Bildirim
Anksiyetem yüzünden hayat yaşanmaz bi hale gelmeye başladı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende de var aşırı endişe kaygı korku hissi
_____________________________ " - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. " -
Spor yapın, meşgul olacağınız vücut yorgunluğu verecek iş edinin, karanfil çiğneyin, sosyal medyadan ve siyasi argümanlardan uzak durun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Dh nin yeni ahlaki erdemleri;
hırsızlık, fuhuş, ahlaksızlık.
bunlarla ilgili eleştiri yaparsanız ceza alırsınız.
fahişeye fahişe, hırsıza hırsız, ahlaksıza ahlaksız diyemezsiniz. -
yapılacak listesi oluştur ve uygulamaya başla. birşeylerle meşgul olursan telaş yapmazsın.yapabileceğin kadar iş belirle ,acele etme aşırı erteleme aynı anda birkaç iş yapmaya çalışma.
tüm sosyal platform kullanımını askıya al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam mesela bugün spora gittim ders çalışmam lazım ama birazdan karıya gitmek için yola çıkacağım. Günler yetmiyor.
seni endişelendiren konular üzerine yapılacaklar listesi oluşturup o konularda birşeyler yapmalısın. madem başka işlerin var karının ne acelesi var.eskort değil mi nezaman söylersen gelir. hem paranı verme eskortlara sonunda virüs de kapıcan.
Eskortlara muhtacım.
benim de ağır anksiyetem var hayatı zehir gibi yaşıyorum, kendimi bütün gün eve kapatasım geliyor.
_____________________________ “We're the heart for the heartless, the thoughts for the thoughtless,
The lies for the honest, we're the gods of the godless.”
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler