Şimdi Ara

Anker Strike 3 İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle şunu söyleyeyim bu objektif bir inceleme olmayacak.Ben kulaklığı alırken markası anker olduğu için fiyatının 2 katı performans beklentisine girdim. Fiyatının 2 katını verebilecek bütçemde vardı fakat q20'nin fiyat performansına güvenip aldım.Aldıktan 2 gün sonra da şu video yayınlandı ve videodaki ürünün stokları bitti yani hayal kırıklığı üstüne hayal kırıklığı yaşadım:https://www.youtube.com/watch?v=r4Ba5rDYdOA&t=101s

    Anlatmaya ürünün yapısından başlayayım ürün iskeleti tamamen plastikten yapılmış. Üst tarafta oldukça rahat bir yastık var. Kulak yastıklarının büyük bir kısmı suni deri, başımıza değen kısımlarıysa kumaş kaplı soğutucu jelden yapılmış. Jel, kulaklığı kulağımıza taktığımızda biraz üşütüyor fakat 3-4 dakika sonra ısınıyor.Yine de suni deri kadar terletmiyor,lakin ben sürekli soğuk kalacağımız izlenimine kapılmıştım.

    Anker Strike 3 İnceleme

    Anker Strike 3 İnceleme



    Kabloları ince ve örgü kaplı. İki kulaklıktan ayrı ayrı kablolar çıkıyor ve biraz aşağıda bileşiyor. Bu beğenmediğim bir yanı. Birleşim kısmı sürekli masanın altına giriyor ve başımı yukarı kaldırdığımda masaya takılıyor.
    Anker Strike 3 İnceleme

    Biraz daha aşağıda bir kontrolcüye rastlıyoruz üstünde mikrofonu ve 7.1’i açıp kapatabileceğimiz 2 adet tuş bulunuyor. Biraz kenarda sesi kısıp açabileceğimiz tekerlek mevcut.

    Anker Strike 3 İnceleme

    Mikrofon demişken ürünün mikrofonu takıp çıkarılabilir. Kulağımıza takılıyken görebileceğimiz bir konumda, açık olduğunda yeşil kapalı olduğunda kırmızı ışık yanan bir aydınlatma bulunuyor ki bu da önemli bir özellik.Mikrofon sesi gayet temiz fakat etraf sesini çok alıyor çenenize yaklaştırıp sesini kısmanız gerekiyor. Yazılımla düzeltilmesi lazım.Ayrıca kulaklığın son sesi de çok az onu da düzeltmeleri gerek.

    Anker Strike 3 İnceleme

    Gelelim performansa..Ses kasma performansı dandik internet kafe kulaklıkları gibi değil. Muhteşem ötesi, kendimi oyunun içinde hissediyorum diyemem ama beni tatmin etti, farkını hissettiriyor. BF1 gibi oyunlarda o kadar olmasa da Özellikle cs go’da oynayışıma direkt etki etti diyebilirim. Ürünün midleri ve tizleri yeterli, enstrumanları ayırma konusunda başarısız.Müzik kulaklığı olmadığından böyle bir beklentim yoktu zaten.Fakat basslar gerçekten hayal kırıklığına uğrattı.Bass yok diyemem fakat gerçekçi ve derin değiller Q20’de ki dolgunluğun yanından geçemez. Eğer bassları vurucu olsaydı, ses yüksekliği bu kadar az olmasaydı, müzik performansıda 2-3 tık daha iyi olsaydı ankerin şanına yaraşır bir ürün olabilirdi.Fakat bu haliyle normal bir oyuncu kulaklığı.Rekabetçi oyunları seven, 7.1, güzel bir mikrofon ve rahatlık isteyen,300 tl bütçesi olan biriyseniz, ortalama bir ses kalitesi sizi tatmin edecekse kulaklığı tavsiye edebilirim, fakat benim gibi genelde hikayeli oyunlar oynayan dizi film izleyen ve müzik dinleyen biriyseniz önermem.Bunun yerine q10 ve q20 modellerine bakabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.