Şimdi Ara

Ankarayı bilenler yardım edebilir mi [acil]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar istanbul bayrampaşa otogardan binip metro turizm ile olması lazım ankaraya gideceğim ancak ben kızılaya en yakın gidelecek yerde inmek istiyorum sorularım şunlar

1-Ankara'nın otogarı nerededir? kızılaya taksi ile gitsem ne kadar yazar

google'da haritalardan baktım galiba aşti olması lazım ordan dolmuş felan geçiyor mu tek araba ile kızılaya nasıl gidilir param kısıtlı en ucuz nasıl gidebilirim yardımlarınız için tşk ederim

isteyen pm atabilir

• takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: w115

Hocam şimdi bak, otobüse bindin Ankara Aşti de indin. Ondan sonra indiğin alandan orta perona gidib bir kat yürüyen merdivenlerden yukarı çıkıyorsun. Karşına sağlı sollu 10ar tane bankamatik geliyor ve güvenlik üst arama yeri var. Ordan giriyorsun karşına uzunlamasına yerde hareket eden yürüyen merdivenler var. Onun koridoruna girip dümdüz yürüyorsun koridorun sonunda yeşil renkte Ankaray yani metro var gişeye gidiyorsun ben TAM 2binişilik 5biniş 10 biniş var mesela 2 binişlik istiyorum diyorum 3.75tl sanırım onu alıyorsun basıyorsun metroya iniyorsun tahmini 6-7 durak sonra 10dk sürer ondan sonra kızılay dasın. aklına takılan varsa sor bende burada öğrenciyim.

tşk ederim öncelikle bu ankaray ile kızılayım tam merkezinde mi iniyorum hocam :)

taksi ile ne kadar sürer hocam

• Taksi daha çabuk gider ama taksiye bindiğinize değmez:tramvayla Kızılay'ın tam merkezinde inersiniz.
    Tek avantajı gideceğiniz yerin kapısına kadar taksi gider onun dışında tramvay en uygun yol olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarimpower

Taksi daha çabuk gider ama taksiye bindiğinize değmez:tramvayla Kızılay'ın tam merkezinde inersiniz.
    Tek avantajı gideceğiniz yerin kapısına kadar taksi gider onun dışında tramvay en uygun yol olur...

öyle bi iş için gitmiyorum hocam arkadaşımla buluşacağım onun için yani kızılayın orda bi park varmış o metrodan sonra inince atatürk heykeli gözüküyor mu veya kaç dk da gidilir oraya

tşk ederimm
  • quote:

Taksi ile çok yakın değil 15dk sürer 30 lira yazar ama yabancısın daha çok gezdirir seni. Metro ile gidince git gel 4 lira. Metro ile tam göbeğinde ineceksin. Ben tam detaylı yazdım sana takip edince direk orada olacaksın. Dolmuşta gidiyor daha uzun sürer ama istersen onuda anlatırım.

hocam bide dolmuş için anlatısanız sevinirim aynı detaylı anlatırsanız duacınız olurum ve aynı akşam geri istanbula döneceğim geri dönerkende aynı yolu mu kullannacağım metro en son seferini saat kaçta yapıyor acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istanbulu bilenler çok acil
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alt katta ücretsiz servisler var onlarla gidebilirsin

• En kolayı ücretsiz servis. Direk kızılayın göbeğinde bırakır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: king_adam

quote:

Taksi ile çok yakın değil 15dk sürer 30 lira yazar ama yabancısın daha çok gezdirir seni. Metro ile gidince git gel 4 lira. Metro ile tam göbeğinde ineceksin. Ben tam detaylı yazdım sana takip edince direk orada olacaksın. Dolmuşta gidiyor daha uzun sürer ama istersen onuda anlatırım.

hocam bide dolmuş için anlatısanız sevinirim aynı detaylı anlatırsanız duacınız olurum ve aynı akşam geri istanbula döneceğim geri dönerkende aynı yolu mu kullannacağım metro en son seferini saat kaçta yapıyor acaba

