Şimdi Ara

Ankastre Bağlantısını Kim Yapacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Superonline kullanıyorum nakil yaptırdık nakil işlemi yapıldı fakat bizim kablolarımız çekilmemiş normalde bir ucu açık bırakılırdı o da yok, 1. Dairede oturuyoruz ve kutu resminde de göreceğiniz gibi birisi 1. Yerden kablo almış, bizim şimdi ne yapmamız lazım? Superonline ı arayayınca sizin kablolarınızın ucu açık duruyordur bağlayacaksınız siz dediler ama ortada kablo yok, birisi bizim kablomuzu kendi dairesine mi bağlamış?

Ankastre Bağlantısını Kim Yapacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrıca nakil işlemi bugün halloldu ama ucu aşık kablo yok ortada, acaba Telekom u mu bekleyeceğiz hala?

• https://twitter.com/superyardim

buraya twitter üzerinden bu paylaştığın resim ile birlikte dm at

nakil işleminin tamamlandığını belirtmenize rağmen ankastre kutusunda bununla alakalı herhangi bir etiketleme olmadığını söyle.

ilave olarak Türk Telekom'un bina girişindeki ankastre kutusuna kadar mı sorumlu olduğunu yoksa bağlantının modeme kadar mı yapılması gerektiğini sor.

superonline nın Türk Telekom ile anlaşması farklı olabilir. Modeme kadar bağlantı yapmaları gerekebilir çünkü
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim, arıza kaydı oluşturduk ayrıca iptal ettirmeyi düşünüyoruz hiç bir işten anlamayan insan kaynıyor Superonline, arıza kaydı için onlarca kez aradım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.