Şimdi Ara

Anket Doldur, Para Kazan !!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
10
Favori
74.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Yeni üye olduğum ve internetten para kazanmanın en kolay yolu olarak gördüğüm bir siteyi paylaşmak istedim.

    Her tıklamada hesabınıza 10 cent birikiyor, yani 10 tıklamada 1 dolarınız oluyor.

    Ve yeni üye kazandırdıkça para kazanıyorsunuz.

    Birlikte deneyelim istiyorum;

    Bence en kolay ve en çok para kazanmanın kısa yolu:http://esmoney.icu/5093104686181/
  • Arkadaşlar merhaba,

    internet aleminde para kazanabileceğiniz en iyi sitelerden birisi olan clixsense artık ysense ismi ile devam ediyor fakat çalışma sistemi aynı. henüz keşfetmediyseniz

    https://www.ysense.com/?rb=60082574 adresinden üye olabilirsiniz.



    Ysense adlı bu sitede tüm kazancımız dolar bakiyesi olarak tanımlandığından, özellikle Türkiye'deki kullanıcılar için doların son zamanlardaki malum değerinden dolayı oldukça avantajlıdır ve kazançlarımız şu şekilde:​

    1) Gelen anketleri doldurarak oldukça iyi birikimler yapabilirsiniz.​

    2) Ayrıca Tasks yani Görevler mevcut. Görevler çeşitli seviyelerde belirlenmekte. Öncelikle 0. seviyede başlarsınız ve doğru biçimde tamamladığınız görevler belli bir noktaya ulaştığında diğer seviyelere sırasıyla ulaşırsınız. Böylece hem daha fazla göreve ulaşma imkanınız hem de task başına kazanacağınız para miktarını artırmış olursunuz.​

    3) Gün içinde en az 2 anket veya 10 tasks yaparak aktif durumda olursanız bu etkinliklerinizin kazancı oranında hesabınıza o günkü kazancınızın %16'sı kadar bonus para yatmakta.​

    4) Sitenin en can alıcı noktalarından birisi ise üye yaptığınız kişilerin her türlü aktivitelerinden elde ettiği gelirlerden %20 oranında komisyon alıyor olmanız. Ayrıca üye ilk 5 dolarına ulaştığında da size bir kereliğine 2 dolar artı olarak ekleniyor.


    Alt üyeniz olmasa dahi ortalama ayda 15-20 $ anketlerden ve tasks yaparak da yaklaşık ayrıca 10-15 $ gibi bir kazancınız olur ki bu internette boşa geçirdiğimiz vakti değerlendirmek adına oldukça iyi bir kazanç. Fakat akrabalarınıza, arkadaşlarınıza, komşularınıza ve hatta internetten insanlara ulaşarak onları da alt üyeniz yaparak hem kendiniz kazanmanız hem de onların kazanmasına vesile olmak çok daha güzel olacaktır. Böylece sistemle ilgilenemediğiniz zamanlarda dahi üyelerinizin aktiviteleri ile paranız birikmeye devam eder.



    Gün içinde gelen anket ve görevleri kaçırmamanız için ise sitenin mevcut tarayıcı eklentisini kurmanız tavsiyemdir. Bu eklenti üzerinden direkt olarak gelen anket ve tasklara ulaşabilir, bakiyenizi görebilir ve site forumuna gidebilirsiniz.



    Siteden kazancınızı Payoneer veya Skrill gibi iki farklı ödeme kanalından birine gönderip oralardan da banka hesabınıza alabilirsiniz.



    Şimdi aşağıdaki linke tıklayıp açılan sayfadan "sign up" butonu ile ilgili alanları doldurup üye olma ve para kazanma zamanı.

    https://www.ysense.com/?rb=60082574



    Bu arada site 2007'den beri ayakta olan, ödemeleri aksatmayan, güvenilir bir sitedir. Bu açıdan endişeniz olmasın.

    Boş zamanlarınızı değerlendirerek ek gelir elde etmek için sisteme katılmanızı tavsiye ederim.

    Tıklayın, kazanmaya başlayın. Bol kazançlar.

    ysense



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurwx -- 18 Şubat 2020; 3:26:55 >




  • Hiçbir iş o kadar kolay olamaz. internetteki tüm anket sitelerine üyeyim. Bazıları haftada 20-30 TL kazandırıyor bazılarıysa 3-5 TL. Hangi anket sitesinin ne kadar sürede ne kadar para kazandırdığını sıraladığım bir liste hazırladım.Anket doldurarak para kazanmak için en iyi anket siteleri yazıma buradan ulaşabilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba ! Öğrenci ve ya ev hanımı iseniz ya da ekstra para kazanmak için boş vaktiniz varsa aşağıda linkini verdiğim sitede anket doldurarak para kazanabilirsiniz. Bu benim referans linkim. Sizde siteden alacağınız referans linki arkadaşlarınızla ve çevrenizle paylaşabilir ve hem siz hem arkadaşınız kazanabilirsiniz. Link:https://timebucks.com/?refID=216506678
  • Öncelikle bu bir ek iştir. İşimiz ( Mono ) uygulaması üzerinden anket doldurmak. Uygulamaya Google Play ve Apple Store'dan ulaşabilirsiniz. Mono uygulamasını indirdikten sonra Üye olup hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. Ücretinizi ister nakit isterseniz de hediye çeki olarak alabiliyorsunuz. Günlük 8-10 belki de daha fazla anket geliyor. Anketlerin tutarları 2 tl ile 500 tl arasında değişir. 500 tl'lik projeler genelde düello kısmında yer alır. AYLIK MİN 300 TL İLE 2000 TL ARASINDA PARA KAZANABİLİRSİNİZ.

