Şimdi Ara

Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
44
Favori
178.115
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • extraordinariuss kullanıcısına yanıt
    Hocam ben lg'nin şarj adaptörü ile şarj ediyorum ama kulaklığın yan tarafında yazan değerlere yakın olduğu için kullanıyorum kulaklıkta 5V--0.65A yazıyor bende ki adaptörde 5V 0.7A yazıyor kulaklığın değerlerine yakın bir adaptörle şarj ederseniz sorun çıkmaz diye tahmin ediyorum ve 2 saatte yakın bir sürede batarya doldu. Benim kulaklıkta sağ sol ses aynı hiç bir sıkıntı yaşamadım bu güne kadar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayardan 2 saatten daha kısa sürede şarj oldu. Tam dakika tutmadım ama bilgilendirmek istedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim kulaklık müebbet yemiş gelemiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirimlerde almış ve tam 1 haftadır deneyimlemiş biri olarak kısaca yazayım, son kullanıcı gözümden belki birinin işine yarar.

    Hepsiburada üzerinden 200TL'e aldım, 5 Aralık Perşembe günü akşam geldi ve 6 Aralık Cuma günü şarjını fulledim denemek için.

    1- Ses kalitesi: JBL450BT ve JBL500BT almış ve kardeşlerime vermiş, deneyimlemiş biri olarak söylüyorum. Anker Q10 ikisinden de kaliteli ve net ses veriyor. Şarkı dinlemeyi ve dizi-film-içerik tüketmeyi çok severim. Dip bass diyebileceğim seslerin altından rahatlıkla kalkabiliyor ve kendi üzerinde bulunan bass tuşunu açıp ekolayzer ayarı ile işin suyunu çıkarsanız (kimileri eksi olarak görüyor) kulaklıkların sallandığını hissedebilirsiniz. Sürücüleri o kadar güzel subwoofer etkisi yaratıyor ki cidden 200TL'e bu hissi yaşayacağımı düşünmemiştim. Tiz pek sevmem ama güzel veriyor. Birçok müzik kulağının en çok aradığı şey olduğunu düşündüğüm hiçbir sesi arka plana atmadan istenilen seviyede verme olayı var kulaklıkta. Bir sahnede elektronik coşunca arkada diğer şeyler kalmıyor hepsini verebiliyor. Bunu deneyimlemeniz lazım yani 200TL'e hayatımın en doğru şeyini almış olabilirim. En yüksek sesi kesinlikle yüksek ve asla en yüksekte bir şey dinlemedim (denemek dışında).

    2- Konfor: Over ear bir kulaklık olmasından ötürü tercih ettim. 3 tane on ear kulaklık geçti elimden ve hep bir hüsran hep bir kulak sıkma acıtma kafa sıkma yaşadım. Kulaklığın pedleri yumuşak ve 1 haftada hergün saatlerce kullanmama rağmen hiç rahatsız etmedi. Sadece bazen kulağımın sıcakladığını hissettim ancak terleme yapmıyor. Kafa bandı yumuşak. İçeriğinize daldığınızda kafanızda kulaklık takılı olduğunu resmen unutuyorsunuz (günde 6-12 saat kullandım).

    3- Şarj :) : Almadan önce incelediğimde markanın bu modeline 60H+ reklamıyla kullanım süresi vaad ettiğini gördüm. O kadar gitmeyeceğini düşünerek ancak diğer JBL deneyimlerimden net şekilde uzun olacağını düşünerek o konuyu pek takmayarak aldım. Şimdi geldik en eğlenceli kısma. Kulaklığın şarjını 6 Aralık Cuma öğlen saatlerinde fulledim ve o günden şu ana net şekilde 65 saat aktif olarak kullandım. Hesabımın fazlası var eksiği yok. Artık canım sıkıldı ve bugün tekrar şarj edeyim dedim. Telefondan bağlanıp son kontrol ettiğimde %20 gösteriyordu. Bu şarj süresi deneyimi inanılmaz ötesi bir durum. Günde ortalama 10 saat kullanarak kablosuz bir over ear kulaklığı haftada bir şarj etmek. Cidden tebrik ettim. Bu pil sağlığı ne süre devam eder bilemiyorum ancak bu ses kalitesi ve rahatlığa bu aktif kullanım süresi cidden 200TL için takdire şayan.

