Şimdi Ara

Anker SoundCore Vortex Kablosuz Bluetooth Kulaklık HB İndirimi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
4
Favori
36.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VYC Majoris

    İkisi birbirinden ayrı çalışıyor. İkisini de fulleyince dinleyemiyorum şahsen.

    Alıntıları Göster
    Kurcalayayım ben o zaman biraz hiç öyle rahatsız edici dereceye çıkaramadım çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HB den ben de aldım.Fiyat uygun olunca 2 adet. 1 tanesini iade edip etmemekte kararsızım.Bu fiyata aradığımı bulmuşken iade etmeyeceğim sanırım.Kullanmaya başladım 14 günlük sürem var karar veririm.Şimdilik Bu ürünü kullanınca daha çok sevdim.Kulak içi kulaklıklardan kullanmıyorum.Kulak zarı ve yapısı zamanla tahriş oluyor.Benim için en önemli ikinci konu sağlık..saatlerce taktım baş ağrısı yapmadı.Başta uzun süre takıldığında ağırlık hissi yok diyemem fakat çok rahatsız edici değil. Denediğim bir çok bluetooth kablosuz olanlar baş ağrısına neden oluyorlar.Kulak sağlığını düşünenler için uygun..Ürünün kalitesine gelince oyun için uygun değil.Müzik dinlemek tablet laptop telefonda günlük kullanımlar için daha uygun.Taşıma kabı harika tasarlanmış ve sağlam.Kulaklığın mekanizmasının küçültülmesi ve çantaya rahatlıkla yerleşebilmesi iyi tasarlanmış.Seyahat için uygun.Kablo olarak 1 adet şarj kablosu çıktı. Tam olarak 2.5 saatte tam şarj yaptı.20 saat kablosuz kullanım sunuyor.Şarjınız bittiğinde dilerseniz ürünle beraber gelen bir jack kablosu var.Mikrofon özelliği de bulunan bu kablo takıldığında sınırsız ve şarjsız kullanım sunuyor.Denedim çeşitli testlerden geçirdim.Kulaklıkta en ufak bir hışırtı ve bir şey dinlemediğimde sessizlik varken başka kulaklıklarda duyduğum hssss gibi sesler gelmiyor.Bu yönüyle Çok Sessiz.Müzik dinlerken bass larda bir tık daha iyi olabilirdi.Müzik dinlerken basit ve orta düzey kulaklıklardan çok ilerde diyebilirim.Fakat çok mükemmel de değil.Kulaklıktaki yastıklama çok konforlu.Kulağı baskılamıyor.Ürün malzemesi kaliteli.Kulaklık üstünde bluetooth açma kapama düğmesi ve ses düğmeleri ile şarj giriş yeri var.Yurt dışında popüler bir ürün.2018 de üretilmiş fakat ülkemizde çok bilinmediği için detaylı bilgi ve deneyimimi ihtiyacı olanlarla paylaşmak yardımcı olmak istedim.Diğer alanlara ve alacak olanlara hayırlı olsun




  • Yetişemedik ama beğenmeyen varsa 254 e alınıyor imiş 2. El 230 dan hemen alabilirim:))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetberk3

    HB den ben de aldım.Fiyat uygun olunca 2 adet. 1 tanesini iade edip etmemekte kararsızım.Bu fiyata aradığımı bulmuşken iade etmeyeceğim sanırım.Kullanmaya başladım 14 günlük sürem var karar veririm.Şimdilik Bu ürünü kullanınca daha çok sevdim.Kulak içi kulaklıklardan kullanmıyorum.Kulak zarı ve yapısı zamanla tahriş oluyor.Benim için en önemli ikinci konu sağlık..saatlerce taktım baş ağrısı yapmadı.Başta uzun süre takıldığında ağırlık hissi yok diyemem fakat çok rahatsız edici değil. Denediğim bir çok bluetooth kablosuz olanlar baş ağrısına neden oluyorlar.Kulak sağlığını düşünenler için uygun..Ürünün kalitesine gelince oyun için uygun değil.Müzik dinlemek tablet laptop telefonda günlük kullanımlar için daha uygun.Taşıma kabı harika tasarlanmış ve sağlam.Kulaklığın mekanizmasının küçültülmesi ve çantaya rahatlıkla yerleşebilmesi iyi tasarlanmış.Seyahat için uygun.Kablo olarak 1 adet şarj kablosu çıktı. Tam olarak 2.5 saatte tam şarj yaptı.20 saat kablosuz kullanım sunuyor.Şarjınız bittiğinde dilerseniz ürünle beraber gelen bir jack kablosu var.Mikrofon özelliği de bulunan bu kablo takıldığında sınırsız ve şarjsız kullanım sunuyor.Denedim çeşitli testlerden geçirdim.Kulaklıkta en ufak bir hışırtı ve bir şey dinlemediğimde sessizlik varken başka kulaklıklarda duyduğum hssss gibi sesler gelmiyor.Bu yönüyle Çok Sessiz.Müzik dinlerken bass larda bir tık daha iyi olabilirdi.Müzik dinlerken basit ve orta düzey kulaklıklardan çok ilerde diyebilirim.Fakat çok mükemmel de değil.Kulaklıktaki yastıklama çok konforlu.Kulağı baskılamıyor.Ürün malzemesi kaliteli.Kulaklık üstünde bluetooth açma kapama düğmesi ve ses düğmeleri ile şarj giriş yeri var.Yurt dışında popüler bir ürün.2018 de üretilmiş fakat ülkemizde çok bilinmediği için detaylı bilgi ve deneyimimi ihtiyacı olanlarla paylaşmak yardımcı olmak istedim.Diğer alanlara ve alacak olanlara hayırlı olsun
    300 den satarsın zaten kutuyu açmazsan.




