Şimdi Ara

Annual Pass Hakkında (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Şimdi ben mart ayı gibi annual pass ile diablo 3 aldım.
    Kart numaramı da verdim, herşeyi eksiksiz yaptım. 2 aylık pre paid kodlar giriyordum.

Yazlıkta olduğum için maalesef pre paid code alamadım. Şuan WoW account FROZEN diyor.

Fakat Diablo ya girebiliyorum. ACTIVE durumda yazıyor yani.

Sormak istediğim şey şudur: Ben bu adamlara kart numaramı verdim sözleşme yaptım. Neden bunlar benim kartımdan 13 Euro luk 1 ay oynama parası çekmek yerine WoW hesabımı dondurdular. Diablo dan olmayayayım sonra?

Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

MyAnimeList // Diablo 3 // Steam // Last.fm // Battle.net:Deatherjan#2394
  • Wow hesabından otomatik olarak oyun süresi ekleme talimatı vermediysen onlar direk çekmez. Arkadaşımda annual pass almıştı. Birkaç ay sonra wow hesabını dondurmuştu, yaklaşık 1.5-2 ay sonra hesabından diabloyu sildiler. Wow hesabına oyun süresi yükleyince ticket atarak tekrar diabloyu hesabına ekletmişti. Yani kredi kartından kendileri para çekmiyor ve diabloyuda hesabından hemen silmiyorlar.

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Wow hesabından otomatik olarak oyun süresi ekleme talimatı vermediysen onlar direk çekmez. Arkadaşımda annual pass almıştı. Birkaç ay sonra wow hesabını dondurmuştu, yaklaşık 1.5-2 ay sonra hesabından diabloyu sildiler. Wow hesabına oyun süresi yükleyince ticket atarak tekrar diabloyu hesabına ekletmişti. Yani kredi kartından kendileri para çekmiyor ve diabloyuda hesabından hemen silmiyorlar.

Hmm teşekkürler.

Ben de zaten perşembe günü gibi İstanbul'a geri döneceğim. Umarım o zamana kadar diablo'yu silmezler.

Ben kart numaramı verdiğim zaman sanıyordum ki oyun süresi olmadığı zaman 1 aylık çekim yapacak.
    Olmadı ticket atarak çözülebiliyorsa sorun çok rahatladım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    MyAnimeList // Diablo 3 // Steam // Last.fm // Battle.net:Deatherjan#2394
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.