Şimdi Ara

Antalya'da abdest cinayeti! Köpek abdestini bozunca vurup öldürdü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • İnsanlar birbirini öldürmeye bahane arıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şafi ise b.şehir gibi kalabalık yerlerde mezhebini değiştirebilir. Genellikle değiştirirler. Çünkü şafi mezhebinin nüansı daha çok köy gibi yerlerde yaşamanın şartıdır.

Hanefi mezhebinde köpek dokununca abdest bozulmaz ama köpek genelde temiz olmadığı için elbise temizliği gerekebilir. Bunlar çok çok ince nüanslar.

Ama olay ne dinle alakalı ne de müslümanlıkla. Bir kere müslüman adamın elinde belinde özel şartlar harici silah deşil çakı bile olmaz. Ama olay bambaşa size kısa bir olay anlatayım.

Üst komşumun köpeği var. Buraya gelmeden önce muhafazakarların kaldığı siteye kiracı olmuş. Köpekte 30 cm köpek yani ufak tefek çok sevimli. Köpekleri çok sevmeyen biri olarak ben bile seviyorum. Oturduğu blokta ki komşular bunlardan şikayetçi olmuş. Komşuların çoğu tarikat ehliymiş göya. Hocalarına sormuşlar blokta köpek gezdiği için namazlarının kabul olmayabileceğini söylemiş bunlarda. Tabi gazı alanlar komşuma başlamışlar baskı yapmaya en son çlümle tehdit edince tabiiki taşınmışlar. Taşınmsalar demek ki katledeceklerdi komşuyu. Bana bunu anlattığında onların dinle vs.. gram alakası olmadığını söyledm.

3 hafta öncede burada manav işleten sakallı cübbeli bir vatandaş 2 ay önce 2 m liralık land aldı ve millet mereden buldu la parayı demiş. Geçenlerde site güvenlği adamın karısını silahla öldürdüğünü ve kaçtığını söyledi. O da oraya gelen polislerden öğrenmiş.
    Bu rada aklıma cumaya giden Afganistan mafyasının resimleri geldi. Cumadan çıkınca acaba ne yapıyor sevgi pıtırcıkları Türkiyede?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İslamdan korunun silahlanın.
    İnanmasanızda hristiyan kültürünü benimseyin arkanız olsun haçlı seferleri hazırlıklarını yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 20 Ekim 2021; 23:24:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alnı secdeye değiyorsa önemli değil.Mühim olan alnı secdeye değmesi

Bu ülkede alnın secdeye değiyorsa her .oku yapabilirsin. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 20 Ekim 2021; 23:30:5 >
  • Abdest almak dünyanın en zor şeyi tabi nasıl tekrar alsın, gerçekten çok süper zamanlarda yaşıyoruz ya

Tesadüfen geldik, Mecburen yaşıyoruz....

• suç işlenir ve cezasız kalırsa

artık herkes suç işler

çünkü cezasızlık ; suçu işlemeye teşvik eder

herkes kendi adaletini sağlama peşine düşerse anarşi doğar

her gereksiz şeyden kavga gürültü sonucu öldürsem de nasıl olsa ceza vermezler verselerde zaten yasalar sürekli indirim yapıyor fazla yatmam , yattığımla da dinlenir ekmek elden su gölden yaşarım koğuşta yeni dolandırma ve suç teknikleri öğrenirim diye düşünen zamanımızda epey arttı

dışarda ahlaklı dürüst suça meyilli olmayan kişilere daha çok mağdur ediliyor kimse kimseye artık yardım etmiyor arkasını bakmadan kaçıyor aman şahit azmasınlar diye

artık herkes gölgesinden korkuyor

kanunun gereğini yerine getirmeyenler

ya oldukları yerden makamdan şöhretten sürülmeye korkanlar

ya da büyük menfaat içinde gününü gün etmekten vazgeçemeyenlerdir

yaşanılmaz bir dünya oldu bu dünya

• Müzisyen'e atılan tekmeyi izlediniz mi?

• Nasıl bir cehalettir bu gerçekten anlamak güç Nasıl bir cehalet mekanizmasıdır daha doğrusu.Dünyada bunun gibi birsürü insan var bu insanları ne çözüm üreticez gerçekten bilemiyorum.Hayır yani masum düzgün insanların canı ve malı tehlikede Devlet bu insanları korumak zorundadır.Bu cehalete son vericek adımlar atmalıdır.Din Dünyanın en gereksiz işidir.Alkol haram derler ilaçların bir çoğunun alkolle yapıldığı bilmezler.Faiz haram derler giderler başı sıkışdığında bankaya bir Ülke bu anlamsız cehalete nasıl müsade edebilir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • soran olursa müslüman dersiniz.

• Cool Storm kullanıcısına yanıt

Zor günlerden geçiyoruz  

• Yaşadığımız ülkedeki varlıklara(insan demeye dilim varmadı) bak! 

• Modified yobby..

• Haberin başlığını okuyunca köpeği vurdu zannettim.

• Xakler kullanıcısına yanıt

Üzücü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xakler kullanıcısına yanıt

teyit mi aldınız öbür dünyadan?

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.