    NOT: Fotoğraf eklememeyi tercih ettim. Zaten internette inceleme sitelerinde vs. makaleler mevcut. Bolca her açıdan fotoğrafı var. Ekranda nasıl görünüyorsa gerçek hayatta da öyle diyebilirim. Tek farketmediğim kafa bandı ile yükseklik ayarı arasında 1 parmak genişliğinde piano black tarzı güzel ve küçük bir kaplama var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nınja

    Bizim kulaklık müebbet yemiş gelemiyor
    harbiden bu haftada gelmedi.
    27 kasımdan beri burda bekliyor ayıptır.



    Anadolu Yakası Kim/hepsiburada Kurumsal Ptt Kargo Şb.şef. - Kargoya Verildi
    27 Kasım Çarşamba, 00:13
    Kargoya verildi
  • arkadaşlar almak isteyen kaçıra varsa aldığı fiyattan verebilirim ev kulaklık doldu
  • Kulaklık geldi. Ses seviyesi orta. Ses kalitesi iyi. Cızırtı yok. Kullanışlı bir ürün ama gümbür gümbür değil. Metallica açtım nirvana açtım yok abi kopamadım istediğim gibi
    ama yinede güzel :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kulaklığım geldi benim de ama kulaklığın solundan az ses geliyor bende de.ya da sol taraf bazı frekanslara tepkisiz gibi.sanırım kronik problem var bir kaç arkadaş daha yaşamış.servise göndereceğim hafta içi.kulaklığın konforu,ses kalitesi iyi.hele şarj süresi baya gidecek gibi duruyor vaat ettikleri gibi ona diyecek bir şeyim yok ancak bu ses farkı olayı da can sıkıcı bir durum müzik keyfini bozuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaltenbrunner -- 14 Aralık 2019; 16:25:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün kargoya vermişler, 25 aralık teslim görünüyor. 1 aydan fazla oldu insafsızlar
  • solanx S kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl yaptın pc ve android için biraz detaylı anlatır mısın ?

    Çok kişi faydalanacaktır sizlerden
  • hocam ben de aynı sebepten gönderdim servise. "genel bakım yapıldı" denerek geri geldi 2 hafta sonra. sorun düzelmedi. tekrar gönderdim değişim talep ettiğimi söyledim.
  • WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    O zaman ben de öyle yapayım.umarım tüm ürünler için geçerli değildir bu durum.teşekkür ederim bilgi için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, bende ilk defa başıma gelen bir sorun yaşıyorum. Kulaklığı telefona bağladığımda Wi-Fi sinyali devamlı kopmaya başlıyor ve bağlantıda yavaşlama oluyor. Sorun telefonda mı diye düşündüm ama ben bağlandığımda evdeki diğer telefonların bağlantılarında da sorunlar olmaya başlıyor. İnternette baktığımda hepsiburada yorumdalarında aynı sorunu yaşayan birisi olduğunu gördüm. Başka bu sorunu yaşayan var mı acaba? Ayrıca çözüm önerileriniz var mı?
  • Arkadaşlar sizce tekrar aynı fiyata düşermi yakın zamanda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuna31

    Arkadaşlar sizce tekrar aynı fiyata düşermi yakın zamanda
    belki 299 olur ama ona bile ihtimal vermiyorum açıkçası.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni yıl ayağına yapmazlarmı acep

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuna31

    Yeni yıl ayağına yapmazlarmı acep
    yapacakları en düşük fiyat 299 olur. Keşke 199 dan daha fazla alsaymaşım. bayağı satışta kalmıştı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu kulaklıkta bluetooth ile kullandığım zamanki arka plandaki cızırtı sesi geçmedi buradaki arkadaşlar kullandıkça o cızırtı geçer dediler fakat bir değişiklik olmadı bayadır kullanıyorum. Fakat kablolu kullanımda bu sıkıntı yok. Başka bu sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nınja

    Bizim kulaklık müebbet yemiş gelemiyor
    Bizim kulaklık gelmiş ; iyi halden salmışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk izlenim olumlu ; Fakat içinden garanti belgesi çıkmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.