Şimdi Ara

annem mutfak,babam ev işini,yapmayı sevmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önca mutfak dağınık buldum sonra düşündüm ve konu açıyorum,artık bıktım,çözüm bulamıyorum
    annem babam köyde büyüdü 20 yaşlarına gelene kadar köyde yaşadılar ahşap ev,evde eşyalar pek yok,mutfak desen bizim evdeki gibi değil vs..acaba ordan kalan alışkanlıkmı anlamadım
    ikiside 60 ile 70 yaş arası..
    babam ev işlerini sevmez,bizle ilgilenmedi,emekli maaşını verir gider,bütün gün ve hergün arkadaşlarının yanındadır,ev fatura yatırmaz,bize soru sormaz,muhabbet etmez,misafir sevmez,asosyal desem değil hergün dışarda,ama muhabet konuşma adabı hiç yok
    evde musluk su kaçırıyor bakmaz,perdeleri çekmez,bütün yaptıklarına dikkat ediyorum

annem desem bir ara rahatsızlandı sonra hiç evden çıkmamaya başladı pazar deseniz taşıyamıyor,pazara markete ben giderim..annem babam pazar markete gitmezler,kıyafet almazlar,bir kaç sene kıyafetleri giyip dururlar,mağazalara en son 4 sene önce gitmişlerdir
    çarşıya en son 2 sene önce gittiler,annem evden hiç çıkmaz,1 senede 2 defa oda belki,ara ara komşuya iner gelir...

annem mutfağı sevmez,bulaşıklar durur,makina içinde 2 gün yatar,mutfak dağınık,tüm gün annem odada yatar tv izler uyur,sıkılmıyorda
    demin mutfağa baktım dağınık

ben dışarı çıkar işlere bakarım fatura ev işi alışveriş kıyafet vs...evde şu ara mutfağa bakmıyorum...ama mutfak aşırı dağınık aslında hergün çeki düzen vermek lazım

onlara söyleniyorum sallamıyorlar,yaşlarıda var birşeyde demek istemiyorum ama bıktım,,,tencereler bulaşıkta ortalık dağınık,tertemiz düzenli ortamı insan arıyor

nedir bu alışkanlıkmı psikolojikmi,insanlar 10senedebir değişiyor,bunlar iyice içine kapandı

• babam perdeleri çekmiyor perdeler açık oda dağınık duruyor...hep diyorum perde çekmeye üşeniyosun ama hergün sokağa birilerine gitmeye saatlerce yürümeye üşenmiyorsun dedim

perdeleri çekmem kim görcek diyor...dedim o zaman neden yapmışlar perdeleri...adamın mantığı zaten baştan bitik

annem mutfakta dolabın birisin söktürdü neymiş çok yer kaplıyor..ondaki eşyaları sağa sola yaydı şimdi tabak bile koymaya yer yok düzeni bozdu mahvetti,mutfak daraldı
  • Arkadaş adına bakmadan önce aha dh de ilk defa kız gördüm dedim. Yas kac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim evde bulaşık makinası var kullanılmıyor onun yerine ben yıkıyorum. neymiş efendim iyi temizlemiyormuş. o zaman dünya kadar para verdirip bana niye makina aldırdınız. kadın milleti başa bela.
  • çözüm basit annen ev işini baban ise mutfak işini alsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harahetta -- 9 Kasım 2014; 8:33:18 >
  • özet geç dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.