Şimdi Ara

Annedeki psikoloji bozukluğu çocuğa geçebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Annemin kafa sağlığı pek iyi değil. normal biri ama her lafı takan birisi bende öyleyim çok merhametli biri bende öyleyim her şeye acıyabiliyorum böyle şeyler..
    Aslında pek de normal değil annem.
    Hiçbir duyguyu tam anlamıyla yaşayamıyorum taklit yapıyorum bildiginiz ( büyük ihtimal anlamadınız. )
    Neyse soruma cevap verin biliyorsanız

ey b0ss
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReChargedZ

kronikse eğer geçebilir diye biliyorum ben ama o şekilde de kesin geçer diye birşey yoktu sanırım, bu arada annenizi psikoloğa götürmeyi denediniz mi acaba ?

yok gitmiyor inat ediyor malesef götüremiyoruz. çok da sinirli ve titiz. hani artık alıştık idare edebiliyoruz ama ya ben de normal değilsem diye düşünmeden edemiyorum
    Hocam çocuk ve anne arasında kan alışverişi olduğu için hormonların etkisi olacaktır ama bu etki tam olarak nasıl olur kesin bir şey demek doğru olmaz ama genelde antidepresan ilaçları filan bıraktırıyorlar hamilelik döneminde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ayni durum sıkıntı çekmiş çoğu annede var. Eğer genetik bir hastalık yoksa geçmesi zaten imkânsız. Sadece çok fazla kafaya takarsaniz olabilir. Bence kafaya takmamaya çalışın siz o şekilde kabullenin annenizin durumunu. Kendinizde olacağını da dusunmeyin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baba tıbbi biyokimya neymiş ya
    3 yıl önce açıldı
    Özgüven aileden mi gelir ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.