Bildirim
Antalya dan eskişehir e gelirken
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Öğleden önce güneşi sağına al, öğleden sonra güneşi soluna al dümdüz git
google maps e bir bakalım da hata yapmayalım...
ne varmış üzerinde ısparta sonra afyon sonra kütahya sonra eskişehir...
zor bir şey değil hocam sende yapabilirdin bunu... -
Sırtını antalyaya verecen,şeyinin doğrusuna gidecen burnunun -
Afyona girerken üst geçitli kavşakta kütahya tabelalarını izlemen yeterli. -
Ankarayı takip edin hocam. Kütahya falan karıştırmayın. Bu sene 2 kere git gel yaptım -
Ama kütahya üstünden dönmem lazım o açıdan -
Telefon un gps bozuk o yüzdrn google map felan nanay -
Hayatımda ilk defa gördüğüm kuşaklı trafik ışıklarını takip edin başka bir yerde yok onlardan -
O nasıl bişey ????? örnek foto varmı -
-
Anladım hocam. Ben yol daha rahat diye özellikle ankarayı takip edin demiştim ama işiniz varmış arkadaşlar yardımcı olmuşlar iyi yolculuklar.quote:
Orijinalden alıntı: worldwidewild
Ama kütahya üstünden dönmem lazım o açıdan -
Antalya'dan Gazi Bulvarı (D400) üzerinden Döşemealtı istikametine gidin, devamında Tabelalardan Burdur-Afyon'u takip edin, Afyon'a henüz giriş yaptığınızda sağınızda Cumhuriyet Sucuklarının olduğu bir Avm ve tam karşınızda köprülü büyük bir kavşak göreceksiniz(hatta köprüye çıkmadan sağı gösteren Afyon tabelası olacak) işte o kavşaktan itibaren Kütahya tabelasını takip edin. Hayırlı yolculuklar şimdiden. -
Eskişehir -afyon yerine köprülğ kavşaktan sola dönüp gitcez sanırım ssğda da özdilek vardı değilmi dönünce ilerde de ikbal tesisleri
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X