Şimdi Ara

Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
44
Favori
178.136
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu kulaklıktan alan arkadaşlar, sol taraftan bi tık daha az ses geliyor mu sizde de ?

    sanırım bu durumla karşılaşan birçok kişi olmuş. hb yorumlarında da yazmışlar. ben bu sebepten garantiye gönderdim. müzik zevkini olumsuz etkileyen bir durum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mars51

    Benim kulaklığı iade talebim olmamasına rağmen biraz önce ücret iadesi yapmışlar. Sözde benim iade talebime istinaeren yapmışlar. MH leri de 45 dk dır açmıyor telefonu. Klasik HB davranışı.
    Benim ürünüm henüz kargolanmadı . Keske benim paramı da iade etseler de kurtulsak su eziyetten . 16 gün oldu .
  • Kulaklık 13. günde elime ulaştı. Kulaklık malzeme kalitesi ve konfor açısından şahane. Biraz Beats Solo 3 kullanma fırsatım olmuştu ondan daha rahat olduğunu düşünüyorum. Katlanma parçaları metal, pedler ve kafanıza deyen kısmı yumuşacık ve pedlerin boyutu cidden büyük bütün kulağınızı içine alıyor; dolayısıyla dışarıdaki sesleri büyük ölçüde kesiyor fakat bana birazcık sesi dışarıya olması gerektiğinden fazla veriyor gibi geldi. Ses kalitesine gelirsek sesler temiz çıkıyor ve herkesin de bahsettiği gibi basslar çok iyi, titretiyor. Fakat bazen nispeten daha sakin pop tarzı müzikler dinlerken basslar azıcık fazla kalabiliyor şarkının çok önüne geçtiğini söyleyemem ama mesela yorgun bir anınızda onu istemeyebilirsiniz. Genel olarak artılarının eksilerinin çok daha önünde olduğunu söyleyebilirim. Hızlı şarj olması ve uzun kullanım süresi de kaymaklı ekmek kadayıfı olmuş. Okuyan herkese teşekkürler. Mutlu kullanımlar. 👍

    2.gün edit: Kullanırken yaklaşık bir 15-20 dakika sonra üstten kafaya temas eden kısmı yumuşak olmasına rağmen biraz dediği yeri ağrıtıyor. Ama azıcık arkaya veya öne kaydırıp kullanmaya devam ediyorum çok da önemli bir sıkıntı değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragontail27 -- 8 Aralık 2019; 18:42:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    Bende de bu his var biraz. medya kaynağına göre olabilir diye düşündüm halen emin değilim.

    Extra bas tuşuna basınca fark hissetmeyenler müzik veya film sesine göre değişir.
    Extra bas açınca beynim zangır zangır titriyor
    Açmaya gerek yok
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    hocam aynı şarkıları farklı kulaklıkta denedim , öyle bi durum olmadı.

    garantiye gönderdim bu sebeple. kronik bir sorun sanırım. karşılaşan baya kişi olmuş.

    belki burn in yapıldıkça sol kulaklıktan gelen ses miktarıyla sağ dengeleniyordur, bilemiyorum. ama tatsız bi durum. müzik dinleme keyfini azıcık baltalıyor.
  • ilginç bir sorunum var bu kulaklıkla alakalı;

    cep telefonunu cebime koyup açık havada yürürken başımı hafif başka bir yöne oynatınca ciddi cızırtılar geliyor.

    yani bluetooth bağlantısı kesiliyor gibi oluyor. bu sorunu yaşayan var mı ? kronik bir sorun mu acaba ? telefonu cebime koyup yürüyüş yapamıyorum müzik dinlerken, resmen müzik duyulmayacak kadar cızırtılar oluşuyor.

    not: başka telefonlarla da denedim. sorun telefonda değil
  • clloyd kullanıcısına yanıt
    Alan bir pişman alamayan ayrı pişman :) Boş ver kardeşim. Müşteri hizmetlerine mesaj atabilirsin. Hatta sipariş sayfasından, müşteri hizmetleri beni arasın diyerek onların aramasını da sağlayabilirsin. (yine de hatta bekletiyorlar yalnız) . İade talebini oradan yapabilirsin.
    Benim kendi sürecimde kızdığım şey, ürünü bana gönderip daha sonra bana sormadan iade prosedürü başlatmaları. Önce teslim edeceğiz çok yoğunuz dediler, sonra kusura bakmayın 23 Aralığa kadar teslim edeceğiz dediler, daha sonra kargo şirketi(HepsiJet) ürünü bozmuş o nedenle geri geldi biz de iade aldık dediler. Bu gün ise kargo şirketi ürünü size getirmiş ama bulamamış o nedenle ürün geri geldi dediler. Yani anlayacağın her bir tarafı ayrı oynuyor bu HB nin. Hatalarını kabul etmedikleri gibi bir çözüm de üretmiyorlar. Müşteri hizmetleri ile yazışıp duruyoruz. Sayelerinde kızımın doğum günü , hediyesiz geçti....




  • Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık

    Rekor bende sanırım sabır taşına döndüm dk'larım bitti müşteri hizmetlerine ulaşıcam diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hala bekliyo tuzla şubede . Hiç ilerlemedi. Yapacakları işe sövecem artık şahane cumayla falan alakası yok bu işin. Hangi mantıkla orda bekletiyolar anlamadım. Kargoya verileli 10 gün oluyo. Bir tık yol ilerlemedi ürün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafaustu kulaklıkla rahat edemediğim için ben benimkini arkadaşa 230a sattım. Hepinize iyi günler iyi sabırlar dostlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kronik sorunu mu var arkadaşlar bu kulaklığın, benim sipariş geldi ama kutusunu açmadım. Korktum açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: extraordinariuss

    Kronik sorunu mu var arkadaşlar bu kulaklığın, benim sipariş geldi ama kutusunu açmadım. Korktum açıkçası.
    Olurmu öyle şey, güle güle kullanın.
  • Benim kulaklıkta geleli 4 gün oldu ilk denemede verdiği sesi performans gayet beğendim sesi yüksek ve iyi, bass lar zaten beyin oynatıyor fena...Samsung TV ye bağladım sinema performansı aliyorum nerdeyse hyperx cloud 2 de kullanıyorum Anker özellikle bass larda farkını ortaya koyuyor,alan herkese hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hie

    Olurmu öyle şey, güle güle kullanın.

    Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler hocam, sol kulaktan az ses geliyor yazanları görünce endişelenmiştim açıkçası. Bir soeum olacak, kulaklığı şarj etmek için illaki bir bilgisayara mı bağlamamız lazım veya cep telefonlarını şarj ettiğimiz cihazlarla şarj edebilir miyiz kulaklığı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ririii kullanıcısına yanıt
    Hocam 22 Kasım'da kulaklığın siparişini verdim, 29 Kasım'da kargoya verildi, benimki de Anadolu yakasında bir şubede bekliyor. Bir haftadır arada PTT'yi arıyorum açan yok, genel müdürlüğü arıyorum kargo ile ilgili sorunlar için şu numarayı arayın diyor, orada da açan yok. Fiyatı bu kadar iyi diye sabırla bekliyoruz bakalım. Gelir bir gün elbet.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkguard

    Hocam 22 Kasım'da kulaklığın siparişini verdim, 29 Kasım'da kargoya verildi, benimki de Anadolu yakasında bir şubede bekliyor. Bir haftadır arada PTT'yi arıyorum açan yok, genel müdürlüğü arıyorum kargo ile ilgili sorunlar için şu numarayı arayın diyor, orada da açan yok. Fiyatı bu kadar iyi diye sabırla bekliyoruz bakalım. Gelir bir gün elbet.
    10 yıldır internetten alışveriş yaparım böyle saçmalık ilk defa görüyorum. kargoya verilmese anlarım,beklerim. Kargo şubesinde bekletilmesi nasıl bir mantık onu anlamıyorum . yoğumluk falan hikaye. 4 aralıkta aldığım şeyler ptt kargo tarafından teslim edildi.
  • extraordinariuss kullanıcısına yanıt
    çok zorda kalmadıkça bilgisayardan ediyorum ben. sebebi düşük güçle şarj oluyor. şarj aletleri hızlı şarjla piline zarar verebilir diye böyle yapıyorum. gerçi onlarda da cihaza göre güç ayarlama falan oluyor ama yine de içim böyle rahat ediyor. bunu tabi daha hiç etmedim ama diğer kablosuz kulaklıklarımı bu şekilde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi in watermelon sugar -- 10 Aralık 2019; 22:39:53 >
  • in watermelon sugar İ kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayarla kac saatte tam sarj oluyor ?

    Ayrica sizin kulaklikta sol taraftan gelen sesin biraz daha az olmasi gibi bir durum var mi, bircok kiside duydum bu sorunu.. belki de burn in ile duzeliyordur , bilemiyorum. Ben servise gonderdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 11 Aralık 2019; 1:36:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftalar oldu sipariş vereli hala bekliyoruz, eğer ki iptal ederler şikayet ederim bunları.
    Başka yerde de indirime girmişti keşke oradan alsaydım.
  • WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    hiç şarj etmedim ama en çok 2 saat sürer diye düşünüyorum. sağ-solu kablolu kablosuz denedim bana eşit geldi. benimkinde şöyle bi sorun var önceki sayfalarda görmüştüm başkasında da. kablolu olarak o ses yok ama kablosuz kullanırken sanırım white noise veya statik deniyor buna, bir ses geliyor. bir şey dinlerken ses çok düşük değilse farkedilmiyor ama çalan şeyi durdurunca 1-2 saniye o sesi duyuyorsunuz sonra kesiliyor, devam ettirince yine başlıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.