Şimdi Ara

Anketler Galaxy S25 Ultra için karamsar bir tablo çiziyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anketler Galaxy S25 Ultra için karamsar bir tablo çiziyor

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S25 serisi, ön sipariş döneminin sonuna gelirken ilk sahipleriyle buluşmaya başladı. Ancak, bu yılki modellerin önceki nesillere kıyasla yeterince yenilik sunmadığı yönündeki algı, Samsung’un yılın başında güçlü bir satış performansı sergileyip sergilemeyeceği konusunda bazı soru işaretleri yaratıyor.

Yapılan anketler ve kullanıcı yorumları, Galaxy S25 Ultra’nın beklenen ilgiyi görmeyebileceğini gösteriyor. Geçen yılın en çok tercih edilen modeli olan S24 Ultra, selefi S23 Ultra’yı da geride bırakarak büyük bir başarı elde etmişti. Ancak, S25 Ultra için durum biraz farklı. Kullanıcıların büyük bir kısmı, bu modelin önemli bir yenilik sunmadığını düşünüyor ve fiyat-performans dengesi konusunda tereddüt yaşıyor. Özellikle rakip firmaların aynı fiyat aralığında daha cazip alternatifler sunduğu yönündeki yorumlar dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra, Samsung’un Android 15 güncellemelerini rakiplerine kıyasla daha yavaş sunması, marka için olumsuz bir faktör olarak değerlendiriliyor.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy A56’nın tamiri selefinden biraz daha zor olacak

Serinin en az ilgi gören modeli olması beklenen Galaxy S25+ için de beklentiler düşük. Genellikle orta segment ile üst segment arasında kalan Plus modelleri, geçmişte de geniş bir kullanıcı kitlesine hitap edememişti. Buna ek olarak, Samsung’un birkaç ay içinde Galaxy S25 Edge modelini tanıtması bekleniyor. Ancak, bu yeni modelin de S25+ için ciddi bir rakip oluşturmayacağı görüşü hâkim. Edge modelinin detayları henüz tam olarak açıklanmış olmasa da, piyasada büyük bir etki yaratması şimdilik pek olası görünmüyor.

Bu yılın asıl sürprizi ise standart Galaxy S25 modeli olabilir. Kullanıcılar, amiral gemisi özelliklerini daha uygun bir fiyatla sunan bu modeli Ultra’dan daha cazip buluyor. Önceki yılların satış rakamlarına bakıldığında, S24 Ultra’nın 15.8 milyon, standart S24’ün ise 12.1 milyon adet sevk edildiği görülmüştü. Benzer bir eğilim S23 serisinde de yaşanmıştı. Ancak, 2025 yılı bu dengeyi değiştirebilir ve standart modelin ilk kez Ultra’yı geride bıraktığı bir yıl olabilir.

Samsung’un yeni serisiyle nasıl bir satış performansı göstereceği merak konusu. Kullanıcıların beklentileri ve piyasa koşulları, bu yılın kazananının kim olacağını belirleyecek. İlk satış rakamlarının açıklanmasıyla birlikte, amiral gemisi telefonlar arasındaki bu yeni trendin netleşmesi bekleniyor.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/weekly_poll_results_the_samsung_galaxy_s25_ultra_may_be_in_trouble_vanilla_s25_could_be_a_hit-news-66312.php

• S22U'da bu yana "Ultra" dendiğinde akla gelen telefon, kasasıyla kalemiyle, *özel* bir telefondu.

S25U'nun kasasını iPhone'a benzeterek telefonu sıradanlaştırdılar.

Kalemden de bluetooth'u kaldırmaları iyi olmadı. S22U kullanıcısı olarak hergün kullanmasam da, biliyorum ki o özellik orda. Dünyanın parasını verdik, e olsun artık.

Hep diyorum, Ultra'ya 7000mAh'lık bir batarya ekleseler, varsın 1-2 mm daha kalın olsun; telefon sıcak simit gibi yok satar.
  • Ben s25 plus alacaktım, üste hiç bişey koymadıkları gibi fiyatını da uçurmuşlar.
    Ben de gittim s24 plus aldım. Benim gibi SD olmasa da olur diyip 25 leri bekleyen çok kişi gidip 24 lerden almıştır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AI ile kandıramadılar milleti ne olacaktı.

• S23 Ultra kullanıyorum şimdi s25 ultranın ne farkı var. Neredeyse aynı telefon.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Allah Allah neden acaba. Ayrıca algı mı, bildiğiniz realite, adamlar bir şey koymadı üzerine. Sizin bu yazınız algı asıl..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S22U'da bu yana "Ultra" dendiğinde akla gelen telefon, kasasıyla kalemiyle, *özel* bir telefondu.

S25U'nun kasasını iPhone'a benzeterek telefonu sıradanlaştırdılar.

Kalemden de bluetooth'u kaldırmaları iyi olmadı. S22U kullanıcısı olarak hergün kullanmasam da, biliyorum ki o özellik orda. Dünyanın parasını verdik, e olsun artık.

