Şimdi Ara

ANNO 1800 (2019) [ANA KONU] #Rehber İlk Mesajda - 2021 Season 3 (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
560
Cevap
44
Favori
35.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunu ben de almak istiyorum ancak bir sürü türkçe yama var ortalıkta. Hangisini indirmemizi önerirsiniz, sorunsuz ve çeviri oranı yeterli olan hangisidir kullananlar yardımcı olabilir mi?

  • A.J. Pacino kullanıcısına yanıt

    Buna güvenebilirsiniz, baştan beri bununla oynuyorum.


    Konu linki

  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ettim hocam ANNO 1800 (2019) [ANA KONU] #Rehber İlk Mesajda - 2021 Season 3 

  • Epic dlc ler için kupon kullanılmasını kaldırmış alacak olanlar dikkat etsin
  • Akşam Anno 1800 sezon 2 dlcyi tam zamanında almışız epic sanırım kupon ile dlc alımını kapattı.
  • Oyunu en son yazın oynamıştım. Dlc alınca yine oynamak istedim yalnız eski save dosyama girince oyun çok karışık geldi bildiğin unutmuşum
    Sezon 2 dlc aldım. En baştan başlayayım diyorum. Nelere dikkat etmem gerek sezon 2 dlclerinden? Ne yapmam gerekiyor başlangıçta arkadaşlar
  • 2 sorum var anno 1800 sezon 2 alsam dlcsisini oyunu da almam gerek demi direk onu alınca oyunda inmiyor


    diğer sorumda galiba dlcsiz oyun beş para etmez

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mdiler27

    2 sorum var anno 1800 sezon 2 alsam dlcsisini oyunu da almam gerek demi direk onu alınca oyunda inmiyor


    diğer sorumda galiba dlcsiz oyun beş para etmez

    complete edition'ı alman lazım fiyatı 225 lira. ben dün indirimle beraber 27 liraya düz oyunu aldım ve beş para etmez de denemez.

  • mdiler27 kullanıcısına yanıt
    Dlcsiz de oynanır oyun dlcler aşırı zorunlu değil.
  • mdiler27 kullanıcısına yanıt

    DLC'siz beş para etmez değil fakat DLC'ler oyuna esktra güzellikler katıyor. Mesela Seat Of Power Amusement Park gibi ek paketlerle adanı daha çekici bir hale getirebiliyorsun. Ya da sunken treasures ile koskoca bir adaya gidiyorsun. Kutuplara gidip doğalgaz çıkartıyorsun,Afrika'ya gidebiliyorsun. Bright Harvest ile çiftliklerini çok daha efektif hale getirebiliyorsun. Tek çiftlik 3 çiftlik seviyesinde iş yapıyor ve daha az çiftçi kullanıyorsun. Çok şey ekleniyor doğru fakat ana oyunda öyle eksik demeyin ben başta baya zorlandım her şeyi ayarlarken.


    Sezon 3'te bakalım neler olacak. Artık Hindistan'ı da eklerler de baharat ticaretine başlarız. Ya da Arabistan'ı eklesinler,bol bol petrol getiririz. ANNO 1800 (2019) [ANA KONU] #Rehber İlk Mesajda - 2021 Season 3 

  • Return to Monke kullanıcısına yanıt

    Complete edition alsaydık sezon3 çıkınca bedeva güncelleme şeklinde almıyoruz değilmi, çıkınca ona da para vererekmi alıyoruz?

  • Perturbator kullanıcısına yanıt

    Evet ona da para ödeyeceğiz. Ben DLC'lere para vermeye alışık birisiyim fakat 100 tl vermek ağır kaçacak bu sefer belki indirim beklerim. ANNO 1800 (2019) [ANA KONU] #Rehber İlk Mesajda - 2021 Season 3 


    Edit:Ben complete edition'ı 120 tl'ye aldım. Voidu'da ise 90 tl'ye falan satılıyordu. Buradan takip edebilirsiniz.


    https://isthereanydeal.com/game/annoiviii00completeedition/info//




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return to Monke -- 18 Aralık 2020; 19:56:11 >
  • Return to Monke kullanıcısına yanıt

    Complete ile season pass 1 ve 2 sahip olabilirken niye 3'ü satın alıyoruz? buna dair kaynağı nerden?

  • Epic kuponuyla çok uyguna geliyor bu oyun. Bazı arkadaşlar DLC'siz bir işe yaramaz demiş ama çok garip geldi bu cümle. Cidden öyle mi oynayan arkadaşlar ne diyor bu konuya ?


