Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 16 Eylül 2022; 16:31:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Zor kardeş ne diyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    intel i7 2600k 5.5 ghx,phenom 965 4.69,i7 4770k 4.5ghz/asus maximus VI formula,asus maximus ıv extreme,gıgabyte 870a-ud3,gigabyte z97x gaming g1/msı gaming 780 ti,TİTAN X,zotac 1080gtx amp ext sli /gskill 8gb 1600mhz cl7/corsair h90 sivi sogutma/cm haf942/cooler master silent pro gold 1200w
  • Yaşını bilmiyorum fakat bir iş bulup o evden uzaklaş derim Benim ebeveynlerdede aynı sorun vardı.
  • Annen olduğuna şükret

• Sen buyu 19 20 ne gel annen pesıne pervane olacak oglum oglum dıye emın olabılırsın. ha serserılık yaparsan o yaslarda kapıya bıle koyar. banada bagırır cagırırdı sımdı her sabah masama para bırakır cıkar arar 3 4 saate bır bıse lazımmı alıyım para lazımmı verıyım. yemek yemıyecem desem uzulur kadın oglum bıse cık ye ben uyuyamam falan der.

analar ıyıdır olm ya degerını bıl valla.

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Sen buyu 19 20 ne gel annen pesıne pervane olacak oglum oglum dıye emın olabılırsın. ha serserılık yaparsan o yaslarda kapıya bıle koyar. banada bagırır cagırırdı sımdı her sabah masama para bırakır cıkar arar 3 4 saate bır bıse lazımmı alıyım para lazımmı verıyım. yemek yemıyecem desem uzulur kadın oglum bıse cık ye ben uyuyamam falan der.

İnsallah hocam,

Hiç ümitli değil benden eryaman düz lisesini kazanırsın anca diyor bu çalışmayla.

Dur bi okullar açılsın

• Kötü ne yapmış kadıncağız anlamadım. Asosyal olmandan korkuyrdur senle iletisim kuramadığını düşünüyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • annem de bana temizim diye hastasın diyor, bu gün tuvaleti çamasır suyuyla güzelce yıkadım, elimide saate 1 yıkarım öyle üst üste hastalar gibi değil ama batıyor kadına, sürekli geceleri oturuyorsun diyor, e tabi sabah yanına oturuncada başlıyor yakınmaya millet annesine dert anlatır ben annemden dert dinliyorum insan daralıyor, ama seninki yine daha iyi emin ol.beterin beteri var diye boşuna dememişler bundan beteride anneye sahip olmamaktır herhalde.

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Sen buyu 19 20 ne gel annen pesıne pervane olacak oglum oglum dıye emın olabılırsın. ha serserılık yaparsan o yaslarda kapıya bıle koyar. banada bagırır cagırırdı sımdı her sabah masama para bırakır cıkar arar 3 4 saate bır bıse lazımmı alıyım para lazımmı verıyım. yemek yemıyecem desem uzulur kadın oglum bıse cık ye ben uyuyamam falan der.

İnsallah hocam,

Hiç ümitli değil benden eryaman düz lisesini kazanırsın anca diyor bu çalışmayla.

Dur bi okullar açılsın

bak lıse dede bıse bekleme ole kadında ıyılıgını ıstıyor ıstemeden ustunde baskı uygular babadan oda ole gormus yetısmıstır. sen bıtır lısenı az duzgun arkadas cevresı yap kendıne annenle tanıstır arkadaslarını kadının guvenını kazan anladınmı musrıf olma harcamanı bıl dısarda saygılı ol x ın oglu bu denılecek bı adam ol o annen sana dunyaları serer yasadım bılıyorum got kada cocukken tv fısı nı bana sallayan kadın sımdı kapıdan gırıdımde aslan oglum ne yerrsın dıyor ınsanların dusuncelerı tavırları farklı yanı o senın ıyılıgını ısterken kızabılır sana takma sen dıklenmede kadına dedıgını yap 2 letmeden hem laf edecek bıse bulamaz herseyı yaparsan hemde vıcdanın rahat olur senınde.

• Yapsan ölür müsün dostum ? Biraz yardımcı olsan kadına , babam yok demişsin . Olmayan kişi annenin de kocası , hayat arkadaşıydı onu da anlamaya çalış biraz . Ev işlerinde yardım et o zaman sana konuşma hakkı da kalmaz . 21 yaşındayım çalışıyorum pazarları annem temizlik yaparken en baştan sona kadar yardım ediyorum . Utanacak sıkılacak bir konu değil bu .
  • Benim annem sabah 9dan gece 12'ye kadar çalışıyor, pazar günleri bile akşam 9-10'a kadar çalışıyor. Ayda en fazla 2 gün izni oluyor. Günde sadece 2-3 saat görebiliyorum. Gün içinde 5-6 kez arar konuşuruz hep. Bir dediğini iki etmem. Keşke annem hep evde olsa da seninkisi gibi azar(!) çekse. Annenin değerini bil dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Kötü ne yapmış kadıncağız anlamadım. Asosyal olmandan korkuyrdur senle iletisim kuramadığını düşünüyordur

Asosyal olmamdan kesinlikle korkmuyor. Arkadaşımın dershanesi açılmadan önce her hafta sonu toplanıyorduk.

DH yi biliyor. Buradan birsürü arkadaşım olduğunuda.

• Ergen değilim demişsin ama tipik ergen isyanlarını oynamışsın. Anneler kıymetlidir ve nihayetinde insandır. Kardeşin var mı bilmiyorum ama şu hayatta bi ikiniz varsınız sırt sırta verip birbirinize destek çıkıp opsiyonlu olarak birbirinizi idare etmelisiniz.

Yaşım hemen hemen senden 2 katı olmasına rağmen benzeri şeyleri bende yaşıyorum ama umursamıyorum huyuna suyuna gidiyorum oda üstelemiyor. Kadıncağız zor bi dönemden geçiyor olabilir bence ona karşı biraz tavrını düzelt ve saygıda kusur etme. Elbette bu yaşlarda bazı şeyler zoruna gidicek gözüne batıcak tabikide fakat bazı şeyleri usulüyle sevdiğin insanlara belirtmelisin

“Petrolü kontrol ederseniz ülkeleri, gıdayı kontrol ederseniz insanları yönetirsiniz” ( Gdo lu gıda)
  • quote:

Orijinalden alıntı: changemart

Ergen değilim demişsin ama tipik ergen isyanlarını oynamışsın. Anneler kıymetlidir ve nihayetinde insandır. Kardeşin var mı bilmiyorum ama şu hayatta bi ikiniz varsınız sırt sırta verip birbirinize destek çıkıp opsiyonlu olarak birbirinizi idare etmelisiniz.

Yaşım hemen hemen senden 2 katı olmasına rağmen benzeri şeyleri bende yaşıyorum ama umursamıyorum huyuna suyuna gidiyorum oda üstelemiyor. Kadıncağız zor bi dönemden geçiyor olabilir bence ona karşı biraz tavrını düzelt ve saygıda kusur etme. Elbette bu yaşlarda bazı şeyler zoruna gidicek gözüne batıcak tabikide fakat bazı şeyleri usulüyle sevdiğin insanlara belirtmelisin

Tamam deneyeceğim

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.