Şimdi Ara

Ankaragücü Kapanmanın Eşiğinde[Açlık Grevi İçerir] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: megi21

2-0 değil ya 1-0 kazansaydik da sampiyonduk.
    2 avaraj ondeydik 3-1 bjk kazaniyor averaji esitliyor
    1 farkla kazanmamiz yetiyordu

Galatasaray - Ankaragücü: 3-0 Beşiktaş - Ankaragücü: 4-0

Ankaragücü -Galatasaray: 0-8 Ankaragücü - Beşiktaş: 0-6

GS nin Ankaragücü ne attığı toplam gol: 11, BJK nin attığı gol 10.

Şu tabloya bakarak, GS Ankaragücü nü satın aldı diyen BJK lileri ciddiye alıp cevap verme hocam.
  • konuda çok komik cevaplar var inci ve ekşi sözlük gibi ergen kaynayan sitelerin linkleriyle birşey kanıtlama çabalarımı dersin..92-93 sezonu puan tablosunu averaj hesabını yapmadan sallamak mı dersin hepsi var cahillik kötü bişi ama ezbere sallamak daha kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülen çoluk çocuk gelmiş, sağdan soldan duyduklarıyla araştırmadan yalan yanlış sallıyor. bari şike var diyeceksin, bilgileri araştırda doğrularıyla at iftiranı.
    6. golde Zalad bilerek yemiş, adam 5-0 dan sonra oyundan alınıyor 6. golü yemek için kaleye geçiyor golü yedikten sonra tekrar çıkıyor sanırım, başka türlü nasıl yiyecek?
  • Tık tık tık.
    Kim o?
    Öcü
    İnşallah batarsın Ankaragücü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senelerce turk kurt bu deplasmana kim giderse gitsin yapmadiklarini birakmadilar. simdi milliyetçilik mustafa kemal kurtuluş savaşı. yav he he :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeoNesil

quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

Bu artık yüzsüzlügüde geçti şike yaptılar diyen taraftarin kendi takımı sikeden yargılanıp ceza aldı.:)

Talihsiz aciklama.

Eger o macta sike olsaydi mac penaltilara gitmezdi. Sikenin anlamini ogren oyle gel. Sikeyi ulkeye kimin getirdigini bilmemis olabilirsin ama ben sana anlatayim evlat

92-93 sezonunda gs faruk surenle adnan polat son macta bjk ile oynayacak olan malatyaspora bmw mercedes arabalari ve kisi basi 200.000 usd para vermistir. Malatyali futbolculara eger bjk macini kazanirlarsa araba ve paralar verilecegini soyleyen o donemin baskani faruk suren ve yardimcisi adnan polat.

En son puan siralamasinda gs ve bjknin arasinda en az 2 avaraji vardi. Bjk liderdi. Gs ise ikinciydi.

Gs ise ankaragucu ile oynayacakti son macta

Ankaragucunun kalecisi zalada bir takim gsli yoneticiler para karsiliginda anlasmislardi.

Ankaragucuyle oynayan macta gs deplasmanda 8 atmisti. Ve sampiyon olmustu. O zamanlar hicbir takim ankaragucune 6 nin ustune atamamisti. Tabi 2-3-5-6 golde zaladin bilerek kurtarmamasi vardi(fb sivas macindaki korcanin bilerek hatasi gibi). Bjk malatya macina ne mi oldu?

Tesvik primlerle gozu donen malatyaspor oyuncular besiktasa karsi baya iyi oynamisti. Ve 2-0 kazanarak besiktasi sampiyonluktan etmislerdi.. Peki zalada ne oldu.

O donemden sonra ulkeyi terketmisti.

İste gsnin sikeyi ulkeye getirdigi zamanlar.

Not: alinti degildir...

Tam rezillik olmuş verdiğin bilgilerin tamamı yanlış.

Faruk Süren'in alakasızlığı mı diyeyim, Malatya'nın söz konusu sezon olayla hiç ilgisi olmaması mı diyeyim, son maça averaj üstünlüğüyle çıkanın GS olması mı diyeyim. Sağdan soldan duyduklarını muhteşem birleştirmişsin kafanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu artık yüzsüzlügüde geçti şike yaptılar diyen taraftarin kendi takımı sikeden yargılanıp ceza aldı.:)

Talihsiz aciklama.

