Şimdi Ara

Antalyada 5070ti ile takaslık Asus Dual 5060ti 16gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Takaslık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Antalyada 5070ti ile takaslık Asus Dual 5060ti 16gb

Fiyat semboliktir, forumu kullanmayalı uzun zaman oldu nasıl bir fiyat kuralı var bilmediğim için öylesine koydum, kart sadece takaslıktır. 4K ekrana geçtiğim için ekran kartımı değiştirmek istiyorum, yalnızca 5070ti ile ilgileniyorum. Sadece Antalya içi elden takas şeklinde işlem yapılacaktır.

2025 temmuz ayında n11/incehesap üzerinden alındı ve alındığı tarihten itibaren her kullandığım ekran kartında olduğu gibi bunu da undervolt ile kullanıldım.(2800mhz .9v) . Kartta coil whine yoktur ve undervolt varken fısıltı çıkarmadan çalışıyor.(170 wattan 120 watta iniyor fabrika hızında). Metal arka plakalı ve faz değişimli termal padle gelen kartlardandır, o yüzden uzun ömürlü ve bakım gerektirmez.

Kutu/fatura/garanti mevcuttur. Takaslık kartların da aynı şekilde garantisi bozulmamış kutulu ürünler olması gerekir. Tekliflere açığım, marka modele göre vereceğim fark elbette değişiklik gösterir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 29999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 12 Temmuz 2027 Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.