Geri dönerken Metro da dolmuş da 12 son saat. Metroda 00.20 olması lazım. Metroyla dönersen daha iyi olur direk otogarın içinde ineceksin ve hemen geçersin otobüsüne. Dolmuşta şöyle şimdi dediğim yerde uzunca yürüyen merdiven olan koridora geliyorsun, metro tarafına doğru yürüyorsun koridor bitince sağında ve solunda yürüyen merdivenli bir yukarı çıkış var. herhangi birinden çık sağ dan çıkarsan sol çaprazında kalan, soldan çıkarsan sağ çaprazında kalan mahalleye giriyorsun aşağı doğru iniyorsun hiç bir yere sapma 3dk yürü aşağı in bir caddeye çıkıyorsun sağın solun bir sürü restorant olan orası emek 8. cadde diye geçiyor ve oradan Kızılay'a doğru istediğiniz güvenparkın son durak olan yere dolmuş geçiyor ve indiğin taraf değil karşı yola geçerek bekliyorsun.

hocam metro daha güzel gibi geldi peki metroda istanbulda ki gibi durak isimlerini söylüyorlar demi ekran felan var mı araçta ona göre yanlış yerde inmeyeyim

ilgin için çok .çok teşekkür ederim

diğer arkadaşlarada çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

En kolayı ücretsiz servis. Direk kızılayın göbeğinde bırakır.

Ankara'da ücretsiz şehir içi servis yok diye biliyorum. Yanlış mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

En kolayı ücretsiz servis. Direk kızılayın göbeğinde bırakır.

Ankara'da ücretsiz şehir içi servis yok diye biliyorum. Yanlış mıyım?

Defalarca istanbul-ankara arası gidip geldim. Her defasındada ücretsiz servis kullandım.
    Aştide servislerin nereden kalktığını sorarsan, herkes gösterir. Ücretsiz servise yetişemedin diyelim veya o gün istediğin yere servis yok. Aynı yerde otobüs durağı var. Ordan havaalanı-aşti otobüsü kalkar. Kızılay-ulustan geçer. Olmadı ankaray metrosu var.
  • İster Ankaray'ı (metro) bin, ister alt kattan otopark'a çıkıp servislere bin.
    Kızılay göbeğe düşersin 10 dk'da.
  • Hocam en rahat ve en çabuğu metrodur,metrodan şaşma. 10 - 15 dakika içinde tam kızılayın orta yerinde olursun.
  • hocam aşti de ineceksin alt katta metro var ona bin son durak zaten aşti metro tek yöne gidecek kızılayda inersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

hocam aşti de ineceksin alt katta metro var ona bin son durak zaten aşti metro tek yöne gidecek kızılayda inersin

tek yön derken hocam geri kızılaydan binip aşti otogar da inemem mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: king_adam

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

hocam aşti de ineceksin alt katta metro var ona bin son durak zaten aşti metro tek yöne gidecek kızılayda inersin

tek yön derken hocam geri kızılaydan binip aşti otogar da inemem mi

İnersin astinin ilerisinde bise yok demek istemistim

• hazır konu açılmış ve ankarayı bilen arkadaşlar burdayken aştiden tcdd genel müdürlüğüne nasıl gidebilirim. adres bu arkadaşlar : Talatpaşa Bulvarı NO:3 Gar/ANKARA
  • ankarayla kızılaya tek seferde gidiyor ankaray da ego kartları var ankarada yani öğrenci 1.50 tam 2 lira öğrensiysen 1 buçuk liraya kızılaya gidersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrabold

ankarayla kızılaya tek seferde gidiyor ankaray da ego kartları var ankarada yani öğrenci 1.50 tam 2 lira öğrensiysen 1 buçuk liraya kızılaya gidersin

Öğrenci 1.30 değilmiydi? Zam mı geldi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.