  • Bu ekonomide Satan zarar eder.Satmayı istemem. Iade edecek te olsam paramı alıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrtkrdag M kullanıcısına yanıt
    Seni uyanık 😀

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar iade.edecek olan varsa alabilirim tabiki alınan.Fiyat olmak.koşulu ile...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satmak isteyen varsa donebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.hepsiburada.com/bluetooth-kulakliklar-c-16218

    350 ye düşmüş..kaçıranlar alabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetberk2

    https://www.hepsiburada.com/bluetooth-kulakliklar-c-16218

    350 ye düşmüş..kaçıranlar alabilir
    25 çek ile beraber 304 e gelir güzel fiyat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melange -- 30 Ağustos 2019; 21:9:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses düzeyini az bulanlar varmış.Ses düzeyinde daha kaliteli ses isteyenler ufak bir kaç ayarla kaliteyi elde edebilirler
    Kulaklık takılı iken masaüstü ses simgesine sağ tıklayınız-ses düzeyi karıştırıcısını açınız-Kulaklık görünen yere tıklayınız-enhancements seçiniz bass boost haricindeki diğer alanları çeltikleyiniz.Bassı da kuvvetlendirmek isterseniz çeltiklerseniz basslar da artar
    Keyifli dinlemeler Kolay gelsin

    Not:Özelden kulaklık almak isteyenler malesef Teklif etmeyiniz fiyat ne olursa olsun 2.el satmıyacağım
  • Almak isteyenler varsa satabilirim. Kullanmaya tam rasi değildim.Fiyatının düşmesi tereddüdümü perçinledi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satmak isteyen varsa bilgi verebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: V2

    Kulaklığı dün arkadaşa aldırdım ofisteki 1 saattir test kullanıyorum. Özetle deneyimlerimi paylaşmak isterim.

    -Kulaklik hafif değil çok ağırda değil. Beni rahatsız etmedi bu konuda.
    -Malzeme kalitesi iyi begendim bağlantı kısımları metal kalite hissiyatı var. Kulak pedleri güzel. Deri olması nedeniylesicak ortamda terleme yapar.
    - Ses yalıtımı ortalama dışarıdaki sesi belli miktarda kesiyor bu konuda beklentinizi yüksek tutmayın. Yine sesi çok fazla açarsanız dışarı veriyor ancak insani seviyelerde dışarı ses vermiyor.
    -Bağlantı çok hızlı gerçekleşti ne telefonda ne laptop da hiçbir sorun yaşamadım. 10 metro dolandım bağlantıda kesinti olmadı. Bu konuda oldukça başarılı.
    - Ses kalitesi 500tl ve üstü kulaklık seviyesinde, dengeli bas ağırlıklı değil güzel bir kıvamda ben ses kalitesini gerçekten beğendim.aptX aktif şekilde kullandım. Son ses seviyesi oldukca yüksek.
    - çok kaliteli bir çantayla geliyor içerisinde 3.5mm jack kablosu (mikrofonlu) type c şarj kablosuda var.


    Uzun lafin kisasi almadıgima pişman oldum ürün gerçekten iyi bu fiyata bedavaydi alanlara hayırlı olsun bende zaten wireless kulaklık olduğu için almadım.
    Kulaklık over ear mı on ear mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu.anda 300 e geliyor satmak .isteyen olursa 260 dan.alabilirim kargo da ödeyeceğim için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    over ear yani kulak çevresi modellerden...Başı ve kulakları baskılamıyor konforlu sarıyor..kulağını çepeçevre sarıp kapatıyor.Dışarı ses verme ve dışardan ses alma yalıtımını da beğendim.Müzik çalmıyorken dışarıdan gelen sesleri sıfır derecede de önlemiyoR ama müzik dinleyince dışarıyla olan bağlar kopuyor.Hiç bir şey duymuyorsun.Müzik dinlediğim esnada duymam için seslenip duruyorlarken dibime gelip işaret ettiler de kulaklığı çıkartmadan yine duyamadım.
  • Sipariş verip,teslim alan kullanan arkadaşlar kulaklığın oyun içindeki ses ve mikrofon kullanımı olarak nasıldır bilgi verebilir mi?Ürün açıklamasında dahili mikrofondan bahsediliyor.Sıkıntısız kullanımı varsa aynı ürünün baska kampanyalarını bekleyelim.Kullanım süresi çok hosuma gitti
  • 304 tlye sipariş verdim ama mikrofonun kalitesine dair bilgi göremedim. Mikrofon oyunda ve telefon görüşmelerinde nasıl?
  • Beats solo 3 var almaya değer mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dorthonion92

    304 tlye sipariş verdim ama mikrofonun kalitesine dair bilgi göremedim. Mikrofon oyunda ve telefon görüşmelerinde nasıl?
    Konuşurken karşıdaki kişiler sesin düzgün geldiğini söyledi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.