    Daha fazla anket gelmesi için yollayacağım davet kodunu .

    Bildirimler bölümünden HOŞGELDİN anketine tıklayarak oku ve kazan bölümüne Davet kodunu giriyorsunuz.

    Davet kodundan 10 tl ücret kazanıyorsunuz ve referansım sayesinde daha çok anket alıyorsunuz.


    Davet kodum ; ( 02IAM )


    ÖNEMLİ NOT: DAVETKODU GİRMEDEN KAZANC SAĞLAYAMAZSINIZ.





  • Guest-BFA9C4197 G kullanıcısına yanıt

    Evet arkadaşlar kazançlarınızı anında gönderen yeni bir site daha buldum. Ayrıca şu anda referans ile kayıt olanlara 250 dolara kadar da hediye verebiliyor.

    aşağıdaki benim referansım. Ben birikimlerimi litecoin olarak çekiyorum network ücreti de almıyor 5-10 dk arasından cüzdanınıza geçiyor.

    I’m earning money by completing tasks like testing apps or playing games on https://freecash.com/ If you sign up through my link you can open a free case and win up to $250.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda kenarda dursun . yemeksepeti kuponu veren bir anket sitesi . anketleri hızlı baştan savar gibi doldurmayın . 10 dk anket geldiyse 10 dk ya sığdırın. hemen işaretleyip bitirmeyin . paranızı alamazsınız yoksa .



     Anket Doldur, Para Kazan !!!
     Anket Doldur, Para Kazan !!!turquoise survey
    Turquoisesurvey Cint Anket Paneli
    https://www.turquoisesurvey.com/turkiye-anket-paneli
  • Marketagent



    Marketagent Nedir?

    Hem PC üzerinden web sitesine girerek hem de android telefonlarda google playden indirebileceğiniz bir uygulama ile farklı puanları olan anketleri çözerek para kazanabiliyorsunuz. Ancak oldukça sabırlı ve tutarlı olmanız; bazı anketlerden sık sık atılmaya, bazılarından puan almamaya hazır ve razı olmanız gerekiyor. Çünkü anketlerin bazıları, belirli katılımcı sayısına ulaşıldığında yeni katılımcı kabul etmiyor, bazıları ise sadece belirli bir kitleyi hedef alıyor. Örneğin aylık brüt geliri 10.000 TL üzerinde olan ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ikamet eden dul bir baba değilseniz o anketten atılırsınız. Profilinizi mutlaka doğru, eksiksiz ve tutarlı doldurmalı, daha çok puan kazanmak için anketlere doğru olmayan bilgiler girmemelisiniz, Eninde sonunda başka bir ankette açık verirsiniz ve bu da güvenilirliğinizi azaltacağı için sisteminize düşen anket sayısını azaltır. Hatta hesabınızın geçici olarak engellenme ya da kapatılma riski de mevcut. Öte yandan başka bir anket 10 puanlıkmış diye de sakın burun kıvırmayın. Unutmayın, gerçekten damlaya damlaya göl olur. Teknik bir bilgi vermek isterim. Bilgisayardan görüntülenemeyen, sadece cep telefonu uygulamasında görüntülenebilen ve hemen her gün sisteme düşen 5 puanlık anketleri görüntüleyebilmek için marketagent uygulamasını da cep telefonunuza indirmeniz ve profilinizi tamamen doldurmanız gerekiyor.


    Kazandığınız Puanlar Ne Zaman Hesabınıza Yansıt?

    Bir anketi çözdüğünüzde kazandığınız puan, "Hesap ekstresi" bölümünde, yanında bir saat sembolü ile görünse de, puan hemen hesabınıza geçmiyor (5 puanlık anketler için geçerli değil, onlar hemen hesabınıza yansıyor). Çünkü o anketi sisteme yükleyen şirket, anketlerine anket süre dolum tarihi ya da katılımcı sayısı gibi kısıtlar getirebliyor ve ancak sonrasında kazandığınız puan hesabınıza geçiyor. Puan hesabınıza geçtiğinde "Hesap ekstresi" bölümünde yanında bir tik işareti oluşuyor.


    Ödeme Nasıl Alınır?