Eger o macta sike olsaydi mac penaltilara gitmezdi. Sikenin anlamini ogren oyle gel. Sikeyi ulkeye kimin getirdigini bilmemis olabilirsin ama ben sana anlatayim evlat

92-93 sezonunda gs faruk surenle adnan polat son macta bjk ile oynayacak olan malatyaspora bmw mercedes arabalari ve kisi basi 200.000 usd para vermistir. Malatyali futbolculara eger bjk macini kazanirlarsa araba ve paralar verilecegini soyleyen o donemin baskani faruk suren ve yardimcisi adnan polat.

En son puan siralamasinda gs ve bjknin arasinda en az 2 avaraji vardi. Bjk liderdi. Gs ise ikinciydi.

Ankaragucunun kalecisi zalada bir takim gsli yoneticiler para karsiliginda anlasmislardi.

Ankaragucuyle oynayan macta gs deplasmanda 8 atmisti. Ve sampiyon olmustu. O zamanlar hicbir takim ankaragucune 6 nin ustune atamamisti. Tabi 2-3-5-6 golde zaladin bilerek kurtarmamasi vardi(fb sivas macindaki korcanin bilerek hatasi gibi). Bjk malatya macina ne mi oldu?

Tesvik primlerle gozu donen malatyaspor oyuncular besiktasa karsi baya iyi oynamisti. Ve 2-0 kazanarak besiktasi sampiyonluktan etmislerdi.. Peki zalada ne oldu.

Sikeyi sizinle öğrendik. Birde açıklamiş:D

Ceza aldın mı Aldın Boş boş konusma

İftira atıcağına KANITLA

Senin gibi bizde iftira atalim bakalım.Gerçi bu yazdıklarım GERÇEK

1943 yılında Bjk Gs şampiyon olmasın diye Fenerbahçe 'ye
    4- 1 yeniliyor . Cumhuriyet gazetesi muhabiri o maç
    sonunda şöyle başlık atıyor: Ş... BEŞİKTAŞ TAKIMI
    4- 1 YENİLDİ.
    1951 yılında diyet ödeniyor. Gs şampiyon olmasın diye
    Fenerbahçe Beşiktaşa bilerek yeniliyor ve 2 lisanssız
    oyuncu oynatıyor ve şampiyon Bjk oluyor. O dönem önemli
    kişilerin ağzından dökülen sözler:
    Fenerbahçeli Hasan Kamil Sporel : Çok hazin bir spor
    hadisesi karşısında bulunuyoruz . Bir Fenerbahçeli olarak
    üzüntüm büyüktür . Ben bazı Fenerli arkadaşlarımla,
    meseleyi anlar anlamaz maçın yarısında stadı terkettim.
    HALİT KIVANÇ: F . B . sahaya lisansı olmayan iki oyuncu ile
    çıkıyordu . Şampiyonluğu Beşiktaşa vermeyi uygun
    görmüşlerdi
    Fenerbahçenin eski santraforu BÜLENT YÜKSEL: Oğlumdan
    utandım, sanki suçlu benmişim gibi, gözümden iki damla
    yaş aktı.

Bende soruyorum şimdi bu nedir?

iftira?

konot gostor bono konot

son oftoro otoyorson do bokolom boz do ofotoro otolom

Buyur dava Aç biseyler yap Canim.Maval okuma bana

Bu arada ilk şikeyi ögrenmişindir artık.Daha çok şey ögretecekler sana 21 yaşındasın daha:)

neden sen kanıt göstermiyorsun delüganlu? bak ben delilimi verdim...

sende kanıtla tamam... öyle sallamakla olmuyor, ayrıca hadi tamam bjk daha önceleri de şike yaptı diyelim hakime dava açsan "kanıt nerde" diye sorar. yoksa hakimi meşgul etmekten 2 ay hapis yersin haberin ola

Benim kanıtım 2011 sezonu ama

Diğer verdiğim örnek seninkine benzer .Senin gibi iftira atarsam dedim zaten.

