< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ANKET - ARABA SATARKEN ALICININ ARACI SÜRMESİNE İZİN VERİR MİSİNİZ?

ANKET - ARABA SATARKEN ALICININ ARACI SÜRMESİNE İZİN VERİR MİSİNİZ?
(En Son Oy Tarihi: 25.4.2025)
-
-
https://forum.donanimhaber.com/bugun-araba-satmaya-calisirken-basima-gelen-olay--161173342#161173342
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İzin veririm tabii ki. İzin vermezsem zaten karşıda "ulan acaba arabasında bir şey mi var?" düşüncesi oluşur, bunu istemem. Kendim de araç alırken sürüş yapmıyorum. Sıfır araç almaya gittiğimde bile test sürüşü yapmamıştım.
-
Alıcının aracı sürerken ölümlü-yaralamalı veya maddi hasarlı kazaya karışması durumunda sürücünün kendisi olduğunu delillendirmek için alıcı sürerken yanına oturup kamera kaydı yapılabilir.
Kendim de ikinci el araba bakmaya giderken kullanmak mecburiyetinde olduğumdan (pazardan domates almadığımız için), benim aracımı alacak kişinin de denemeye hakkı olmalı.
Ama otobana çıkayım bir 200 yapayım derse onu da devrini alınca yap hocam derim tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVeloceJota -- 21 Nisan 2025; 9:31:57 > -
Deneme sürüşü yapmadan araç almam.
Satıcı bensem, alıcıyı gözümün tutmaması haricinde makul sınırlar dahilinde deneme sürüşü yapılmasına izin veririm.
Ben vermem. Alıcıysa baktırsın, ister alsın ister almasın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gözüm tutarsa kısıtlı alanda, kısa süre denemesine izin verirdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/araba-satmak-nefret-ettirdi-insanlar-cidden-tuhaf--137370807#137370807
Domatesi bile seçerek alıyoruz, dünya kadar para verip aldığımız kullanmadan alacak değiliz.
Arabanın sağına soluna bakara anlaşılmayacak bir sürü durum mevcut.
Abartmadan kullanmasına izin veririm.
-
Şimdiye kadar 15 civarı araç alıp-sattım,
Hiçbirinde deneme sürüşü yapmadım.
Sattığım araçlardan da sadece birinde deneme sürüşü için alıcıya verdim yanında ben oturduğum için.
Benzer içerikler
- 1.4 twinport motor nasıl
- ti vct motor
- renault clio otomatik vites yorumları
- hava kirliliği önleme sistemi arızası nasıl giderilir
- hankook ventus prime 4
- honda civic 2022 fiyat listesi
- toyota corolla cross nerede üretiliyor
- passat üretimi durdu mu
- yamaha elektrikli bisiklet
- urzema holding
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X