    Eğer standart versiyonu iyiyse almayı düşünüyorum kupon ile birlikte epic'ten..

  • Reiskonen kullanıcısına yanıt
    ANNO 1800 (2019) [ANA KONU] #Rehber İlk Mesajda - 2021 Season 3

    Önceden de benzeri olmuş,Season 1 varken complete alanlar Season 2'yi ayrı olarak almak zorunda kalmışlar. Complete edition mevcut season passleri kapsıyor. Ayrı olarak 3 tane daha dlc satın alabiliyorsunuz şuan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nolamaz

    Epic kuponuyla çok uyguna geliyor bu oyun. Bazı arkadaşlar DLC'siz bir işe yaramaz demiş ama çok garip geldi bu cümle. Cidden öyle mi oynayan arkadaşlar ne diyor bu konuya ?


    Eğer standart versiyonu iyiyse almayı düşünüyorum kupon ile birlikte epic'ten..

    Standart versiyon oynatır ama eksik olur hocam. DLC'lerin oyuna neler kattığını 6 mesaj üstte arkadaş yazmış zaten.




    @Return to Monke her şeyi içinde olsun diye Complete alıyoruz sonra paket çıkacak ve bu Complete'e dahil olmayacak çok saçma.

  • Anno'nun DLC politikasını hiç sevmedim. Öncelikle sezon 1 için diyorum DLC'ler çok boş. Ana oyunda bile mücadele çok az, DLC'lerde hiç yok. Yeni bi harita getirdiğinde bile bekliyosun ki bi zorluk olsun ama yok. Sezon 1 de Sunken Treasures adında bi DLC var ve deniz altına girip item araştırma mekaniği ile kocaman bi ada getiriyor. Bu DLC'yi oynarken ana görev haricinde sadece 1-2 defa falan deniz altına girip item araştırdım. Bi daha yapma ihtiyacı duymadım. Kocaman adaya yine aynı şekilde yerleşmek hiç ilgi çekici değildi, çünkü yine aynı şeyleri yaptım. Ayrıca bu kocaman adaya yerleşince kazancım daha da arttı ve oyun daha da basitleşti. The Passage da biraz takdir eder gibi oldum ama hayır. Ubisoft, DLC'ler ile kesinlikle büyük içerik eklemeyi hiç düşünmüyor. Hep 'tamam işte olmuş bu', 'Güzel gözüksün yeter' seviyesinde. The Passageı da çok hızlı tükettim. Bunu yazarken 3. DLC neydi onu bile unutmuşum Botanica DLC'si sadece bir tane ev getiriyor herhalde. Sezon 2 de artık traktör satıyor DLC ile... EA gamesi DLC'ler ile sömürüyor diye eleştiriyorduk, Ubisoft şimdi daha kötüsünü yapıyor. Bi ev bi traktör satmak nedir yani... Çok büyük içerik denen Afrika DLC'si haritasına baktım da şaka gibiydi...

    Herkes DLC'leri öneriyor ama bence ana oyunu tüketip, rafa kaldırın. DLC yerine başka oyun alın ucuz da değiller zaten.





  • Archibald Blake benden gemi siparişi verdi, Schooner ve Frigate gemilerin satışını yaptım ve listeden eksildi fakat Gunboat gemilerini 4 kez satmama rağmen görev tamamlanmıyor.


    Gemileri satıyorum parayı alıyorum akabinde bu gemiler yola çıkıp gidiyor ama görev listesinde hala 2 Gunboat siparişi duruyor bunu nasıl çözüyoruz?

  • Merhabalar;


    Birşey sormak istiyorum


    Mesela Pamuk ürettim ve iş elbisesi üretmek istiyorum. Pamuk üretimim fazla olmasına rağmen iş elbisesi çok fazla üretemiyorum


    Bunun sebebi iş elbisesi üreten tesisin pamuk üretilen alana uzak olmasından kaynaklanıyor olabilir mi? Oyunda böyle bir özellik var mı?

  • serkan737 S kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Binaların birbirine yakın olması elzem. Binalar bitişik olsa bile yine böyle dengesizlik olabiliyor bunun için üretim yüzdesini ayarlayabiliyoruz. Örneğin pamuk üretim yüzdesini düşürürken elbise üretimini yükseltebiliyoruz. Bunu aynı şekilde diğer ürünler için de yapabilirsin.


    İlk mesajdaki rehberi inceleyin, Production layouts yazan linkten bakıp hangi fabrikaların ne gibi düzende olması gerektiğini öğrenebilirsin..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.