Şimdi Ara

Antalya merkez mi daha güzel istanbul mu izmir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Antalya merkez mi daha güzel istanbul mu izmir mi?

(En Son Oy Tarihi: 28.5.2025)
Giriş
  • Sizce hangisi daha güzel? antalya merkez mi istanbul mu yoksa izmir mi?

• Dünyanın merkezi olan ilimiz hangisiydi?

• Mobidik kullanıcısına yanıt

dünyanın merkezi olan şehir mekkedir.çünkü konum olarak tüm dünyanın tam ortasında yer alır.ama her alanda ve her konuda dünyanın en genel merkezi ve başkenti diye soruyorsan ben açıkçası new york derim aga.

• doğma büyüme İzmir'liyim ama 20 yaşından beridir de İstanbul'da yaşıyorum. İzmir güzeldir ama şehir merkezi gelişmiş değil. İzmir'i denizleri ile, tarım ile, köy ile severim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya’da askerlik yaptım. İzmir’de yaşıyorum. İstanbul’a ise gezmeye gidiyorum. Antalya’da yaşanır, İzmir’e bir haftayı geçmeyecek şekilde tatile gidilir, İstanbul’a ise Dolmabahçe Sarayı’nı gezmeye gidilir. İzmir Bayraklı’da yaşıyorum. Yaşadığım şehri kötülemek istemiyorum ve gerçekten sevmeye çalışıyorum İzmir’i fakat öyle bir bakımsızlık varki köyden beter bazı yerler. Ne yazıkki koku problemi bazı yerlerde çözülemiyor. Evlerde ses yalıtımı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 mevsim yaşamak için sadece bu 3 şehir arasından tercih yapmak zorunda kalırsam İzmir'i seçerim.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt

4 mevsim yaşamayı niye istiyorsun ki? Kışı kimse sevmez yaz candır yazın en iyi yaşandığı yerde antalyadır 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Mi Eskişehir mi..?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende oyumu Antalya'dan yana kullanıyorum. ki zaten yaşadığım yerde Antalya:)

• Antalyayla anca Bodrum-Marmaris-Çeşme-Fethiye gibi yerleri kıyaslarsın.İstanbul İzmir saçma olmuş.Ortalama bir şehir bile İstanbul-İzmirden iyidir rahattır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 29 Nisan 2025; 22:39:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.