-II

Kendi yıldızını takip et.
  • bu arada ultra heşey dahil çoğu otel sadece erkek kabul etmiyor telefonla arayın sorun
  • arkadaşlar hazır konu açılmış. bende 3 arkadaş gideceğim antalyaya ıspartadan. ama malum öğrencilik. şöyle 3 yıldızlı yada artık pansiyon tarzı denize yakın nereler vardır. antalya merkezz değil de kaş-kemer-manavgat tarzı yerler. bilen varsa bir yardım edin
    IC SANTAİ
    KATAMARAN RESORT

Sıralama ile yazdım gittiğim v beyendiğim hotelleri. Katamaran resort kemerde biraz orta ayar.
    ilk 2 hotel ultra hersey dahil..

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: EINSTEIN BARAN

manavgatta alibey club var ultra herşey dahil gerçekten süper bir tatil köyü kesinlikle tavsiye ederim

Tevaffuka bak aynı otelleri yazmışız. Hala burada mısın hocam benim 8 günüm var daha :) eğer yanımda sarı saçlı küçük bir çocuk ve rapçi kılıklı bir genç görürsen ben babaları oluyorum onların :) gerçi bu tipte bir sürü var bunlardan

Valla ben geçen pazar döndüm 1 hafta kaldım arkadaşlarla gerçekten çok memnun kaldım ama ben park bölümünde kalmadım diğer bölümde kaldım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

manavgatta alibey club var ultra herşey dahil gerçekten süper bir tatil köyü kesinlikle tavsiye ederim

Tevaffuka bak aynı otelleri yazmışız. Hala burada mısın hocam benim 8 günüm var daha :) eğer yanımda sarı saçlı küçük bir çocuk ve rapçi kılıklı bir genç görürsen ben babaları oluyorum onların :) gerçi bu tipte bir sürü var bunlardan

Valla ben geçen pazar döndüm 1 hafta kaldım arkadaşlarla gerçekten çok memnun kaldım ama ben park bölümünde kalmadım diğer bölümde kaldım.

Ben de parkta kalmadım. Ve hala parkla arasındaki farkı anlamış değilim. :)

Arkadaşlar otelin fiyatları her ay değişiyor güncel fiyatları ets turdan öğrenebilirsiniz rezervasyonu da ets turdan yapabilirsiniz.

• bu ets,jolly veya bamtur gibi firmalarla gitmenin ne gibi avantajları oluyor?

Orijinalden alıntı: rom11

bu ets,jolly veya bamtur gibi firmalarla gitmenin ne gibi avantajları oluyor?

Pek bir avantajı yok ta başka türlü alamıyorsunuz zaten dediğim otel için :) çoğu otelde de başka türlü alamazsınız

Bazen çekiliş falan yapıyorlar kazanırsanız geçen gittiğiniz otelde konaklama gibi hediyeler falan veriyorlar
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.