Şimdi Ara

ANTALYA 3 .Piyade Eğitim Tugay Komutanlıgı ANTALYA (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
6
Favori
104.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • desperado97 D kullanıcısına yanıt
    benimde acemilik ve ustalık burası. haberleşelim özelden :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cesar020

    Ben de oyle dusunmustum. Ben o halde canakkaleden kapriyle cikayim otogarda pantolona donerim :) malum 14-15 saat yol rahat gitmek lazm :)

    dostum bende çanakkaledeyim birlikte çıkabiliriz çanakkaleden istersen hedef reklam - hulusi ( asafpaşa cd no: 48 - 0286 212 0 100
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hulusiozagi

    quote:

    Orijinalden alıntı: cesar020

    Ben de oyle dusunmustum. Ben o halde canakkaleden kapriyle cikayim otogarda pantolona donerim :) malum 14-15 saat yol rahat gitmek lazm :)

    dostum bende çanakkaledeyim birlikte çıkabiliriz çanakkaleden istersen hedef reklam - hulusi ( asafpaşa cd no: 48 - 0286 212 0 100

    Beyler benim de acemilik burası varacağınız tarih nedir teslim gününüz ben Bursa'dan geleceğim araçla kuzen bırakacak sizlere göre ayar çekmeye çalışırım ben
  • Merhaba arkadaşlar acemilik ve usta Antalya benim de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalaya 3. piyade eğitim +1 :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Demiral -- 26 Temmuz 2013; 21:15:06 >
  • benimkide burası çıktı,giresundan geleceğim.hakkımızda hayırlısı bakalım :)
  • usta birliği burası olanlar sormak istediklerinizi sorabilirsiniz... eskilerin dediğine bakmayın şu an tugayın en iyi bölüğü 3. bölüktür diğer bölükler sıkıntılı... 3. bölüğe düşenler hiç zorluk çekmeyeceklerini bilsinler
  • yeşiltimsahlar Y kullanıcısına yanıt
    Benmde burası arkdşlr 14 üne teslim olacağm:)))
  • ben de varım tertipler :)
  • bana acemilik antalya ustalık burdur çıktı antalyada imkanlar nasıl ymekler iyi mi bir de ben futbola çok düşkünümdür orada acaba lig tv var mı beşiktaş maçlarını izleyebilir miyim
  • torres68 T kullanıcısına yanıt
    Bnm de aynı acemi birlik antalya usta birlik burdur birlikteyiz sennle:)
  • @torres68 @Ali_2787

    Benim de aynından önce antalya, sonra burdur.
    352. dönem antalyacılar konusu var. bu taraftan gelin
    http://forum.donanimhaber.com/m_78464803/tm.htm
  • Giden arkadaşlara şimdiden hayırlı teskereler diliyorum.Birlik olarak güzel bir yer,malumunuz en büyük sıkıntınız aşırı sıcaklarla olan mücadeleniz olacaktır.Yemekleri geçen sene gayet güzel,hatta güzelden öte diyebilirim.Askerde bu denli lezzetli yemekler yiyebileceğim aklımdan geçmezdi.Acemilikteki günlerinizi iyi geçirin tadını çıkarın,çünkü usta birliğine gidince uzun dönem askerlerle iç içe olacak bir takım (devrecilik,nöbet kitleme durumları)olacaktır.

    Kantinde nakit para geçmez,size verecekleri ziraat bankasının kartına,belirli yerlerden para yükleyerek alışverişinizi yapabilirsiniz.Ayrıca şimdi nasıldır bilmiyorum ama otomatik dolaplar vardı ve bunlardan soğuk içecekler alınabiliyordu.Bunun için de bozuk para gerekiyordu.İşte o bozuk para her yerde bulunmuyor,üstüne üstün uzun dönem askerler 3 TL bozuk parayı 5 TL ye satıyorlardı :)

    Yemek olayı geçen sene mükemmeldi diyebilirim,özel bir catering firması veriyordu yemekleri eğer asker değil de yine caterin firması veriyorsa güzel yemekler sizi bekliyor demektir.Banyo olayı biraz sıkıntılıdır,sıcak su lu banyolara haftada 1 gün gidilebilirdi,o da 3 dakika içinde çıkmak şartıyla.Şimdi nasıldır bilmiyorum.Biz genelde dışada çeşmelere hortum bağlayarak yıkanırdık :D

    Efsane komutan Üsteğmen Fatih GÜROL oradaysa ve hala 3.Bölük Komutanıysa o bölüğredüşenlere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum şimdiden.O sıcakta diğer bölükler kavakların altında serinlenirken biz eğitim yapıyorduk.Anlayacağınız tadını çıkarın zevk almaya bakın :D

    Şimdi siz kendi aranızda "BİTER Mİ BE" diyebilirsiniz,bitiyor beyler bitiyor.Geçen sene bu forumda yazılanları okuyan ben şimdi tavsiyelerimi yazıyorum.Geçer beyler geçer.

    347 KD den selamlar hayırlı teskereler,kafasına bir şey takılan olurs
  • Arkadaşlar burada acemiliğim yeni bitti sizi bilgilendireyim.

    1.Bölükte Fatih Baysal ve Serkan Keskin'in takımına düşerseniz kralsınız. Harika adamlar insan halinden anlayan ve askeri bunaltmayan çoğu gereksiz eğitimi atlayan ve sıkmayan adamlar.

    Buraya gelirken yanınıza ŞUNLARI GETİRİN.

    Bot için kilit.
    Askeriyenin vereceği çanta için 2 tane kilit.

    Yani 3 adet kilit alın.
    Bot Boyasını unutmayın
    benden size tavsiye askeri malzeme satan yerden sınıfınıza göre(mesela ben piyadeydim açık yeşil benimkiler) iç çamaşırı ve tişört alın askeriyenin verdikleri pek iyi değil. Yanınıza kesinlikle sivil eşya götürmeyin.

    Ayakkabıları onlar ne derse desin 1 numara büyük alın ayağınızın parçalanmasını istemiyorsanız.
    Traş bıçağı alın yanınıza 3-4 tane mach 3 tavsiyemdir.

    ASKERİYENİN VERDİKLERİ TERLİKLER çok çalınıyor çantanızda saklayın bir poşete sarıp.

    Şunlar da önemli
    PARAYLA ALIŞVERİŞ YASAK orada size kart verecekler kırmızı onunla alacaksınız ya da kendi kredi kartınızla. Kredi kartı götürün PEPSİ-YEDİGÜN-ICE TEA gibi dışarıda kutulara 1 lira atarak aldığınız her şeyi orada kredi kartıyla alabiliyorsunuz MAAŞ KARTI GEÇMİYOR KREDİ KARTI OLACAK.

    Yanınızda 2 tane askı 1 tane kirli 1 tane temiz çamaşır torbası alın.

    Ayaklarınız için krem getirin. AYRICA Pudra getirin genelde kilolular pişik oluyor lazım olur ya da sıcaktan terden isilik olan arkadaşlar oldu onun için de pudra lazım olabilir.

    Havalar biraz döndü sıcaklar azaldı çok esiyor hava o yüzden sıcak sorunu olmaz pek.

    CEP TELEFONU GÖTÜRÜN. KISA DÖNEMLERİN Çantalarını aramadılar bile ''Yakalarsak 10 gün uzar askerliğiniz'' diye tehdit ettiler ama ben eğitim birliğinden yemin töreni de dahil olmak üzere her yerde cebımde tasıdım telefonu.

    Yanınıza mutlaka AĞRI KESİCİ, ATEŞ DÜŞÜRÜCÜ, ANTİBİYOTİK GİBİ İLAÇLAR GÖTÜRÜN. Revire düşmeyin ölürsünüz de dua edeniniz olmaz orada. YÜKSEK ATEŞLİ arkadaşı hastaneye sevk etmediler çocuk havale geçirmek üzereyken biz kendi ilaçlarımızı verdik çünkü revirden hastaneye sevk edilseniz bile ilaçlarınızı 3-5 gun sonra ancak size teslim ederler.

    Aklıma geldikçe yazarım şimdilik bunlar.
  • 353. DÖNEM antalya 3'üncü p. eğt. tug. k.lığına düşen acemi kardeşlerim nerdesiniz ? Acemiliğini ve usta birliğini burada yapan dedelerimiz bize biraz bilgi verirseniz seviniriz.. Engin deneyimlerinizden faydalanmak isteriz. Saygılar sevgiler..
  • Selamlar,

    Ben de buradayım
  • antalya +1 irtibatlasalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende oradayım
  • beyler antalyaya düşenşer haberleşelim diğer arkadaşlarda antalya merkez dimi.
  • bende antalyadayım arkadaşlar haberleşelimhttps://www.facebook.com/quaresmo
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.