Şimdi Ara

ANKETÖRLÜK YAPAN/YAPMIŞ VAR MI ? {İYİ PARA VAR}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlük 50 liraymış.Az para değil böyle 2 şirketten alsan aylık 3000 e geliyor.Çok iyi para lise öğrencisi için.Zor mudur sizce yazın böyle işte çalışmak istiyorum.Kısaca çalışanlar her türlü şeyleri yazabilir mi ? Zor mu,günde kaç soru zorunlulk var vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÜNAHSIZ_LORD -- 4 Nisan 2010; 1:22:55 >

• Bende çalışırım 18 saat çalışabilirim bana versinler o parayı.
  • hemde 3-4 saatte biter iş yokmu hiç koskoca dhden yapmış olan.
  • Doğru anladiysam , millete anket doldurma ışinımı diyorsun.
    Hocam gecende kuzenin bı araştırması vardı , anket doldurmalikti ,millete doldurtmak kolay değil üstelik okulla kutuphaneyle ilgiliydi. Bunun kredi kartı ile ilgili olanını duşun , birsuru Canin sıkılır millet hayır yada birsuru kartlar var zaten kardesim , ne geldiyse kartlar yüzünden geldi zaten falan laflarını sinirebilirsen ok
  • Evet o iş.Ama değer 3000 bin için.
  • bu devirde 3000 lirayı baba oğluna vermez
  • kuzenimgeçen yaz yapmıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-ticaret yapan var mı?
    16 yıl önce açıldı
    Animasyon işinde para var mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir ara yapmıştım para mı vermemişti şerefsizler :D 3.000 lira az paramı kardeşim ozaman hepimiz anketör olalım hiç 1 milyara çalışmayalım.bu işler 3.binlik işler değil sadece primlik sen günde 40-50 tane anket yapacanki aylık 3.bin liraya vurucak ;) hiç bulaşma
  • Dediğin 3000 TL malesefe düşündüğün kadar kolay kazanılmıyor.
    Anket şirketleri 2 şekilde çalışıyor.Ya doldurduğun anket başına ücret alıyorsun (Bunlar sayfa sayıları ve konularına göre değişmekte.25 Kuruş ila 10 TL arasında) yada günlük olarak size bir limit veriyorlar,o limiti doldurana kadar çalışıyorsunuz.
    Bazen 30 sayfalık anketler oluyor,anketörler artık doldururken sıkılıyor.
    Kaldıki insanlar cilt gibi anketi görünce yaklaşmıyorlar bile.
    Yarısına kadar gelip yarısında bırakmaları,bir anketinizin heba olması ve bunun sizin hesabınızdan düşülmeside cabası.

Üniversite 1. sınıfta anketörlük ile uğraştım.Gün boyu ayakta olmanız gerekiyor.Güneşin altında.Yaptığım anketlere göre iyi para kazandığımı düşünüyordum fakat ödemeyi hemen yapmıyor anket şirketleri.Anketler testlerden geçiyor,çoğu zaman anket yapılan kişileri arıyorlar.Eğer tutarsızlık var ise ücretinizden düşüyorlar.
    1000TL gibi bir ücret kazanmayı düşünürken(10 gün çalışarak) 350 TL gibi bir ücret almıştım.

• benec anketi yaptığımız kişiye de ucundan biraz para verirsek anket yapmak isteyenlerşin sayısı artar .bizde sürümden kazanırız
  • Çok sıkıyo bu anketörler,istemediğim halde yolumu kesiyorlar istiklal caddesinde.Dün bi tane bayandan 4 hamlede kurtuldum resmen yahu,istemiyorum dedikçe bir dakikan da mı yok?? diyo..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.