Şimdi Ara

Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
44
Favori
178.149
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar OPET50 kodu ile fiyat 249 a düşüyor. Paraf kartı olana da 20 paraf gelir.

  • Benim pedlerde gitti. Hafta içi yollayacağım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • luck runs out kullanıcısına yanıt

    eğer arayışınız/önceliğiniz ses kalitesi ise Anker Soundcore Life Q10, yok eğer "boynumda kafamda güzel dursun, şekil olsun" ise JBL T560BT alınız.


    ayrıca Anker Soundcore Life Q10 ile ne Androis işletim sistemli telefonlar ve medya oynatıcılar (Mi Box S gibi) ne de Windows PC'lerde video içerik tüketirken (dizi, film vs gibi) herhangi bir gecikme söz konusu değilken, JBL T560BT ile görüntü ile ses arasında senkron tutmaz, konuşmalar/diyaloglar karakterlerin dudak hareketlerinden bütün seyir zevkine kan doğrayacak şekilde geç gelir.


    ürünün yegane kusuru 1, maksimum 1.5 yıllık kullanım ardından pedlerin iç dikiş/birleşim noktalarından açılmaya başlamaları. bunu da eğer ürün garanti süresi devam ediyorsa yetkili servisten ücretsiz şekilde, yok eğer garantisi bitmiş ise AliExpress ve benzerleri üzerinden gümrük de dahil fevkalade ucuza edineceğiniz yedek parça/yeni pedler ile kolayca halledebiliyorsunuz.





  • UnicornKnight kullanıcısına yanıt

    JBL T510BT aldım hocam. Ses kalitesi olarak bir şikayetim yok. Anker'in donanım olarak daha iyi olduğunu bilerek aldım. Biraz iri bi kulaklık gibi düşündüğüm için almadım Anker'i. Fakat Anker'i 1 hafta önce metrobüste birinin kafasında gördüm. Çok da absürt durmuyordu. Fiyat olarak da ucuz hem de aux bağlanabiliyor. Sanırım şu an alacak olsam Anker Q10' u alırdım.

  • Critos kullanıcısına yanıt

    evet bende de oluyor, kronik bi sorun mu yoksa sadece bizim kulaklıklara mı mahsus acaba...

  • Arkadaşlar dün kulaklık elime geçti ama kulaklıkta çoğu şarkıda belli noktalarda yüksek sesli pıt pıt diye patlamalar,arada yüksek sesli cızırtılar meydana geliyor. Kabloluda bu durum daha az ama arada pıt pıt patlamalar meydana geliyor. Bluedio TM bundan çok daha kaliteli,kusursuz sürücülere sahipti. Kutuyu açtık falan iade de edemeyecez şimdi servis raporu olmadan. Ne yapmalıyım sizce?

  • Garantiye yollama imkanınız yok mu?

  • luck runs out kullanıcısına yanıt

    Pek absürt belki durmayabilir kişisel tercihtir ama rahat bir kulaklık olmadığı kesin. Bence alsaydınız keşke JBL alsaydım diyecektiniz :) gerçi onu kullanmadım ama daha rahat olduğunu tahmin ediyorum.

  • mersinaki M kullanıcısına yanıt

    1 saatten fazla kulağımda kaldığı oluyor. Herhangi bir rahatsızlık duymadım. Ben amatör olarak gitar çalıyorum, ses kartına Anker'i bağlayabilirdim bu yönden almak mantıklı olurdu benim için. Ama pişman değilim. İndirim falan yakalarsam Anker'i de alırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luck runs out -- 17 Ocak 2022; 16:25:25 >
  • luck runs out kullanıcısına yanıt

    1 2 saatlik kullanımlar için uygun sayılabilir. Ama daha sık ve daha uzun kullanımlarda ve yazın gerçekten sıkıntı bana göre. Benim fazla kulaklığım olmasa muhtemelen iade edebilirdim. Ancak evde 1 2 saat pc veya tv vs müzik için arada takıp kullanıyorum. Dışarıda ise asla kullanmam. Bence o konuda kullanışlı değil. Kulak içi her zaman tercihim. Zaten kulak içine alışanlar için de bir miktar sıkıntı olacaktır :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 17 Ocak 2022; 16:51:38 >
  • Merhaba anker soundcore life q10 kulaklığıma bluetooth ile baplanabiliyorum fakat herhangi bir müzik veya video açtıktan 5 10 saniye sonra bağlantı kendi kendine kesiliyor bu sorunun bir çözümü var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt

    Uğraşamadım ya,kullanıyorum bu şekilde.

