|
Bildirim
S23 Ultra kullanıyorum şimdi s25 ultranın ne farkı var. Neredeyse aynı telefon.
|
Ben s25 plus alacaktım, üste hiç bişey koymadıkları gibi fiyatını da uçurmuşlar.
Ben de gittim s24 plus aldım. Benim gibi SD olmasa da olur diyip 25 leri bekleyen çok kişi gidip 24 lerden almıştır. |
AI ile kandıramadılar milleti ne olacaktı.
|
S22U'da bu yana "Ultra" dendiğinde akla gelen telefon, kasasıyla kalemiyle, *özel* bir telefondu.
S25U'nun kasasını iPhone'a benzeterek telefonu sıradanlaştırdılar. Kalemden de bluetooth'u kaldırmaları iyi olmadı. S22U kullanıcısı olarak hergün kullanmasam da, biliyorum ki o özellik orda. Dünyanın parasını verdik, e olsun artık. Hep diyorum, Ultra'ya 7000mAh'lık bir batarya ekleseler, varsın 1-2 mm daha kalın olsun; telefon sıcak simit gibi yok satar. |
Allah Allah neden acaba
![]() |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffgul -- 2 Şubat 2025; 22:53:41 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilk91 -- 2 Şubat 2025; 17:49:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
kusra bakmayın ben telefonu yenileyeceğim o yüzden değişiklik yapmadılar kesin söylüyorum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 2 Şubat 2025; 19:17:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRAL6116 -- 2 Şubat 2025; 22:48:45 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miru -- 3 Şubat 2025; 10:39:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|