Şimdi Ara

Annem için telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, anneme Redmi 8 almıştım 2 sene önce fakat telefondan hiç memnun değilim ve aldığıma pişman oldum. Kadının işini görsün diye aldım ama telefon sürekli donuyor. Kadının telefonda kullandığı uygulamalar Instagram, YouTube, WhatsApp, Telegram, Puhutv, Candy Crush Saga ve balon patlatma oyunu var bi tane. Bu kadar az uygulamanın olduğu ve hafızasının yarısının boş olduğu bi telefon durduk yere donuyor bazen de kendi kendine kapanıyor. Bana uzun ömürlü bi telefon önerebilir misiniz? Bütçe sorun değil. Kullanım kolaylığı açısından Samsung düşündüm ama aklımda bir model yok. Biraz uzun oldu ama okuyup yardım eden herkese teşekkür ederim.



  • Redmi 8 kötü işlemciye sahip olduğu için çok hayrını göremeyebilirsiniz özellikle 3gb ramlı versiyonuysa. M21 olmadı M31 veya M31S o da olmadı M51. Kamera, hafıza, ram, ekran gibi ihtiyaçlarınıza göre karşılaştırın, seçim sizin ama minimum M21 üzmez. 64gb hafıza yeter gibi ama fotoğraf, video gibi belgeler için 128gb samsung evo plus hafıza kartı 120 lira.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oramakomaburamako1 kullanıcısına yanıt
    Alırken bu kadar kötü bir performans vereceğini düşünmedim işlemcinin hocam ama kullanırken anlıyorsunuz maalesef. Önerilerin için teşekkür ederim valla ben de Samsung'u düşünüyorum. Bu tavsiyelerini tek tek araştıracağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.