Hep diyorum, Ultra'ya 7000mAh'lık bir batarya ekleseler, varsın 1-2 mm daha kalın olsun; telefon sıcak simit gibi yok satar.

• Bugün ilgi yok derler yarın yok satıyor derler.

Butip haberleri kim uyduruyor merak ettim doğrusu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatları düşürürler enflasyona ve artan vergilere rağmen .

• samsung Note 7-8-9 kasa tasarımı efsaneydi. O edge ekranı bırakıp takoz gibi kasa üretmek çok mantıksızdı zaten. Kalemden de bluetothu çıkararak geriye gidişi perçinledi koreliler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffgul -- 2 Şubat 2025; 22:53:41 >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Ben de s23 ultra kullanıyorum şuana kadar beni etkileyen tek telefon x200pro tabi onun da eksileri vardır.

• TheMuyu kullanıcısına yanıt
    İşlemci güncellemesinden başka bişey değil, bende s23 u kullanıyorum, s24 u ile çıkan tüm özellikler güncelleme ile s23 ultraya da geldikten sonra hiçbir esprisi kalmadı s24 serisinin, şimdide hiçbir yenilik sunmadan s25 çıkarmışlar ve 100k fiyat ile, şaka gibi 😄 bu telefon bizi bi 4-5 sene daha götürür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilk91 -- 2 Şubat 2025; 17:49:44 >
  • Yenilik namına hic birsey yokki kamera ekran vs vs vs hersey aynı yahu

• S21 ultra falan kullanan varsa geçebilir o da çok farklı özellikler kazanacağı için değil telefonu değer kaybetmesin ve batarya açısından iyi olsun diye 😅 diğer modellerin geçmesine kesinlikle gerek yok tamamen fantazi için olur

• kusra bakmayın ben telefonu yenileyeceğim o yüzden değişiklik yapmadılar kesin söylüyorum.

• Hemen herşey birebir aynı. Kameralar halâ rezil. Ne olacaktı ki başka millet almak için sıraya mı girecekti hemde bu fiyata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 2 Şubat 2025; 19:17:4 >
  • S23 s24 kullanan kullanicilarinin s25 e gecmesi icin cok az sebeb var. Kameralar ayni, tasarim ayni, bi islemci icin o maliyete girilmez.

• samsung alanlar iphone aldığını zannediyor 5 yıl hep güncelleme alacaklar gibi sanki. 7 yıl güncelleme verecekmiş bu imkansız samsung bu tanımadınız mı? android 16 çıkacak ağam hala 15 verecekmiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Katılıyorum.
    Hatta bence S25 serisinin hiç bir modeli ilgi görmeyecek (Devasa kamera çıkıntısı ve muhtemel pahalı fiyatıyla S25 Slim dahil).
    Yazıda S25'e umut bağlanmış ama katılmıyorum. S23 Kullanıcısı olarak söylüyorum S23 ve S24 kullanıcıları yüksek fiyatlar yüzünden bu telefona geçmeyecektir.
    Kısaca fiyat pahalı, az özellik için çok para isteniyor, gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRAL6116 -- 2 Şubat 2025; 22:48:45 >
  • Tasarımsal olarak telefonlar doyum noktasına ulaştı ona bir şey demiyorum. Ama arkadaş 1 değil, 2 değil 4-5 nesildir aynı özellikler. Ya düşünsenize telefon markasınız ve lansmanda en önemli konunuz "circle to search" komik bile değil, gerçek gelmiyor bana. Yani dile getirilmeye değmeyecek bir özellik ballandırıldı, senin orda Dex'in var, üstüne ekleme yapmıyorsun, lansmanlarda adını bile anmıyorsun. Bu sene de full gemini reklamı yapıldı. Tamam eskisi gibi yenilik getirmek zor anlıyorum ama kimse sizden takla atan telefon beklemiyor. Güncel teknolojiyi cihaza getirin yeterli, sadece bunu yapın yeterli abi. Biri telefona tuş getiriyor, biri aa bak etrafında çember çizdiğimde Google ile direkt arıyor diye lansman yapıyor. Teknosaya gittim A26 'yı s25 ultra sandım. 500 model üretiyor artık, ana modelin imzası bile kalmadı. Seneye S-Pen'e Bluetooth özelliği getirdik diye lansman yaparlarsa şaşırmayın... Teknoloji dünyasının bu kadar vasat bir noktaya gelmesi çok üzücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miru -- 3 Şubat 2025; 10:39:52 >

• Samsung'un amiral gemisi tabiri telefonları gerçekten kaliteli oluyor. Ancak bu finansal kaygılar yüzünden her yıl yeni bir model çıkarma durumu olduğundan üzerine çok az ekleyerek yeni model çıkmakta. Ben şahsen 7 yıldan önce telefon yenileme istemiyorum ve 7. yıla ulaşınca da yazılım desteği vs. sorun yaşamamak adına en son versiyonunu tercih ediyorum. Eğer daha kısa sürede telefon değiştirme planınız varsa s23 Ultra veya s24 Ultra da hayli hayli işinizi görecektir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.