Şimdi Ara

ANKET : The Sinking City Oyunu Türkçe Olsa Satın Alır mısınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Frogwares firması son zamanlarda yapımını üstlendiği oyunlara Türkçe dil desteği getirmeye başladı. Bugüne dek The Testament of Sherlock Holmes, Sherlock Holmes: Crimes and Punishments ve Sherlock Holmes: The Devil's Daughter oyunları resmi olarak Türkçe dil desteğiyle geldi. Frogwares gerçekten Türkiye pazarını ve Türk oyuncularını önemsediğini her defasında belirtmektedir.

    Frogwares ile daha önce The Testament of Sherlock Holmes ve Sherlock Holmes: Crimes and Punishments oyunlarından doğan bir dostluğumuz bulunmaktadır. Frogwares CEO'su Wael Amr, her ortamda bizlerle konuşan ve bizleri dinleyen, tam anlamıyla oyunsever bir kişiliğe sahiptir. Bizlere olan yaklaşımı daima açık ve dürüstçe olmuştur.

    ANKET : The Sinking City Oyunu Türkçe Olsa Satın Alır mısınız?

    Çalışmaları devam eden oyunları olan The Sinking City, H. P. Lovecraft isimli dünyaca ünlü bir yazarın romanlarından esinlenilerek oyun dünyasına aktarılmaktadır. Yıllardır Cthulhu tarzındaki oyunların piyasaya çıkmaması nedeniyle türü sevenlerin merakla beklediği oyunların başında gelmektedir.

    Bizler de bu konuyu Frogwares ile paylaşmaya karar verdik. Ancak Türkiye'deki satış rakamlarının düşük olduğunu belirttiler. Bu sebeple de Türkiye'deki oyun pazarına olumlu bakan nadir firmalardan biri olan Frogwares'i bu konuda ikna edebilecek bir anket yapmaya karar verdik. Bu anketin firmanın kararını %100 olarak belirleyecek olmasa da, ön bilgi olarak rakamlardan bahsetmenin faydalı olacağına inanıyoruz.

    Bu sebeple de siz değerli oyunculara soruyoruz :

    The Sinking City Oyunu Türkçe Olsa Satın Alır mısınız?


    Ankete Katılmak için Lütfen Tıklayın: https://goo.gl/forms/jeJXarr1DDmYcUXI2







  • 30 liraya gelirse alınır
  • Bi ara Activision ile de konuşup şu yeni çıkacak Call Of Duty ye türkçe dil ekleseniz bari çok güzel olacak.
  • Bu Frogwares denen firma Ps4'e çıkan Sherlock Holmes oyunlarının hiçbirini Türkçe yapmadı asla oyununu almam bunların.
  • alırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AsterixOburix

    alırım

    +1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R-10


    quote:

    Orijinalden alıntı: AsterixOburix

    alırım

    +1

    +1
  • Tabıkıde almam aynı oyunu ps4 ede getırıyorsun ama oraya Türkçe yi koymuyorsun saçmalığa gel.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmanın Türkiye pazarından çekilmeyi düşünmesi epey üzücü. Yanlış bilmiyorsam 30 dolar etiketiyle çıkıyor oyunları ve Türkiye fiyatı 59 tl oluyor, bu epey düşük bir miktar, indirimlerle vs. daha da düşüyor ancak yaptıkları oyunlar biraz daha dar bir kitleye hitap ediyor açıkçası ve satış rakamları da o yüzden düşük. Herkes Sherlock Holmes veya genel olarak dedektiflik sevmeyebilir sonuçta. Bu oyun ise daha geniş bir kitleye hitap ettiğinden Sherlock serilerine nazaran daha fazla satabilir, gerçi bu aralar bir Lovecraft furyası başladığı için bu durum ters de tepebilir. Keşke bir şans daha tanısalar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Firmanın Türkiye pazarından çekilmeyi düşünmesi epey üzücü. Yanlış bilmiyorsam 30 dolar etiketiyle çıkıyor oyunları ve Türkiye fiyatı 59 tl oluyor, bu epey düşük bir miktar, indirimlerle vs. daha da düşüyor ancak yaptıkları oyunlar biraz daha dar bir kitleye hitap ediyor açıkçası ve satış rakamları da o yüzden düşük. Herkes Sherlock Holmes veya genel olarak dedektiflik sevmeyebilir sonuçta. Bu oyun ise daha geniş bir kitleye hitap ettiğinden Sherlock serilerine nazaran daha fazla satabilir, gerçi bu aralar bir Lovecraft furyası başladığı için bu durum ters de tepebilir. Keşke bir şans daha tanısalar.

    Örneğin bende Sherlock Holmes oyunlarını sevmiyorum ancak bu konuya eklenen görselde ki atmosferi ilgimi çekti. Dolayısıyla şimdiden almayı düşünüyorum.




  • Sherlock Holmes oyunlarını satın almıştım fakat oynamadım açıkçası zaten sırf türkçe diye almıştım.bunu neden almayayım, alırım tabi.
  • Uygun fiyatlı olursa düşünürüm.
  • almam dedim
  • Fiyat uygun olrsa alrm
  • Alirim. Turkce oyuna destek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 yılında call of cthulhu olarak çıkması planlanıyordu sanırım,o zamanlardan beri takip ederim bu oyunu.Daha sonra Focus home interactive ile bir çatışma yaşadılar bu konuda tabi o süre boyunca oyundan bir tane bile haber gelmedi.İptal olduğunu düşünüp çok üzülmüştüm derken... Ansızın bir haber geldi Focus home interactive call of cthulhu, Frogwares ise The sinking city adında bir oyun yapıyordu nasıl sevindiğimi anlatamam.:D Artık bir değil 2 lovecraft temalı oyunumuz olacaktı ama en başından beri Frogwares'ın geliştirdiği lovecraft temalı oyunu beklediğim için ona daha bir hype yaptım. Ve kafamda tek bir soru vardı?Oyun diğer oyunlarda olduğu gibi Türkçe destek ile çıkabilir mi? Bu ihtimali rastgele donanım haberde görünce bi şok oldum az önce,sonra çok sevindim.Umarım çıkar lütfen arkadaşlar destek olun ve böyle muazzam olacağını düşündüğümüz bir oyun Türkçe dil desteğine kavuşsun. :)




  • Türkçe çıkmış diğer oyunlarını aldım zevkle bitirdim. Tabi ki türkçe diğer oyunlarının da gelmesini isterim ve dil desteği olursa alırım.

    Konunun daha ön plana çıkması şart.
  • Türkçeyse alırım bir dal.



    Bu arada an itibariyle devam eden anket sonucunun son durumunu öğrenebilir miyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada ilk bakışta bir mantıksızlık var gibi gözükse de iş konsola oyunu türkçe getirmek olunca işler değişiyor. Şayet firma oyunu türkçe getirmek ister ise hangi konsol olursa olsun her fazladan dil için Sony veya Microsoft için ciddi bir rakamda para ödemesi de lazım. Bu istenilen paranın miktarı firmanın hoşuna girmediği için ne yazık ki sadece pc'de resmi türkçe olup konsollarda tr dilsiz oyunlar bulunmakta.

    Onun haricin de tr dil gelen tüm oyunlara destek vermeye devam ediyorum. Keşke firmanın diğer oyunları da türkçe gelebilse ankete olumlu oy attım ama içimden pek umut olmadığını yönünde bir izlenim edindim umarım sonuç olumlu olur.
  • Türkçeye destek, H.P. Lovecraft teması her türlü alınır. Türkçe dil seçeneği ekleyen her firma desteklenmelidir, kanaatimce.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.