  • slm.bende bir arkadaşımdan aldım q10 model kulaklığı.telefona bağladım ses seviyesi ve bağlantısı ile ses frekansları gayet yeterli geldi bu konuda bir sıkıntım olmadı,ancak ben bu kulaklığı en çok geç saatlerde evdekileri rahatsız etmeden tv'den birşeyler seyretmek için almıştım.bende botech wzone marka bir android tv. box cihazı var cihazın bluetooth bağlantısı 5.0 versiyon ama cihazı kulaklıkla kullandığımda seste durmadan bir kesiklik ve parazitler var bunun nedenini anlayamadım doğrusu.evdeki daha eski bluetooth versiyonlu telefonla bile sorunsuz bağlantı ve ses veriyorken bu son model android tv. box ile böyle bir sorun neden yaşadığımı çözemedim doğrusu...böyle bir sorun yaşayan varsa yardımlarını beklerim doğrusu..

  • son model android TV'niz sorunlu. Mi Box S'de böyle sorunlar yaşatmıyor.

  • ubtatto U kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğiniz android box için bt versiyonu 4.2 yazıyor ancak 4.2 olması sorun çıkartmaz çünkü ben de TP-link bt 4.2 versiyon dongle kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamıyorum. Daha önce bt 2.0 dongle varken bahsettiğiniz gibi sorunlar yaşıyordum. Yüksek ihtimal android box bt versiyonu 4.2'den de eski ya da cihaz sorunlu olabilir. Ya da tv box tv'nin arkasında kalıyorsa ve mesafe uzaksa bundan kaynaklanıyor da olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottmn -- 11 Şubat 2022; 23:1:23 >
  • Alalı neredeyse 2 sene oldu sesinden çok memnunum fakat padleri sorunlu, dikkatli kullanmama rağmen kullandığım ilk 10-12 ay içerisinde dikiş yerlerinden açıldı. Garantiye yolladım ilgilendiler sağ olsunlar ama çok daha dikkatli kullanmama rağmen yine 10-12 ay içerisinde dikiş yerinden açıldı. Garanti süresi içerisinde hala aynı adrese yollasam ilgilenirler mi acaba? İletişime yazdım ama dönmedi kimse.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karma999 -- 12 Şubat 2022; 10:1:13 >
  • karma999 kullanıcısına yanıt
    Garanti süresi bitmediyse yapmaları gerekir. İçin rahat etmesi için servisi arayıp sorabilirsiniz.
    Benim garanti bitti bir daha yırtılır ise ne yaparız bilmem. TR de ped satışı yok sanırım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kralAY kullanıcısına yanıt

    Garantinin bitmesine 2,5 ay kaldı. 8 gün önce mail atmışım dönmediler, 4 gün önce de iletişime yazmıştım oradan da ses çıkmadı. Pazartesi arayacağım.

    Tekrar yırtılma durumu için internette satılan diğer padleri iyice araştırmak lazım uyma ihtimaline karşı veya bunun padler plastik kısmından geçmeli başka bir pad alıp sadece süngerini değiştirebilir miyiz kontrol etmek lazım. O da olmaz ise youtube da bulunan alternatif yollara başvuracağız artık, kulaklık pedi tamiri yazınca çok değişik çözümler çıkıyor.

  • arkadaşlar kullaklığımın pedleri yırtıldı garanti süresinide 1 ay geçti. Garantisi bitip servise yollayan oldu mu hiç ne kadara değiştiriyorlar? ayrıca bu kulaklığa uygun internette satışan başka ped var mı?

  • zamir84 kullanıcısına yanıt

    Biraz önce Q10 kulaklık padleri için firmanın müşteri temsilcisi ile görüştüm, şuanda ellerinde Q10 kulaklık padi olmadığını ay sonu tekrar aramamı söylediler. 0850 460 1414 den arayıp sorabilirsiniz fakat çok ucuz olacağını sanmıyorum çünkü gönderirken ki kargo ücretini de siz karşılıyorsunuz. Eğer sadece yırtıldı ve tahriş olmadıysa dikip kullanabilirsiniz, ben ilk sefer öyle kullanmıştım.

  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.