Şimdi Ara

Anneme hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar annemin Doğum günü yaklaşıyor Uzun süredir telefon istediğini söylüyordu bende almaya karar verdim istediği telefon cepten müzik dinleyebileceği ,yemek tarifine bakmasına gerektiğinde hızlıca bakabilecegı(Yani kasmayan donmayan birsey)bir telefon oyun falan oynamaz sadece donmadan kasmadan whatsapp A falan girebileceği Bir telefon ben ilk başta iphone 4s düşündüm Fakat eski olduğu için donacagini kasacagini düşünüyorum sizce bu paralara 2.el veya sıfır olarak aradığım özelliklerde ne alabilirim?

Not:ekranı büyük olmasın en fazla 4.5 inc falan olsun mumkunse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hozeis. -- 14 Mart 2016; 18:41:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam aynı şekilde bende anneme bu tarz bi urun ariyordum ve android ve iosun karmaşık geleceğini dusunerek, Microsoft işletim sistemli , Lumia 620 aldım ve annem çok memnun, çok kolay diyor. Sarjida ise android ve ios lara gore cok daha iyi dayanıyor.

Orijinalden alıntı: LoRdGangSter

Hocam aynı şekilde bende anneme bu tarz bi urun ariyordum ve android ve iosun karmaşık geleceğini dusunerek, Microsoft işletim sistemli , Lumia 620 aldım ve annem çok memnun, çok kolay diyor. Sarjida ise android ve ios lara gore cok daha iyi dayanıyor.

Microsoft bence daha karisik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Öncelikle artık piyasada 5 inch altı telefon bulmak çok çok zor. Ama aradığın özelliklerde hazır fiyatı da bayağı düşmüşken z3 compact bakmanı öneririm 4.6 inch ekran ve kasma sorunu falan da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muqarnas -- 16 Mart 2016; 9:23:40 >
    ========== __NUR İÇİNDE YAT..BARKIN BAYOĞLU__ ==========
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben olsam s4 alirdim 1 sne kullandim cokca oyun oynamama ragmen kasma cok az oluyordu isimi de goruyordu ama 1 yilin sonuna dogru kasmaya basladi bence isini gorur su aralar 1000 tl falan fiyatlarida

1000tl verecek 3 senelik ve kasım kasım kasılan whatsapptan bile atan uygulamayı kapatan touchwiz durduruldu diye hata veren telefondan hayır gelmez. 1000tl ye adamakıllı başka telefon alınabilir.

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Aman. Sakın.
    1000tl verecek 3 senelik ve kasım kasım kasılan whatsapptan bile atan uygulamayı kapatan touchwiz durduruldu diye hata veren telefondan hayır gelmez. 1000tl ye adamakıllı başka telefon alınabilir.

Haci dayi kullanmayi bilmeyip sonra yok cok kasiyo yok bilmem ne diyon farkinda misin? Adam gibi kullanirsan mis gibi telefon 1000 tl ye s4 den baba telefon soyle bende bisey bilmiom bu kadar basit hadi bekliom...

• Tamam belli bir suresi var her telefonda oldugu gibi 3 sene kullanipda kasmayan telefon gostersene bana adam gidip 2. El alcak degilya sifir alip kullansin oyunda oynamayacakmis whats app falan kullanacak diyor s4 yeterde artar bile

Geldim dayısı şimdi şöyle düşün aldığında 3 sene boyunca kasmamış olabilir ama artık eskidi sıfır aldığın zaman 3 ssene önceki sıfır hali ile aynı olmuyor çünkü oyunlar videolar uygulamalar gelişti daha çok ram güç istiyorlar ben 1200tl ye zenfone 2 öneririm s4 ü her konuda ikiye katlar. Olmadı lg g3 var o da güzeldir. Bunlar en azından daha güncel telefonlar. Bende de note 2 var 3.5 senelik aldığımda piyasanın en iyisi canavardı şimdi sıfırını alır mısın alsan bile kasar.

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Geldim dayısı şimdi şöyle düşün aldığında 3 sene boyunca kasmamış olabilir ama artık eskidi sıfır aldığın zaman 3 ssene önceki sıfır hali ile aynı olmuyor çünkü oyunlar videolar uygulamalar gelişti daha çok ram güç istiyorlar ben 1200tl ye zenfone 2 öneririm s4 ü her konuda ikiye katlar. Olmadı lg g3 var o da güzeldir. Bunlar en azından daha güncel telefonlar. Bende de note 2 var 3.5 senelik aldığımda piyasanın en iyisi canavardı şimdi sıfırını alır mısın alsan bile kasar.

Asus yeni telefon uretmeye basladigi icin zenfone 2 iymis 4 gb ram mis faalan hikaye alan arkadastan biliyorum lg g3 diyorsun ama ne zaman cikti haberin var mi? Bilmiyorsan git internete yaz ben sana soyliym 2014 yazinda cikti. Kac sene olmus soyle bakiym. Note 2 yi tabiki almazsin samsung gunceleme bile vermiyor s4 e 5.0.1 i yuklede gor bakiym kasmayi suan. Daha bisey demiyorum.

• Jesus isTheBest kullanıcısına yanıt
    G3 2014 ama sen aç bak bakalım özelliklerine ondan sonra konuş samsung a7 2016 dan daha iyi özellikleri var üstüne 5.0 aldı diye övündüğün s4 var ya g3 e 6.0 geldi s4 deki 5.0 sürümü 1.5 senelik zaten destek felanda yok bundan sonra. Note 2 ye samsungun güncelleme vermemesi samsungun ayıbıdır aynı perfromansta olan xperia z çatır çatır 5.0 aldı. Arkadaşınızın asusunda ne gibi problemler var söyleyin bilelim önermeyelim ona göre.
    https://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9500-Galaxy-S4-vs-LG-G3 al bakalım burda karşılaştır bak biz bunlara aynı segmentte deriz samsungu da övmüyorum sadece s4 e haksızlık olmasın istiyorum şu aralar zaten saçma sapan bir sürü telefon çıkardı samsung, 3 ay sonrada yarı fiyatına düşüyor alan alıyor ama s4 güzel bu da benim şahsi görüşüm -herkesin hayatına kimse karışamaz!- :D zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir söz duydun mu dostum neyse. birde asus yeni çıkardığı için telefonlarda bir sürü eksik var mesela arkadaştan örnek telefonu elinden düştü 40 santimlik yerden mermer zemine çarptı kapandı sandık ses var görüntü yoktu ekrandada çatlak yada kırık yoktu. arkadaş garantiye verdi meğer içten dokunmatik ekranı hasar görmüş soket çıkmıştır falan diye saçma bişey söyleme öyle bişey olsa dokunmatiği değiştirmezlerdi neyse söyleyeceklerim bu kadar arkadaş baksın araştırsın kafasına yatanı alsın derim iyi akşamlar herkeze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jesus isTheBest -- 20 Mart 2016; 18:25:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jesus isTheBest

Tamam belli bir suresi var her telefonda oldugu gibi 3 sene kullanipda kasmayan telefon gostersene bana adam gidip 2. El alcak degilya sifir alip kullansin oyunda oynamayacakmis whats app falan kullanacak diyor s4 yeterde artar bile

Babam tam 4 yıldır IPhone 3GS kullanıyor telefonda sadece whatsapp gibi uygulamalara girerken felan yarım saniyelik bir gecikme var. Ama yani şimdi IOS 6 ne kadar uygulama alıyor orası tartışılır :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.