|
Merhaba, kolay kiraya verebilecegim bir yerde ev arayışındayım. Krediyle birlikte 3m bütçemiz var. Açıkçası yeni yapilan inşaatlardan vs girmek mantikli ama son zamanlarda bunlarin vurgun olma ihtimali dahilinde korkarak yaklaşıyorum, teminat senediyle satış yapılıyor. Bunların sayısının artmasi sürekli yarim bırakılan inşaatlar biraz riskli o yuzden diye düşünüyorum Ben suan dümdüz eski kafa öğrenciye kiraya verecegim sekilde "Cebeci, Kolej, Kurtuluş" civarlarina bakınıyorum. Kira getirisi ev fiyatina gore yüksek. Ama burda da binalar çok eski 50 yıllık ve kentsel dönüşüme girmesi olasılığı olan yerler var. Kat eksiği var diye muteahit girer diye satılan yerler var. Cebeci bolgesinde 2+1 olup 20-30k arasi kira getirisi olabiliyor denk gelirse. Daha önce Incek'e baktım. Orasi edecegi fiyati etmis degerlenmis gibi gorunuyor ve bir de kira getirisi cok düşük. Orada sıfır 1+1 sahibi olabiliyoruz ve 10-12k kira getirisi oluyor. Siz olsanız bu bütçe ile ankaranin neresinden alırdınız? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ginflon -- 28 Eylül 2025; 7:45:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt