Şimdi Ara

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (24 Şubat 2023) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Spoilerli inceleme


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film gişede çakılacak galiba . The marvels'da öyle . Filmi test gösterimin de izleyenler filmi begenmemiş. Ne olacak bu marvel'ın hali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

    Önüne gelen senariste film emanet etmeyecek. Belli başlı bir kadro oturtup gerekirse aktörler kadar para verip hep onlar yazacak senaryoları.


    Bu filmin yazarının işlerinde bir tane film yok. 6 tane Rick and Morty bölümü yazmış, 5 sene Jimmy Kimmel'a bölüm yazmış, diğerleri ıvır zıvır. İşin kötüsü bu filmin yazarı, Kang Dynasty'i de yazacak.

  • Kesinlikle haklısın . Bir yana iyi oldu diyorum . En azından belki gişede çakılmaları akıllarını başlarına getirir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum ortamlarda yerini aldı.

  • Avengers end game den sonra çıkan tüm filmleri göz önğne alırsak hepsi bir birinden kötü. Shang chi ve spider man bir kenara koyarsak, hadi doctor strange de bir tık iyi diyelim ama geri kalan tüm dizi ve filmler berbat. Filmin adı kuantum olup, filmde koca kang olup alakasız saçma sapan işlerle uğraşmışlar. Birde bill murray ne alaka anlamadım filmde. 10/4 bile fazla. En kötüsü de hepsi yeşil perde önünde oyunculuk yapamıyorlar. Umarım marvel toparlar evreni yoksa böyle evden indirip izlemeye devam edeceğiz gibi duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 18 Nisan 2023; 2:29:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma bir konu takıldı Kang'le ilgili.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Şimdi Loki dizisindeki Kang varyantı diğer tüm Kang'leri yenip çoklu savaşı bitirmişti (öldürmüş müydü hatırlamıyorum). Zaman çizelgelerini düzene sokup tek bir sağlam zaman çizelgesi yaratmıştı. E şimdi bu filmde yüzlerce Kang toplanmış konsey yapıyor. Hala güç o üç yönetici Kang'in elinde gibi gözüküyordu. Loki'deki Kang'e yenildikten sonra tekrar mı birleşmişler yani?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt
    Evet, öyle diyebiliriz hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir döndüm Thanos bakdım bide kang e bunun için avengers flim yapmaları saçma olur

  • İMDB puanı yerinde gibi, hatta 5.5 - 6 arası sabitlense de olabilirmiş...

  • çerezlik ant-man filmi en azından thor love and thunder dan iyi

  • Bence çok başarısız skorum "4"

  • Endgame'den sonra hiç bir marvel filmini sevmedim. Fakat izleyecek bir şey buldum sürekli. Beklentim zaten en alt seviyede olduğu için öyle veya böyle bütün filmleri seyrettim. Fakat bu film olmamış, kuantum evreni olduğu içinmi, kang yüzündenmi bilmiyorum. Hiç bir şeyini sevemedim.


    Marvel'in sürekli bütün filmlerinde alternatif evrenleri ön plana çıkartmasını sevmedim. Yokmudur ant-man'in kendine özgü hikayesi.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Bu kostümü kim giyerse kahraman oluyor. Hank 8-10 kostüm yapsın herkes rahat etsin.
  • Yorumlar o kadar olumsuz ve ben çizgi-roman filmlerine o kadar Fransızım ki film haftalardır malum ortamlarda dolanıyor ancak değil izlemek, indiresim bile gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevmedim. 4/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi yeni izledim açıkçası yorumlardan dolayı beklentim düşüktü ama beklediğim kadar kötü bulmadim hatta black panthér filminden daha çok eğlendim bu film iyi demek değil tabi .
    -İlk olarak film üzerinde daha fazla calisilmaliydi bence özellikle diyaloglar pek iyi değildi .
    -Modok çok hızlı saf degistirdi .
    -Filmin çoğunluğu sadece yeşil perde önünde çekilmiş , cgı bazı yerlerde sırıtıyordu ayrıca cgı ne kadar iyi olursa olsun bir filmin yeşil perde önünde çekildiğini anlayabiliyorsunuz ve bu durum filmin gerçekçiliğini düşürüyor bence.
    -Bir Rick and morty bölümünü filme uyarlamis gibilerdi bazı olaylar , canlı/cansız tasarımları Marvel filmi için bile fazla absürttü
    -Yaratilan quantum alemini fazla renkli buldum . Marvelın son zamanlar da ki filmlerinde özellikle her şeyin bu kadar renkli olması göze batmaya başladı
    - Bu filmin evrenin ana düşmanının varyantini tanıtacağı için daha ciddi olmasını beklerdim ama beklediğim ciddiyeti bulamadım . Özellikle son çıkan ve çıkacak Marvel filmlerine baktığımız da komedi yanları çok daha ağır basıyor . ( Thor , antman , gog , the marvels ) Yakın bir zamanda daha ciddi Marvel filmleride göremeyecegiz gibi .
    -Ve bence en sıkıntılı durum evrenin ana düşmanını varyant bile olsa ilk gördügümüz bu film gişede çakıldı . Korkum kang'ın insanların yeterince ilgisini çekmediğini düşünmem . Oyuncu kesinlikle çok iyi oynuyor ama kang yeterince korkutucu değil sanırım .Belki de ana düşman olarak kang'i seçmeleri hataydı bilemiyorum artık .
    Neyse Marvel şuan için çok iyi gitmiyor filmlere yeterince önem verilmiyor ve evrene katılan yeni genç kahramanlar insanlar tarafından pek sevilmedi . Tabi ki burada disneyin de çok suçu var ozellikle eski Disney CEO'su Disney platformuna yapım olsun diye yılda 4 Marvel filmi çıkartıyor ve pek çok gerekli gereksiz Marvel dizisi platforma getirtiyordu ama bu değişti arkadaşlar . Disney'in CEO'su değişti ve Marvel yöneticileri kötü gidişatın farkinda ve değişiklikler yaptılar. Marvel da ki üst yönetimde ki kişilerden bazıları kovuldu ve filmlerde kaliteye daha fazla önem vereceklerini açıkladılar . Yılda çıkaracakları film ve dizi sayısını da azalttilar.
    Yani kötümser olmaya gerek yok eskisi gibi kaliteli ve insanları heyecanlandıran Marvel yapımlarını kısa bir zamanda olmasa da ileriki donemler de görecegiz bence. Ve tabi ki yeni DC evreninin yapımları da gelecek bakalım iki stüdyodan hangisi daha başarılı olacak .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.