Şimdi Ara

Anker Soundcore R100 vs Haylou W1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    İki kulaklık arasında kararsızım kaldım. Ek olarak (TaoTronics 53 Pro) seçenekler içerisinde fakat mikrofonundan dolayı bir tık onu arka plana attım diyebilirim.

    Kullanan arkadaşlar veya önerisi olanla yazabilir mi?




  • 2 hafta geçmiş. Muhtemelen bir seçim yapmışsınızdir ama en azından sonradan gelecekler için yazayım.

    Ankerin kulaklığını kullanmadım ama diğer elektronik ürünlerde beğendiğim bir markadır. Haylou uzak durun derim. Çoğu kulaklığında belli belli bir süreden sonra bağlantı problemleri ortaya çıkıyor. Benim de başıma geldi. Taotronics 53 Proyu ise yaklaşık 7-8 ay kullandım ve sonunda kardeşime verdim çünkü basslari ön planda tutan bir kulaklık. Tizler bariz zayıf. Dengeli ses arayışında iseniz üzer, bana bass olsun yeter diyorsanız tam sizliktir. Aynı zamanda kulağınızin içi küçükse uzak durun derim. Çok pis kulak ağrısı yapar büyük ve ağır olmasından dolayı ama bağlantı kalitesi olsun, sağlamlık olsun, malzeme kalitesi olsun on numaradır. Bir eksisi de şimdi aklıma geldi. Bu kulaklık ancak ve ancak kutuyla açılabilir. Yani kulaklık üstündeki dokunmatik tuştan bu kulaklığı acamazsiniz maalesef. Bu beni uyuz ediyordu.

    Bonus: Taotronics 53 Pro almaktansa biraz daha katıp Taotronics SoundLiberty 97 almak daha mantıklıdir. Ve yine QCY T13 de alabilirsiniz. Taotronics 53 Pro'dan ses dengesi ve kalitesi açısından daha iyi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • BF.Skinner kullanıcısına yanıt
    Youtube'daki inceleme videolarında taothronics'in qcy'ye göre daha başarılı ses sunduğunu söylüyorlardı. Siz bass yoğunluğunun yüksek olması sebebiyle mi bu kanıya vardınız?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Özgür_RY

    Youtube'daki inceleme videolarında taothronics'in qcy'ye göre daha başarılı ses sunduğunu söylüyorlardı. Siz bass yoğunluğunun yüksek olması sebebiyle mi bu kanıya vardınız?
    Ben de o inceleme videolarından birine güvenip almıştım. Şöyle iyi böyle iyi derken. Elime ulaştığında bariz bir hayal kırıklığı yaşadım. Hemen equalizer ayarlarına girip tizleri arttırmaya çalıştım ama tamamen düzelmedi. Kulaklık bass karakterli bir kulaklık.Evet basslari çok iyi veriyor ama ben çok bass manyağı biri değilim. Belli bir süre sonra kulak ağrıtıyor. Bazi şarkılarda tiz lazım oluyor. Ki boyutları da büyük. Kulaginizin içi küçükse bayağı bir ağrı çekiyorsunuz. Şahsen 1 ay kulak ağrısı yaptı bende.
    Qcy T13 kullanıyorum şuanda. Ki benim aldığım zamanda Tao 53 daha pahalı olmasına rağmen, T13 daha ucuz bir kulaklık olmasına rağmen taoyu kardeşime verdim. Kendime T13 aldım. Şuan çok memnunum. Sesler dengeli. Ne istiyorsan veriyor. Sahne genişliği çok iyi ve küçük bir yapısı var. Taonun 97'sini çok beğendim. 97 gercekten harika bir kulaklık ama 53 eh.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.