Şimdi Ara

Annie support...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ...Sizce de çok op değil mi? Dün Lucian almıştım karşıma vayne geldi (counter Pick olarak görüyorum) support'u thresh'ti nefes aldırmadık.
    Ayrıca late'de de çok iyi yapıyor. Siz ne düşünüyorsunuz

• OP

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ap veren supp itemlerinden alırsa gideri var, rakibi iyi harraslıyor
  • Evet, 6 seviye de ulti ile sersemletince rahat kill aldırıyor, TF'da aynı şekilde ama en önde durmaman lazım yoksa ultisini atamadan ölüyor
  • Thresh ile oynarken karşıma gelince deliriyorum.
    Ayısı etraftayken Q tutturmak işkence oluyor.
    Bir de lanede "2 hasarcı vs 1 hasar-1 support" karşılaşması olduğu için, genelde Annie'si olan takım avantajlı çıkıyor.
  • tibbers + dive
  • tibbers + stun ile kill potansiyeli çok yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sn0wFlake -- 3 Kasım 2013; 13:54:00 >
  • Baya güzel oluyor sürekli stun ve tutturma derdi de yok q ile :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gravesle çok iyi gidiyor ya, ulti comboyu bir yapıyoruz yerde rakip bot lane
  • Çok zorluyor gerçekten karşı takımı.Burst damage ve stun deli ediyor ad carry'e de killi almak kalıyor.
  • Ben sevmiyorum menzili kısa bence. Vayne gibi menzili düşük şampiyonlara karşı oynanır ama adama skill atamadan kite yemekte var.
  • Range sıkıntısı var bence basic skillerinde .ultisinin range i güzel .lane de caitlynn veya jinx ile başa çıkılabilir teorik olarak denemedim henüz gerçi
  • İyi oynuyor dediğin arkını yanına al annie alıp 1vs2 yapıcam.
  • Range sikinti diyenler q range 625 aa range 625 hangi adcde var bu range cait disinda ( istisnalardan bahsetmiyorum )

• quote:

Orijinalden alıntı: HeaLx2

İyi oynuyor dediğin arkını yanına al annie alıp 1vs2 yapıcam.

Sen çok yanlış gelmişsin hocam sanırım.
  • menzil kısa mı?

Annie:
    AA:625
    Q:625
    W:625
    R:600
  • op poke stun

• http://forum.donanimhaber.com/m_83319740/f_//tm.htm#83319740

bu arada 14-15 win streak devam ediyor annie sup olarak. sadce mid oynarken bir oyun kaybetim.

annie sup oynarken ward stone den sonra mutlaka DFG çıkmanız gerekiyor. ozaman adc yi tek başınıza alabilirsiniz rakip 4 kişi kalır sizde oyunu kazanırsınız tabi bunun için seri olmanz gerekiyor once Flash atıp DFG yi aktif etmeniz yani rakibe atmanız peşinden combonuzu yapmanız gerekiyor. bunu yapabilirseniz oyunu kazandırsınız. DFG den sonra başka ap itemi gerekmiyor paso pink ve normal wardlar alıp düşmanın ormanını taksim gibi ışıl ışıl yapmanız gerekiyor.

dün bir oyunda kaybederken baron da tek başıma 4 tane enemy i kestim baronun canı az diye ve tek başımayım diye bana dalmadılar bende cezalandırdım onları ve kazandık oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 3 Kasım 2013; 21:46:48 >

• early guzel.oluyorda lane i ezemezsen tfler baya zorlasiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

early guzel.oluyorda lane i ezemezsen tfler baya zorlasiyor

asıl tf lerde iş yapıyor annie Flash + ulti ile rakibi aptal edebiliyorsun ve hepsi sana focuslanıp skillerini üstüne boşaltıgı için takım arkadaşların onları rahatça kesebiliyor. annie sup olarak kaybedilecek bir oyunu bile bir flash+ ulti combosuyla lehinize çevirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.