O gösterdiğin videoyu hakimine sunsan kıçıyla güler.Bir dene istersen.bir umut:)

burda şike varsa ben futbol bilmiyorum arkadaş...

bu maça dayanarak şike yaptı dersen bi yerleriyle gülerler sana...

ben yerine kanıtını verdim fakat senin atman bu kanıtla bir mi sana göre??? bi bak bakalım

sen 2011 i boşver bana salladığın 1940 yılının kanıtını göster yoksa tatava yapma...

ayrıca bu son mesajım + bloklayıp geçiyorum. bu işi uzatmanın gerei yok her şey apaçık ortada.

Şikeyi ben demiyorum tapeler,cas,UEFA diyor.
    Ayrıca şike sahada kanıtlanamaz.En fazla şüpe oluşturur.Şike saha dışında olur.

Yukarıdaki yazdıklarım hepsi olmuş bir olay.Hangi sen diyon ya Ankaragücüne 6 dan fazla atan olmadı.Gs 8 attı kesin sikedir.Bu arada 6 atanda sizsiniz.
    Bende diyorum.bjk 4-1 bilerek yenildi.FB diyetini 1951 de ödedi.

1951 ha 1943 ve 1951 yılına ait ne kanıt ne beyan bulunur ya.1951 yılında şimdiki kanunlar geçerli miydi? Yeni çıkan kanunlar öyle geçmişe yürümez.Sırf bir yerlerden birşeyler uydurmak için 60-70 sene önceye gitmişsin.Şike diye birşey o yıllarda biliniyor muydu suç muydu merak ediyorum.
    Uefaya gelince polis fezlekelerine göre yaptığı yargılama ortada.O polislerde paralelci oldu.3-5 polisin tutanağı ile bu iş olacaksa senin takımında gün yüzü görmezdi.
    Sanki uefa buraya geldi kendi soruşturma yaptı da öyle ceza aldık.Türk makamlarının çok objektif! delillerine göre ceza verildi.
    Geçin bunları geçin.Bir de 1951 yazmışsın daha neler göreceğiz bakalım

Hahahâaaaaa

UEFA istedi zaten polis fezlekesini

İnanmiyorsan ozamanın yöneticilerine sor.Ebru köksal geçenlerde demişti.Polis fezlekesi size ceza vermek için extradan yollanmadı. Polis fezlekesi diye tuturdunuz.Sanarsın o fezleke uydurma sizin konuşmalarınız var lan o fezlekede

1951 yılında sikenin cezası yokmuş.Adama sormazlar mı sizin iftira attığınız yıllarda cezası var mıymış.

Ne boş adamsınız siz arkadaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Talihsiz aciklama.

Sikeyi sizinle öğrendik. Birde açıklamiş:D

Ceza aldın mı Aldın Boş boş konusma

İftira atıcağına KANITLA

Senin gibi bizde iftira atalim bakalım.Gerçi bu yazdıklarım GERÇEK

1943 yılında Bjk Gs şampiyon olmasın diye Fenerbahçe 'ye
    4- 1 yeniliyor . Cumhuriyet gazetesi muhabiri o maç
    sonunda şöyle başlık atıyor: Ş... BEŞİKTAŞ TAKIMI
    4- 1 YENİLDİ.
    1951 yılında diyet ödeniyor. Gs şampiyon olmasın diye
    Fenerbahçe Beşiktaşa bilerek yeniliyor ve 2 lisanssız
    oyuncu oynatıyor ve şampiyon Bjk oluyor. O dönem önemli
    kişilerin ağzından dökülen sözler:
    Fenerbahçeli Hasan Kamil Sporel : Çok hazin bir spor
    hadisesi karşısında bulunuyoruz . Bir Fenerbahçeli olarak
    üzüntüm büyüktür . Ben bazı Fenerli arkadaşlarımla,
    meseleyi anlar anlamaz maçın yarısında stadı terkettim.
    HALİT KIVANÇ: F . B . sahaya lisansı olmayan iki oyuncu ile
    çıkıyordu . Şampiyonluğu Beşiktaşa vermeyi uygun
    görmüşlerdi
    Fenerbahçenin eski santraforu BÜLENT YÜKSEL: Oğlumdan
    utandım, sanki suçlu benmişim gibi, gözümden iki damla
    yaş aktı.