    Paraya dönüşebilecek minimum puan 1.000 puan olup 10 Euro'ya karşılık geliyor. Toplamda 1.000 puan, 2.500 puan, 5.000 puan ve 10.000 puan karşılığı ödemeler mevcut. Ödemeleri, sadece bilgisayar üzerinden "Exchange Area" bölümünde "Wise" seçeneğini seçerek ve TL olarak alabiliyorsunuz ve kazandığınız meblağı transferwise ile banka hesabınıza aktarabiliyorsunuz.


    Ne Sıklıkta Para Kazanabilirsiniz?

    Bunu bir döngü olarak düşünün. İlk başladığınızda sadece boş vakitlerinizde anket doldurarak bir ay sonunda 1000 puan toplayabilirsiniz ama az önce de belittiğim gibi, doldurduğunuz çoğu anketin puanının hesabınıza geçmesi de zaman alacak. Siz bu sırada vazgeçmeyip anket doldurmaya devam ederseniz ilk 1000 puanınızın karşılığı olan bedeli banka hesabınıza transfer ettiinizde marketagent hesabınızda onay bekleyen 800 puan daha olabilir. Yani ikinci ve sonrası 1.000 puanlarınızı almanız çok daha kısa sürecek. Sadece sabredin ve vazgeçmeyin.


    Diğer Seçenekler Neler?

    Kazandığınız puanları bazı hayır kurumlarına bağışlamak, puanlarınızla ağaç dikmek, para kazandırmasa da marketagent'ın diğer üyelerinin hazırladığı mini anketleri yanıtlamak, kendi mini anketlerinizi hazırlamak ve bazı diğer yarışmalara katılmak gibi eğlenceli seçenekler de mevcut. Dilerseniz aşağıdaki referans linkten üye olup deneyebilirsiniz. Emin olun sabırlı bir insansanız gerçekten kazanacaksınız.



    Bol kazançlar dilerim....






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habzikabzi -- 28 Ağustos 2022; 12:20:59 >




  • En çok para kazandıran her hafta pazar günü de code drop vererek en az 1 dolar bonus dağıtan bir site. Günde 1-2 dolar arası kazanıyorum




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski ismi clixsense olan ve prodege isimli şirkete geçtikten sonraki ismi ysense olarak değişen, oldukça katı kurallara sahip bir sitedir kendisi. muadili siteler içerisinde en çok üyeye sahip olan ve üyeleri ile ilgilenen, ödemeler konusunda aksama yaratmayan sitedir.


    ödemelerinizi amazon hediye kartı, payoneer transfer yöntemi ya da airtm transfer sistemi ile ülke bankalarından nakit olarak ya da istediğiniz herhangi bir cüzdana kripto para olarak alabilirsiniz.


    konuya oldukça hakim bir üye olarak aklınıza takılabilecek bütün sorulara sabırla cevap verebilir, para transferi konusunda neler yapmanız gerektiğini anlatabilirim. transfer noktası çok önemli çünkü ücretler konusu çetrefilli.


    unutulmaması gereken sabırlı olmak ve sık sık siteye girerek yeni anketleri kontrol etmektir. ysense birçok anket sağlayıcısı ile birlikte çalışır ve onların oluşturduğu anketleri üyelerine sunar. ilk haftalarda ysense ve bu anket sağlayıcılar yeni üyelerin profillerini belirler. profil belirleme işini anketlere girişte verdiğimiz çeşitli bilgiler vasıtasıyla ve ysense ana sayfasında zaman zaman ortaya çıkan profil soruları ile yaparlar. bu nedenle ilk haftalar da anketlerden atılmak doğaldır. zamanla profil tamamlandıkça anketlerden atılma sıklığı düşmekte ve anket başına ödenen ücret artmaktadır. ayrıca site, günlük kazancınızın üzerine elde edilen günlük miktarın %14 'ünü bonus olarak verir.


    ayrıca offers denilen kısımda, birtakım oyunları ve uygulamaları indirip oynama karşılığında üyelerine ödemeler yapar. oyunlar level atlama esasına göre ödemeye tabidir. uygulamalar ise bazen sadece indirmeyle ödeme yapar bazen de uygulamayı indirilip üye olma kaydıyla ödeme yapar.


    aşağıda bazı hassas noktaları belirttim ve referanslı linki yazdım.


    -öncelikle ilk profil bilgilerini doğru bir şekilde tamamlamalısın ki ileride alacağın ödemede sıkıntı yaşamayasın.


    -ödeme almak istediğin sistemde kayıtlı e-posta adresin ile ysense sistemine kayıt olduğun e-posta adresi mutlaka ama mutlaka aynı olmalı çünkü para transferi e-posta üzerinden yürüyor.


    -ön sayfada ilk günlerde gelecek olan profil sorularını tutarlı bir şekilde cevaplamalısın.


    -anketlere de tutarlı cevaplar vermelisin ve sabırlı olmalısın.


    -kesinlikle aynı cihazdan birden fazla üyelik çalıştırmamalısın ki ban sebebidir


    -aynı isim ile birden fazla üyelik yapmamalısın.


    -vpn kullanırsan hesabın kapanır.


    Buradan;

    https://www.ysense.com/?rb=122555716


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.