Bende soruyorum şimdi bu nedir?

iftira?

konot gostor bono konot

son oftoro otoyorson do bokolom boz do ofotoro otolom

Buyur dava Aç biseyler yap Canim.Maval okuma bana

Bu arada ilk şikeyi ögrenmişindir artık.Daha çok şey ögretecekler sana 21 yaşındasın daha:)

neden sen kanıt göstermiyorsun delüganlu? bak ben delilimi verdim...

sende kanıtla tamam... öyle sallamakla olmuyor, ayrıca hadi tamam bjk daha önceleri de şike yaptı diyelim hakime dava açsan "kanıt nerde" diye sorar. yoksa hakimi meşgul etmekten 2 ay hapis yersin haberin ola

Benim kanıtım 2011 sezonu ama

Diğer verdiğim örnek seninkine benzer .Senin gibi iftira atarsam dedim zaten.

O gösterdiğin videoyu hakimine sunsan kıçıyla güler.Bir dene istersen.bir umut:)

burda şike varsa ben futbol bilmiyorum arkadaş...

bu maça dayanarak şike yaptı dersen bi yerleriyle gülerler sana...

ben yerine kanıtını verdim fakat senin atman bu kanıtla bir mi sana göre??? bi bak bakalım

sen 2011 i boşver bana salladığın 1940 yılının kanıtını göster yoksa tatava yapma...

ayrıca bu son mesajım + bloklayıp geçiyorum. bu işi uzatmanın gerei yok her şey apaçık ortada.

Şikeyi ben demiyorum tapeler,cas,UEFA diyor.
    Ayrıca şike sahada kanıtlanamaz.En fazla şüpe oluşturur.Şike saha dışında olur.

Yukarıdaki yazdıklarım hepsi olmuş bir olay.Hangi sen diyon ya Ankaragücüne 6 dan fazla atan olmadı.Gs 8 attı kesin sikedir.Bu arada 6 atanda sizsiniz.
    Bende diyorum.bjk 4-1 bilerek yenildi.FB diyetini 1951 de ödedi.

1951 ha 1943 ve 1951 yılına ait ne kanıt ne beyan bulunur ya.1951 yılında şimdiki kanunlar geçerli miydi? Yeni çıkan kanunlar öyle geçmişe yürümez.Sırf bir yerlerden birşeyler uydurmak için 60-70 sene önceye gitmişsin.Şike diye birşey o yıllarda biliniyor muydu suç muydu merak ediyorum.
    Uefaya gelince polis fezlekelerine göre yaptığı yargılama ortada.O polislerde paralelci oldu.3-5 polisin tutanağı ile bu iş olacaksa senin takımında gün yüzü görmezdi.
    Sanki uefa buraya geldi kendi soruşturma yaptı da öyle ceza aldık.Türk makamlarının çok objektif! delillerine göre ceza verildi.
    Geçin bunları geçin.Bir de 1951 yazmışsın daha neler göreceğiz bakalım

Hahahâaaaaa

UEFA istedi zaten polis fezlekesini

İnanmiyorsan ozamanın yöneticilerine sor.Ebru köksal geçenlerde demişti.Polis fezlekesi size ceza vermek için extradan yollanmadı. Polis fezlekesi diye tuturdunuz.Sanarsın o fezleke uydurma sizin konuşmalarınız var lan o fezlekede

1951 yılında sikenin cezası yokmuş.Adama sormazlar mı sizin iftira attığınız yıllarda cezası var mıymış.

Ne boş adamsınız siz arkadaş

Yok 1952 yılında geldi şike cezası biz yırttık Ya git işine adamı güldürme yok mu şöyle 1920-30'lu yıllardan şike masalları.Anlat anlat eğlenceli oluyor.Tayyibin 1800'lü yıllardan kalma ingiliz maden kazaları gibi.Gelmişin buraya 1943 1951 falan diyorsun.
    Uefa ne istemiş geç onları bir kalem.Bu klüplere ceza aldırmak için bu iş çıkarıldı.Hem ortada şike namına ne varmış? Trabzonun hamsileri falan da vardı nedense onlar görülmedi çok ilginç.
    Biraz deşsek senin klübünün altından ne pislikler çıkar ama zaman o zaman değil.Birilerinin canını acıtın o zaman çıkar onlarda.Bu olayların içinde herkes kirli sen temiz kaldın öyle mi? Masalları çocuklara anlat.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.